Kokemuksia Pallaksen vaunualueesta?

PYLKKÄNEN ANTTI 19.03.2009 19:17

Onko kellään kokemuksia hotelli Pallaksen vaunualueesta tältä talvelta?

Hiihtolomamme venähti tänäkeväänä niin pitkälle kevääseen, että saa ajaa kyllä pohjoiseen saakka. Itse olen pienenä poikana ollut vanhempien kanssa Pallaksen seudulla monen monta kertaa hiihtämässä. Pallaksen seutuhan on murtomaahiihtäjän unelma, joten sinne nyt mieli tekee.

Mutta mitä kokemuksia on vaunualueesta, millaisia palveluita löytyy, onko hyvät huoltotilat/saunat? Entäpä hinnat?

En ole löytänyt Pallaksen sivuilta mitään vaunualueen palveluista. Webbikamera kyllä kertoo, että alue on... ( http://www.laplandhotels.com/FI/aktiviteetit/hiihtokeskus-pallas/web-kamera.html )

LAHTI ANTTI 19.03.2009 20:34

Ja onhan siinä lähettyvillä Kyrön Tunturiloma, Raattamassa. Leirintäopas s.112. Noin 35 km. Pallakselta.

MIKKONEN MATTI 19.03.2009 22:57

Jäsenkeskusteluosastossa selaamalla otsikoita yksi sivu taaksepäin löytyy aihe "Pallas ja puisto", jossa asiaa käsiteltiin. Hotelli ei markkinoi aluetta, koska huoltorakennus ei ole enää priimakunnossa, mutta vakikävijöille se on kelvannut.

PYLKKÄNEN ANTTI 20.03.2009 09:11

No niinpä olikin! Tuo keskustelupalsta onkin jäänyt lukematta... Melkoista melskettä... Kiitos linkistä!

Kyllä meille nuo palvelut riittää, ollaanhan sitä melko omavaraisija matkaajia vaunun kanssa.

SALO TAPANI 20.03.2009 15:42

Eilen aamulla päättyi pariviikkoinen Pallaskeikka. Mitä palveluihin tulee, eivät ehkä ole "luxusta", mutta on vesipiste, tyhjennyspaikka, suihkut ja saunaan pääsee hotelliin. Ainakin minulle tärkein kaikista, hiihtoladut, olivat viimeisen päälle. Minkäännäköistä "hämmelränkkiä" ei juuri ole, mutta en kyllä kaivanutkaan. Perusasiat toimivat ihan hyvin. Huvipuolelta mainittakoon, että yhtenä torstaina oli soitto aivan hanurista. Soittaja oli kultaisen hanurin hopeamies vuodelta 2002 Jari Kujala. Soitto ei todellakaan ollut "hanurista", vaan HANURISTA. Kyllä ammattimies on ammattimies. Kaikenkaikkiaan, Pallas on Pallas, ei siitä mihinkään pääse. Joku sanoo, että Ylläs on ykkönen. Ehkkä laskettelijoille, mutta vankkumattomille "latuniiloille" Pallas on paras. Kuitenkin, muistattehan kaikki, makuasioista ei kiistellä.

PYLKKÄNEN ANTTI 20.03.2009 17:35

Kiitos Tapani vastauksesta! Tätähän me juuri haemme, perusfasiliteetit kun on kunnossa niin se riittää!

Muistan pikkupojasta juuri nuo Pallaksen vanhan ajan matkailukeskuksen hengen. Ei mitään luxoria mutta peruspalvelut on kunnossa. Ja mikä tärkein, eli seudun ladut ovat kunnossa. Ne olivat ainakin tuolloin aivan upeassa kunnossa ja niitähän siellä riittää. Pääsee ylös tunturiin tai sitten metsään hiihtämään oikeita höylälatuja. Hieman on eriasia, kuin kiertää täällä etelässä muutaman kilsan lenkkiä moneen kertaan... Nyt pääsee omille lapsille tarjoamaan samaa, jota omat vanhemmat ovat tarjonneet.

Ja mäkeenkin pääsee, jos mieli tekee...

Minkä hintainen paikka oli ja kuuluiko sähkö/sauna hintaan?

SALO TAPANI 21.03.2009 14:02

Vuorokausi 30€, viikko 170€, 2 viikkoa 300€. Sähkö ja sauna kuuluivat hintaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.