Lappiin ??

MANNINEN RAIMO 31.08.2008 15:24

Ollaan ensi kertaa emännän kanssa as-autolla lähdössä ruskaa katsomaan. Toivoisimme hyviä vinkkejä ? Onko turvallista yöpyä muualla kuin camping alueilla ? Sinä kiltti-kokenut lappifani , kerrotko ?? terv. raimo manninen

ANTTILA MARKKU 31.08.2008 20:06

Ei suomessa pitäisi suurempaa vaaraa olla missään yöpymisessä puska tai matkaparkissa.On toki tosiasia että se tunnettukin naapuri voi olla sarja murhaaja tai raiskaaja tai jokin muu vastaava kammotus.Onhan noita juttuja lehdet täynnä.

PALIN MATTI 31.08.2008 20:45

Eikhän tuo Raimo tarkottanu nuita susia, karhuja ja ahamoja ja niitten aiheuttammaa mahollista uhkaa täälä lapisa. Ihimisiähän täälä ei kannate pelätä. Ei niittenkään suhteen kannate olla huolissaan. Net kyllä kaikki pelekäävät piironkeja. Eivät tule ees puskaparkkilaisen evväitä syöhmään, ellei niitä jätetä yöksi ihan tyrkyle.

TIKKANEN MIRJA 01.09.2008 09:23

Voi yöpyä levikkeillä yms. Me tosin on katseltu sellanen paikka jossa ois muitakin/odoteltu että tulee muita (ja tuleekin yleensä aina)

En tiiä kummalle puolelle Lappia olette menossa niin en osaa sanoa vielä paikkoja. Mutta alueilla ei ole pakko olla ollenkaan jos ei halua. =)

LINNAMÄKI LEA 01.09.2008 23:49

AS. autolla en vielä ole päässyt käymään, mutta aikoinaan rinkkaretkulaisena yövyttiin teltassa pitkin erämaita. En kyllä ossais as. autollakaan pelätä.

NISSILÄ TUOMO 02.09.2008 20:33

Laskettelurinteiden parkkipaikat kesällä tyhjiä ja tilaa riittää.Lapissahan kahtomista piisaa,tykätty tuosta Pyhä-Luosto seudusta hyvien päiväpatikointien mahdollisuuksista.

HEIKKINEN YRJÖ 05.10.2008 14:55

Tänä syksynä kävimme Koillismaalla ruskareisulla. Pysähdyimme levähdyspaikoille yöksi. Ei tapahtunut sen kummempaa, että asuntoauton takarekkari oli maalattu sprayvärillä, paikkaa en tiedä, missä se oli tehty, mutta joko Kuusamossa tai Ämmänsaaressa.

Parina aikaisempana syksynä kävimme Saariselällä ja seuraavana Kilpisjärvellä, joilla reissuilla ei tapahtunut mitään tämänvuotisen tapaista.

Kannattaa käyttää matkaparkkeja, jos sellaisia sattuu matkan varteen. Viitostien varrella on Kontiomäen Shell hyvä paikka, joskin siellä on rekkoja saman aikaan. Sitä on tullut käytettyä moneen otteeseen. Puolangan keskustasta löytyy myös hyvä paikka.

SIITONEN VOITTO O A 05.10.2008 15:50

itsellekkin oli yllätys että viitostiellä napiirin kohdalla kemijärveltä-kuusamoon on campin joka ei ole merkitty lehteen,palvelu ystävillistä ja halpa,14€ vuorokausi ,sauna ja sähkö samaan hintaan,kannattaa poiketa, nimi taisi olla SUOMUHELMI lähellä suomutunturia.omistajat hollantilaisia joten puhuivat huonosti suomea,mutta hyvin silti tultiin toimeen.tosi ystävälliset isännät.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.