Matkakuume alkaa kohota!

KIVIAHO SALLA 13.06.2008 09:16

Tuli taas mieleen uusia kysymyksiä. Millaisia kolikoita tarvii varata Tanskan leirintäalueille? Vai tarviiko ollenkaan? Leirintäalueita tuntuu olevan tosi paljon siellä, mutta onko taso kaikissa sellainen, että yöksi viitsii mennä?

Tarviiko sitä sfc-korttia muuten kuin laivaan mennessä lähtöselvityksessä? Toinen kortti on skandinavian leirintäkortti, joka tietty pitää sitten leiriytyessä näyttää. Entäs ne tarrat, jotka sain liittyessäni jäseneksi? En voi liimata niitä autoon, mutta riittääkö kun laitan ne ikkunaan näkyvälle paikalle?

Kiitos taas jos joku viitsii vastata. Näin suht tuoreena karavaanarina sitä yrittää ottaa selvää mahdollisimman paljon etukäteen.

HUOVINEN SIRPA 13.06.2008 10:35

Noista tarroista sen verran, että ei niitä tartte autoon liimata, eikä ikkunoihin asetella, jos ei halua. Kyllä se kortin esittäminen riittää. Ei minullakaan ole tarrat liimattuna autoon, eikä oo mistään käännytetty pois ja alennukset on saatu korttia vilauttamalla. Esko

LAAKSOLA JOUNI 13.06.2008 12:19

Tanskassa on hyvin monentasoisia aluieta, kuten täälläkin. Jos haluaa hyvää, niin http://www.topcamp.dk/index.asp?mode=for!forside!dk. Hinnat kalliita, mutta kokonaisuutena ok. Kaikki kuuluu hintaan. Olimme viime kesänä Hvidberg Strand. Sisäuimala, joka kuuluu hintaan. Suihkut ilmaiset, jne.., voi eri hintaan varata isomman paikan tai paikan missä oma suihku/wc.

HAAPANEN TIMO S 13.06.2008 16:24

Kyllä kolikoilla toimivia suihkuja on paljon, siis kuumavesi aukeaa lantilla.Respasta ne tarvitessasi saat.

JOKINEN MIRA 13.06.2008 20:21

Viime kesänä matkasimme Tanskassa ja aika monella leirintäalueella, tasosta riippumatta, suihkuissa sai kuumaa vettä vain erikseen maksamalla. Yleensä suihkuissa oleva lipas "vaati" 5 kruunun kolikon, sellaisen hauskan reiällisen rahan ja joita respat kyllä olivat varautuneet vaihtamaan. Tuolla rahalla kyllä tuli ihan riittävä määrä kuumaa vettä; riitti jopa yhden aikuisen ja yhden hiekkaisen lapsen pesuun. Jos pesi samalla kerralla kaikki kolme pientä lastamme, rahaa kului luonnollisesti enemmän:)

Useimmilla leirintäalueilla oli vapaita paikkoja ilman etukäteisvarausta. Yhtenä selkeänä poikkeuksena oli Tanskan pohjoisin kärki, Skagen. Erittäin hieno ja suositeltava alue Tanskassa, mutta niin monen muunkin karavaanarin matkakohde!

Korttina matkalla tarvitsimme ainoastaan sitä skandinavian leirintäkorttia.

Mukavaa lomaa ja sen suunnittelua!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.