Taas on yksi reissu heitetty: hinnat ja tilat?

JYLÄNKI SANNA 23.06.2008 10:17

Nonih, reilu viikko taas tämä kuusi henkinen perhe reissannut. Kuten jo aiemmin kirjoittelinkin hinnoista, niin erot on suuria! Edullisimman yön sähköineen taisi saada 11€/ yö ja kallein oli jopa 38€/yö (ja tämä ei varmasti ole suomen kallein). Mm Vaasan leirintäalueen kuitista kun katsoo ensin vaunumaksun joka jo sinällään on 19€ + siihen henkilömaksut 2 aikuista ja 4 lasta niin jo tuntuu jossain. Kyllä sitä nykyisin mielellämme kannatamme SFC alueita, jossa yleensä koko kööri pääsee 11-13e/yö, kiitos siitä.

Tällä matkalla törmäsimme lisäksi pariinkin kertaan sellaiseen seikkaan että toisinaan alueet ovat täynnä pelkästään kausipaikkojen lunastaneita, eikä satunnainen matkaaja mahdu enää sekaan. Tietysti pitäisi soitella etukäteen alueille ja kysellä tila tarjonta, mutta... Kun näitä Caravan leirintä oppaasta lukee niin sitä kuvittelee tietysti että kaikki alueet ovat vähän niinkuin siinä markkinointimielessä. Toinen juttu on se että jo useammin olemme törmänneet siihen että matkailuautolla tai pienellä yhdistelmällä joillekin alueille pääsee/mahtuu, mutta esim meidän yli 12 metrinen yhdistelmä ei mene.

Toivoisin että lehdessä olisi vaikka maininta jos ei ko. alueelle mahdu isommat yhdistelmät, ei tulisi turhia ajoja.

Edelleen kuitenkin: Laskimme että kyllä vaunuilu on bensoineen maksuineen edullisin vaihtoehto näin isolle sakille varsinkin ;)

Hyvää kesää!

RAIMESALO RAIMO 23.06.2008 19:58

Totta haastat, hinnat ovat pikkuhiljaa kohonneet. Juhannuksena moni alue käyttää lisäksi "juhannushintoja". Olimme juhannuksena Punkaharjulla Mannilan Maatilamatkailun pihamajoituksessa. Hinta oli kolmelta vuorokaudelta yhteensä 30 euroa (2 henkeä) ja sähkö mittarilla mitattuna siihen päälle 3 euroa koko ajalta. Ei ollenkaan paha. Alueella ei noudatettu juhannuksen korotettua hintaa.

SUOKKO OIVA J M 23.06.2008 20:49

Millähän se deflaatio saataisiin aikaan matkailussa? Kuka keksii?

KERÄNEN KAUKO I 23.06.2008 22:10

Kuten Harkimo sanoi aikoinaan: Ottaa enemmän rahaa mukaan, niin ei tunnu niin kalliilta. :)

JANHONEN MATTI 23.06.2008 22:13

Kyllä mulla ainakin deflaatio toimii. Aina on auton hinta kääntynyt kääntynyt laskuun - sen jälkeen kun olen ostanut sen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.