Satakuntalainen Kainuussa

KASKINEN PASI 09.08.2008 16:56

Olemme perheen kanssa, 2 aikuista ja 6 vuotias poika, juuri palanneet lomaretkeilyltä. Tämän vuotinen, suurempi kierroksemme suuntautui Pohjois-Karjalaan ja Kainuuseen. Ilmat olivat viileitä, mutta onneksemme vettä ei paljon niskaan saatu. Kävimme kaikenkaikkiaan, lähes kymmenellä SFC-alueella.

Ainoastaan yhden näistä alueista mainitsen nimeltä, johtuen siitä, että se oli reissumme kohokohta. En tiennyt että nykypäivänä löytyy noin aitoa ja sydämellistä välittämistä vieraista, tunsi aidosti olevansa tervetullut. Jussi ja Maija osoittivat perheellemme, että Kajaanin kyljessä, Vuolijoella välitetään.

SFC-Kohtauspaikka oli todella kaunis-,siisti- ja toimiva alue, jo sinällään viihtyisä, mutta omistajien suhtautuminen vieraisiin oli todella mahtavaa. Kiitos Jussille ja Maijalle, täältä lähtee ääni vuoden SFC-alueeksi.

74935 kiittää.

TUOMELA JYRKI K 11.08.2008 13:40

Olen käynyt ko paikassa ensikerran v.89 ja aina vaan se paikka on yhtä miellyttävä ja ystävällinen vaikkakin alkaa tuota ikääkin olemaan Maijalla ja Jussilla jo aikas lailla. Terveisiä ja terveyttä molemmille vaan täältä pirkanmaalta.

KASKINEN PASI 11.08.2008 21:46

Terveyttä näyttäisi pariskunnalla riittävän, mitä tarmokkaaseen touhuamiseen tuli huomio kiinnitettyä. TV:n katsulu, näyttää Jussilla olevan toinen harrastus, mutta se keskeytyi heti, kun matkaaja on jotakin vaille.

Maininnan arvoinen asia on, että pikkupoikamme halusi onkia. Eihän meillä onkea ollut mukana. Ei sattunut Kohtauspaikan sekatavarakaupassakaan olemaan, mutta Jussilta löytyi "kätköstä". 5 ahventa napattiin ja iltasella ne grillikatoksessa grillailtiin. Särki heitettiin takaisin Oulujärveen.

Meillä tulee Kohtauspaikasta takuulla jokavuotinen käyntikohde, ihme kun emme aiemmin ole sinne osanneet mennä.

KERÄNEN KAUKO I 12.08.2008 08:00

Eka kerta oli Juhannus -91 vaunulla. Usein on käyty ja varmaan mennään vastaisuudessakin kun kohdalle sattuu. Maijalle ja Jussille terveiset!

TOLSA JUHANI 26.09.2008 17:19

kiitos kirjoituksestasi caravan lehdessä,sen takia on tullut monta asiakasta lisää. terv. maija ja jussi

MÖRSÄRI IRENE 02.10.2008 18:37

Terveisiä Maijalle ja Jussille täältä mellan porukalta. Toivottavasti ensi kesänä nähdään. Terv. Irene ja Olli

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.