Ukkohalla/Paljakkaa plussat ja miinuxet

KARPPINEN SEPPO J 02.06.2008 10:02

Tere Kaikille ja erinomaista olevaa ja tulevaa kesää!!! Talvipaikkaa suunnitellaan. Nyt Paljakan ja Ukkohalla kävijät kertoilkaapa talvikokemuksia paikoista???. Itsellä kokemuksia ko.paikoista -90 luvulta ja tästä päivästä vaan pikaiset käynnit kohteissa.

SAVUNEN TOMI 04.06.2008 09:28

Hei vaan

Ukkohallas viime talvena kausipaikka, josta hyvää kerrottavaa. Hinta näyttäis olevan sama ens kaudellekin 335€, viime vuonna sai edullisesti perhe lipun kun otti kausi paikan, vielä ei ollut niitä hintoja ilmoitettu. Henkilökunta siellä on mukavaa ja huoltotilat on sopivat. Laskettelurinteetkin on mielestäni hyvät, sopii perheille.

Me mennään ainakin ens kaudeksi sinne!

Miinuksia en nyt keksi, tai jos pitää keksiä niin väkeä sais olla enemmän.

TIKKANEN MIRJA 05.06.2008 12:01

Ukkohalla

huonona päivänä voi mennä Saunamaailmaan upea maisema kehittynee kokoajan rinteet kaukana meidän mielestä alueelta, lapset väsähtää ennenku pääsee rinteeseen

Paljakka

hyvä palvelu, huippuja tyyppejä rinteet lähellä, ravintola lähellä, monitoimikeskus lähellä hyvät huoltotilat, takkahuone yms. +hyvää ohjelmaa kaikenikäisille no valitettavasti mitään miinusta ei tule mieleen... plus että olemme aina vieraspaikalla josta lyhyin matka joka paikkaan.

Molemmat kivoja paikkoja.

KUVAJA AKI 05.06.2008 20:48

Ukkohallassa on karavaanarit hyvin huomioitu. Erityismaininta täytyy antaa perhesaunoista joissa on ainavalmiit sähkökiukaat ja saunomaan voi mennä silloin kuin haluaa. Perhesaunoja on kaksi ja systeemi pelaa siten että ovella on kääntölappu kuin liikennevalo. Kun sauna on vapaa käännetään vihreä puoli esille ja kun varattu punainen. Tämä järjestely on mielestäni toimiva ja toivoisinkin samanlaisen järjestelyn yleistyvän muillekin vaunualueille, omat jäsenalueemme mukaanlukien. Käykääs vaunualueiden kehittäjät vaikkapa opintomatkalla Ukkohallassa.

Lisäksi vaunualueella on kaksi naisten ja kaksi miestensaunaa. Lisäksi palvelukeskuksessa on edellä mainittu saunamaailma jota voi käyttää maksua vastaan joten saunomaan kyllä pääsee.

Lisämaininnan voi antaa lounasravintolalle josta saa maittavaa ruokaa kohtuuhintaan ja ei ne rinteet niin hirveän kaukana ole vaikkakin hieman kävelemään joutuukin.

Hiihtoladutkin olivat hyvässä kunnossa. Ainoa miinus wlanin toimivuudesta koska ei toimi kuin huoltorakennuksen välittömässä läheisyydessä. Tähänkin oli luvassa parannusta.

Allekirjoitan myös edellisten kommentit.

MUSTONEN PAULA 05.06.2008 22:06

Paljakassa on hyvät murtomaaladut. Lämpölatu, eli siis latu joka on korkealla vaaran päällä, niin sinne tulee lumi kuukautta ennen kuin muualle. Sinne pitää kyllä mennä erikseen autolla, mutta "himohiihtäjille" tämä on suuri plussa. Laskettelukeskuksen laduissa on vaihtelua, ja tarjolla on tosi vaativaakin reittiä. Latujen varrella on laavuja ja päivätupia.

Kun tykkää puhtaasta luonnosta ja mahtavista maisemista sekä "lumivarmasta" paikasta, niin Paljakka on silloin oikea paikka.

terv. Pekka

SUOKKO OIVA 16.10.2009 12:49

http://62.145.183.146/view/view.shtml?imagePath=/mjpg/video.mjpg&size=1

Ei vielä laskettelukelit mutta luonnonlunta näyttää tulevan maahan asti...

HINKKURI MARY-ANN 18.10.2009 21:50

Mikä mahtaa olla lumitilanne Ukkohallan alueella? Kuusamossa on syyslomapatikointiin turhan paljon lunta, voisi tulla alemmas - jos viitostien laidan lumimäärä täsmää Ukkohallaan. Entä sivutien kunto / lumisuus / jäisyys? @Pasi

NISSINEN JUHA 19.10.2009 19:32

Härmää jo maassa ja hiihtämään pääsee jo vaaran päällä.

HINKKURI MARY-ANN 20.10.2009 10:24

Kiitos tiedoista, olo-olosuhteet kuulostavat hyviltä - kun nuo kamerakuvat eivät tunnu mobiiliyhteyksillä aukeavan. Ajo-olosuhteet; Onko sivutiet sulat? Tilaa; Onko sähköpaikkoja vapaana huoltorakennuksen/ -nusten lähellä? @ Pasi

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.