Järvenpään Matkailukeskus

HUOVINEN SIRPA 08.10.2008 06:19

Tietääks joku, onko kyseinen paikka vielä hengissä, vai onko se jo lopetettu? Noin vuosi sitten käytiin siellä ja silloin oli jo aika ankeen tuntuinen tunnelma, vissiin lopettamisuhka päällä. Esko

SUOMINEN TAUNO 08.10.2008 08:16

Paikallisen lehtitiedon mukaan tilanne on se, että matkailuyrittäjä ja Järvenpään kaupunki ovat menossa käräjille alueen vuokrasopimuksen tiimoilta. On pieniä tulkintaerimielisyyksiä sopimuksesta.

Ainakin osa kausipaikkalaisista pitänee vaununsa alueella, kunnes asia on selvinnyt.

HUOVINEN SIRPA 08.10.2008 09:03

Vai niin on asian laita. Ilmeisesti kaupunki haluaa omia alueen itselleen, kiitos tiedosta. Esko

SUOMINEN TAUNO 08.10.2008 11:36

Tavoitteena kaupungilla on poistaa alueelta kausipaikkaiset leiriytyjät. Alueella olisi paikkoja vain liikkuville karavaanareille. Kaupunki on hakemassa alueelle nk. "rahakasta" yrittäjää, joka investoisi alueeseen.

HUOVINEN SIRPA 08.10.2008 19:47

Soittelin tänään alueen vuokralaiselle ja tuntui lopettavan pikapuoliin. Alueella on toistaiseksi kolmisenkymmentä kausaria, mutta kai nekin kohta joutuu sieltä lähtemään. Jos oikein ymmärsin, hänellä on toinen paikka Somerolla Hovimäki, oma tai vuokralla, sitä en kysynyt. Esko

SUOMINEN TAUNO 09.10.2008 08:23

Kausipaikkalaisten kannalta tilanne on Järvenpäässä nyt hankala. Ymmärrän kyllä toisaalta kaupunkiakin, koska kyllähän tuo kausipaikka-alue alkoi paikoitellen "slummiutua". Sitten kun se on siinä kaiken kansan silmissä, niin ongelmahan se on.

Noin yleisesti näyttää siltä, että nämä SFC:n jäsenetualueet pysyvät tässä suhteessa paremmin kunnossa. Ilmeisesti sosiaalinen paine pakottaa kaikki vähän skarppaamaan. Tuollaisella Järvenpään tyyppisellä alueella "kurinpito" on yrittäjän varassa. Hänen kannaltaan taas kurinpito johtaa monesti asiakkaiden vähenemiseen ja näin tulojen pienenemiseen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.