SF-Karavaanain kautta EuroMaster kortti!

NADASI BELA 20.10.2008 14:17

Olen ottanut ko.kortin nyt lokakuussa, sen johdosta että siihen sisältyi matkavakuutus. Ehtona on , että puolet matkasta on maksettu tällä Euromaster kortilla! HUOMIO!!! Matkustaessani kotimaassa ei vakuutus ole voimassa kun en ole maksanut puolia matkasta, kyseessä kai jokin laivamatka yms. Kortti on minusta hyödytön, koska meidän pitää kuitenkin hankkia matkavakuutus toiselta tarjoajalta! SF-Karavaanin tulisi neuvotella paremmat ehdot, vaikka siten että kun maksetaan ko.kortilla polttoainekulut, niin vakuutus on voimassa myöskin kotimaassa. Entä sellaiset henkilöt jotka eivät mene laivalla mihinkään, ajavat pohjoisen kautta ympäri ja käyttävät vain siltoja Ruotsissa ja Tanskassa!

EEROLA TEEMU J 20.10.2008 15:05

On sillä kortilla hyvätkin puolensa, koska siinä ei ole vuosimaksua ja kk- maksujakin tulee vain jos sitä käyttää. Ts. se on hyvä varakortti pitemmällä matkalla jos sattuisi vahinko "varsinaiselle luottokortille" esim. VISAlle. Myös yllättävien kulujen varalle jää pelivaraa.

Siitä matkavakuutuksesta ei taida olla paljoa iloa, mikäli on tavanomaiset mtkavakuutukset kunnossa. Vahingoistahan ei saa korvauksia useammasta yhtiöstä ja sekin on aika epätodennäköistä että juuri sillä kortilla ostettua tavaraa varastettaisiin pian oston jälkeen. Tarkoituksena lienee yllyttää ihmisiä vain ostamaan lisää krääsää ja mieluummin maksamaan ostokset takaisin korkeakorkoisella luotolla.

Luotettavimmat tiedot kysymyksiisi saat ottamalla netin välityksellä yhteyden kortin toimittajaan. Tuntuisi, että kortilla maksetut polttoaine ym. matkakulut käyvät siinä kuin matkatoimistostakin tehdyt ostokset, kunhan niitä on riittävästi. Tämä on vain arvailua.

HYTÖNEN REIJO T 21.10.2008 21:48

Minä kyselin asiaa vakuutus yhtiöltä jokin aika sitten ja vastasivat,että tankkaus kuuluu matkakuluihin joten pohjoista reittiä ruotsin läpi ajavat saavat tankkaamalla vakuutuksen voimaan. Huomaa,että se vakuutus koskee koko vaunukuntaa. Tarkat vakuutus ehdot olivat kortin mukana tulleessa kansiossa ja lisää ehtoja Tapiolan sivuilta.

Keskustelu löytyy viestihaulla hakusanalla Master Card

T.Reijo

NADASI BELA 22.10.2008 10:13

Miten sulla on Tapiola, mulle ilmoitettiin, että vakuutusyhtiö on Fennia.

VIRTALA ANTTI 26.10.2008 18:58

Mut eihän muissakaan Mastereissa ole kk. maksuja. Meinasin vaihtaa nykyisen Masterini SF-Karavaanien korttiin mutta eipä taida maksaa vaivaa jos se vakuutus ei pelitä. Kiitti tiedosta taas sästyi vaivaa.

EEROLA TEEMU J 26.10.2008 19:41

En tarkoittanut, ettei "se vakuutus pelitä", koska ei ole siitä kokemuksia. Kuitenkin jos on - niinkuin monella on- jatkuva ympärivuotinen matkavakuutus, niin tuon kortin mukana tulevan vakuutusturvan merkitys pienenee. Aina matkoja ei saa tai kannata maksaa luottokortilla, jolloin myös kortin vakuutusturva jää käyttämättä. Jo kauan sitten sattui tapaus, missä luottokorttiin (ei Mastercard) sisältyvä matkavakuutus pyrki kaikin keinoi pääsemään eroon korvausvastuusta. Tästä viisastuneena olen pitänyt normaalit matkavakuutukset voimassa ja luottokortit maksukortteina. On myös paikkoja joissa Mastercard kelpaa, muttei esim. Visa.

VIRTALA ANTTI 26.10.2008 19:59

Kantsii sit varmaan ottaa oikein matkavakuutus ja maksaa ne muutamat kympit. Eikä luottaa noihin korttien vakuutuksiin.

MANNINEN RISTO 26.10.2008 20:10

Laitoinpa Karavaanarin Maseterilta saamani laskun suoraveloitukseen. Menihän sieltä maksu, mutta vain kuukausilyhennys. Ei koko summa. Soitin asiasta Handelspankkiin, niin sanoivat ettei koko summaa veloiteta suoraveloituksessa kerralla. Ainoastaan lyhennys. Saavatpahan sillä konstilla velottaa joka kuukausi 4€. Ei paljon, mutta kumminkin. Jääpä se kortti hätävaraksi, koska toinenkin on.

HYTÖNEN REIJO T 28.10.2008 21:09

Juu.Anteeksi huolimattomuuteni,vetäisin lonkalta ulkomuistista sen Tapiolan. Fenniahan se on.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.