FUTUREFREETIME

LAHTI RAIMO 18.01.2009 20:15

Olisko jollakin kokemuksia alueesta FUTUREFREETIME KOLIN AHMOVAARASTA? Latujen kunnosta ja alueen toimivuudesta Asuntoautoilijan näkökulmasta.

NYBERG CHRISTINA 19.01.2009 10:50

Kokemuksia on muutaman vuoden takaa, jolloin ladut olivat tosi hyvässä kunnossa. Ladun varrella laavuja, joissa voi paistaa makkaraa tai vaikkapa keittää nokipannukahvit. "Päätalossa" myös ruokailumahdollisuus.

PEUTERE JUKKA 20.01.2009 09:52

Ladusta ja nokikahveista en tiedä ,olin siellä syyskuuasa yhden yön. Oli ihan hyvä kulkurin taukopaikka saunoineen ja kylpytynnyreineen , kuka lie konsultti antanut kansallispuiston kupeessa olevalle paikalle tuollaisen nimen vaikka eihan se nimi miestä pahenna.

JORVA OLLI 20.01.2009 18:01

Jos oikein tiedän, nimi on yhteydessä jollain tavalla hiihtäjien ja lenkkelijöiden tuotemerkkiin, siis alansa osaajaan tekstiilipuolella. Futurefreetime lienee nykyinen merkki, edellinen taisi olla TT-Future ja se ensimmäinen muistaakseni niinkin nostalginen kuin Latu- ja Lenkkeilyvaruste T. Turunen. Terveisiä Joensuuhun, Topille, muistan Sinut sieltä Erä-Urheilun ajoilta. Teimme silloin alkuun Adidas-kauppaa ja muutakin.

Niin, myös monet terveiset oppi-Isälleni, Eino Helanderille, Erä-Urheilun legendaariselle toimitusjohtajalle, pastorille! Jos Eikka satut olemaan kuulolla, muistan Sinua lämmöllä!

HAAPANEN TIMO 20.01.2009 20:08

Tuolla on karttoja sekä kuvia: http://www.futurefreetime.fi/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.