Riihivuori pääsiäisenä

RISTIMÄKI ARI 02.04.2009 22:20

Moi

Onko kokemuksia tuosta Riihivuoresta? Ollaan menossa pääsiäisenä käymään. On tarjouspaketti karavaanareille. Mennään asuntoautolla jossa kitkat alla. Katselin tuota sijaintia ja paikan sivuja, ja hiukan huolettaa tuo sivuilla luvattu "ilmainen vetoapu huipulle" :). Autona takavetoinen 2.5 Transit. Mitenkä alue ja palvelut muutoin?

KOTILAINEN ISMO 02.04.2009 23:39

Pääset mäen päälle ihan varmasti, jos ei nyt kymmeniä senttejä tule lunta. Olimme Riihivuoressa pari viikkoa sitten. Tie perille oli sula jo silloin. Noustiin sinne takaveto Ivecolla kesärenkailla. Älä ota kovaa vauhtia ylämäkiin, koska niissä on nimismiehen kiharaa...tie on siis hiekkapintainen. Alue on mukava. Huoltorakennuksen saunat on uusittu todella fiksuiksi. Kemssan tyhjennys ja tiskausmahdollisuus löytyy ja raitista vettä saa ulkohanasta. Auto ja vaununpaikat on lähellä rinnettä....mitäs sitä muuta tarvitsee...ai joo no ravintolakin on siinä vieressä.

RISTIMÄKI ARI 03.04.2009 13:40

Kiva kuulla. Lähdetään torstaina ajelemaan. On tuo pääsiästarjous niin houkutteleva, että on koitettva tuota lasketteluakin. Eka kertaa myös suksilla :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.