lapsiperheen juhannus

PÖLLÄNEN TONI 03.06.2008 19:15

kertokaapas kiva ja rauhallinen leirintäalue juhannuksen viettopaikaksi lapsiperheelle(lapset 4v ja 7v),sellainen jossa alueella kunnon leikkikenttä härveleineen(ei pelkkä keinu/liukumäki).saisi olla jotain ohjelmaa lapsille ja aikuisillekin.ei ihan etelästä eikä ihan pohjoisesta,muut alueet käy :)

LAHTI ANTTI 03.06.2008 20:03

Täysin rauhallista paikkaa tuskin Juhannuksena löytyy mistään. Mutta tässä olisi eräs vaihtoehto perheellesi. Soita vaikka puh.joht. ja kysele lisää. http://www.caravan-kalajarvi.fi/index.php?selPage=4&pagelang=fi

HYYTI JUKKA 03.06.2008 20:12

Katsoppa Kuninkaanlähteen tietoja Satakunnan yhdistyksen sivuilta niin näet mitä Jusina tarjolla myöskin lapsille.

SAVUNEN TOMI 04.06.2008 09:32

Kuninkaanlähde olis hyvä perheelle, ja rauhallista oli ainakin viime juhannuksena puolelta öin jo. Siellä leikkikenttä remontissa, mutta pitäis valmistua jussiksi. Itsellä 7 v poika joka tykkää kunkusta tosi lujaa.

KEMPPAINEN HENRY 04.06.2008 14:14

Entäs Tykkimäki Kouvolassa. Siellä on oikein kiva huvipuisto tuon ikäisille lapsille. Pojan ollessa nuorempi paikka oli joka kesäinen must.

NYLANDER VOITTO 08.06.2008 19:02

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan, Kiihtelysvaaran Hietajärvelle! Meillä Juhannus sujuu perinteisesti. On Juhannustanssit, savusauna lämpiää, jossa on todella makoisat löylyt! Ja jos joku ei halua savusaunaan, myös päärakennuksen saunat ovat lämpiminä. Päärakennuksessa on myös viihtyisä takkatupa, jossa mahdollisuus päästä nettiin. Osalle aluetta myös langaton verkko käytettävissä. On ohjelmaa, niin aikuisille, kuin lapsille! Kilpailuja, arvontaa ym. Lapsille kaksi trampoliinia, joissa suojaverkot, kiipeilytelineet, kiikut, vesiliukumäki jne. Kioski, jossa suppea valikoima elintarvikkeita, jäätelöä, limsaa jne. Ja tottakai myös Juhannuskokko, joka sytytetään noin klo 21, joten perheen pienimmätkin voivat seurata kokonpolttamista. Tevetuloa oikein joukolla Pohjois-Karjalaan, Hietajärvelle!

KOSKELA ERKKI 08.06.2008 20:30

Hietajärvellä olin viime juhannuksena 4 lapsen kanssa. Paikka oli mielestämme mukava ja ohjelma koko perheelle sopivaa ja sitä oli runsaasti. Oli nähty paljon vaivaa myös lapset huomioiden. Leikkipaikat olivat kunnossa! Palvelu oli erittäin ystävällistä ja tienoo oli rauhallinen, väkimäärästä huolimatta. KIITOS ISÄNNISTÖLLE!

Ainoa miinus oli polttavat mäkärät, mutta niiden olemassaolo ei ollut hietajärveläisten vika. Paljon Offia tms mukaan, niin mukavaa tulee olemaan.

Tänä juhannuksena olemme Länsi-Suomessa sukujuhlissa ja pitopöytien äärellä. Muuten ehkä Hietajärvellä!

Varaa paikkasi ajoissa!

IJÄS MINNA 16.06.2008 21:46

Olimme siellä viime jussina ja rauhallista oli. Emme tokikaan yöpyneet talon äärellä : ) Paljon oli kaikkea kilpailua ja tekemistä sekä lapsille että aikuisille. Suosittelen! Ja vaikka tanssitkin oli niin silti väki oli yöllä rauhallista. Tapaamme siis jälleen tänä jussina (meillä kolme poikaa 9v, 7v ja 3 v).

IJÄS MINNA 16.06.2008 21:49

....olen Jussista kuullut, että saa jonottaa joka paikkaan : / Olemme joka vuosi käyneet lasten kanssa Kunkulla ja aivan mahtava paikka. Eipä taida vertaista löytyä : ) Ja isännät ovat aivan huippuluokkaa!! Rauhallinen alue oli ainakin kesäkuun alussa ja uimassa hieno lasten käydä monta kertaa päivässä. Lasten vanhemmatkin tykkäsivät liukumäestä ; ) Varmaan vielä elokuun alussa menemme uudestaan : )

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.