Korpilampi

KUJANPÄÄ MARKKU J 15.09.2008 10:30

Sattuipa tämmönen tapaus. Olimme lauantaina viettämässä synttäreitä Korpilammella kahdeksan maksavan ihmisen köörillä. Me tietysti piirongilla saavuimme. Kävin kysymässä respasta mahdollisuutta saada parkkipaikan sähkötolppaan avainta ja sähköä maksua vastaan. Heillä ei saa yöpyä parkkipaikalla. Jos yhdelle antaa luvan, on yöpyjiä pian sata. Tällainen vastaus tuli tiskiltä ja reippaasti. Minä siihen, että jos noi sata kantaa fyffee taloon saman verran kuin minä ajattelin tehdä niin olette typeriä jos kiellätte ja sitäpaitsi kuka huvikseen haluaa tulla pelkästään yöpymään parkkipaikalle. No mä sain sen avaimen, mutta siitä mitään hyötyä ollu kun tolpan kello antoi sähköä kaksi tuntia kerrallaan. Synttärit oli kuiteskin kliffat.

JORVA OLLI 17.09.2008 19:22

Niin, Markku K. Onhan se niin ja aika surkuhupaisaa. Ja säälittävää. Kun olisi rahaa kassaan tulossa, ei sitä osata ottaa vastaan.

"Kohta ne ovat kaikki täällä jonossa, eurojaan tyrkyttämässä".

Parempi vaan nuokkua respassa. Eipähän asiakkaat häiritse! No ei !

SILJAMÄKI ANTTI J 17.09.2008 21:36

Heh, sattuipa sopivasti tämä juttu. Nimittäin olin eilen Vierumäen urheiluopistolla työporukan kanssa ja kysyin huvin vuoksi samaa asiaa respasta, eli voiko tulla nauttimaan palveluista, mutta yöpyä omassa matkailuajoneuvossa. Virkailija meni mykäksi. Kävi kysymässä naapurihuoneessa ja toi tullessaan vastauksen, että ei käy!

Ihmettelin ääneen, että emmekö me olisi heille hyvä kohderyhmä. Siinä respan rouvat miettivät ihan yhteen ääneen ja totesivat, että täytyypä viedä palautetta eteenpäin. On tää vaan niin vaikeeta Suomessa.

HOLMSTRÖM JAANA 18.09.2008 02:08

Samaa asia olemme mekin miettineet. Keväällä ja syksyllä olisi hyvä aika vierailla kylpylöissa tai muissa paikoissa, joissa on uima-allas tai muu kuntoilumahdollisuus. Uinnin lisäksi aterioisimme, sen verran luksusta voimme jo suoda itsellemme. Eli jättäisimme kohteeseen kohtuullisesti rahaa. Näitä paikkoja ei vain tahdo löytyä, ei ainakaan etelä- tai keskisuomesta. Useimmissa paikoissa palvelut on tarkoitettu hotellivieraille, muut matkustavaiset eivät kelpaa. Kylpylät yms paikat eivät näytä huomaavan, että karavaanareista löytyisi uusi, maksukykyinen asiakaskunta, toimitaan vaan niin kuin aina ennenkin ja kuten muutkin toimivat, kuten Suomessa on tapana.

MIKKONEN MATTI 18.09.2008 09:14

Meidän on tiedostettava, että on olemassa majoitusta tarjoavissa kylpylöissä ja vastaavissa yrityksissä koulukunta, joka ei suorastaan siedä matkailukulkineita alueellaan yöpymässä, vaikka palveluita muuten käyttäisikin. Esim. Katinkulta, Tahkon kylpyläja Vierumäen koko urheilukseskusalue. Näistähän on raportoitu suoranaista vainoa. Ainakin Tahko Span ja Vierumäen johtajat ovat henkilökohtaisesti tämän politiikan takana.

Sitten on taas Kuopion Rauhalahti, Iisalmen Runni, Kiannan Kuohut Suomussalmella, Kuusamon Tropiikki, Oulun Eden jne, joissa on vaunualue vieressä ja esim. Kuusamossa leiriytyjille on alennusta kylpylälipuista, mutta parkkipaikalla ei saa yöpyä sielläkään.

KUJANPÄÄ MARKKU J 18.09.2008 13:23

Niinpä. Tuollaiset johtajat hypätkööt pituutta omissa loosseissaan, eipä tarvi ainakaan minun väkisin sinne rahoja tyrkyttää. Saattaapa koittaa vielä aika jolloin ottavat hattu kourassa piironkeja vastaan.

HAAPANEN TIMO S 18.09.2008 16:47

Eestiläiset ovat järkänneet aika moneen kylpylään kempsantyhjennykset ja sähköpaikat. Mielellään majoittavat karavaareita pihoillaan, saavat tietty asiakkaita sisäpalveluitakin käyttämään.

KOMULAINEN JORMA 18.09.2008 17:04

Kuopion Rauhalahden kylpylän parkkipaikallakin voi yöpyä, respasta avain niin saat sähköäkin paikka on ilmainen, toki sähköstä joudut maksamaan.

@jorkki-

ANTTILA MARKKU 20.09.2008 21:27

Ette ilmeisesti ole sisäistäneet karvanaamari imagoa muiden silmissä?Siksihän kuljetaan omat petivaatteet mukana kun päästään halvemmalla majoittumaan.Se on kuin ennen mustalaiset leiriytyivät nurkkiin ja olivat kärttämässä taloista milloin mitäkin,ja tietysti ilmaseksi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.