Perinteiset karavaanari.info treffit pidetty - ja hauskaa oli

JOUKAINEN MIKA 20.05.2008 10:19

Suurin osa (vai lienee kaikki) osallistujista SF-C jäseniä.. joten kerrotaampas täälläkin. Eli tapaamiset alkaneet ja jatkuvat koko vuoden (tai ainakin nämä kahdet perinteiset kevät-kesä tapaamiset). Muutamia kuvia sateisesta Vinikanniemestä ja lisäinfoa pohjoisen tapahtumasta: http://karavaanari.info/SMF/index.php?board=98.0

Myös jenkkiautolla (vaunulla) liikkuville tulossa nyt jo varsin perinteinen tapahtuma. Tervetuloa mukaan :)

LAHTI ANTTI 20.05.2008 10:49

Ja kaikilla oli niin mukavaa, ja sainpahan minäkin olla mukana!!!

KORHONEN KARI 20.05.2008 11:20

Voihan juma...sanonko??No en sano.Siellä sivustolla äänestetään Pohjois-Suomen,huomaa sana Pohjois-,treffipaikasta!Eivätkä ole päässeet Keski-Suomea ylemmäks!Suomen keskipiste melkein vieressä,täh!!!On taas kehäkolomosen porukka liikkeelä. No,päästään mekin sitten treffeille melkein etelä-Suomeen,Oulujärven rannalle.:-)))),:-}

TIKKANEN MIRJA 20.05.2008 11:35

Heh heh. Ei oo kehäkolmosen porukka liikkeellä vaan Oulunseudun. Vaan voidaan me järkätä sitten ihan pohjoisenkin treffit, nähhään Enontekiöllä juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna! =) Ainakin kaks ellei kolme porukkaa ois jo tulollaan.=)

PALIN MATTI 20.05.2008 13:48

Pikkusen hymmyilytti, siis ihan pikkusen vaan, ku lujin niitä äänestysvaihtoehtoja Pohjois-Suomen treffien pitopaikoista.

Yhtään Pohjois-Suomen SFC-aluetta ei ollut ees ehokkaana, kuten Multaranta, Rantasarka, Tähtiranta, Hopeaperä, Ryynäsenniemi, Mellajärvi tai vaikkapa Levi. Tähän tulee sitten vielä lisäksi muut kuin SFC-alueet Pohjois-Suomesta.

En tiiä mitä maantiion kirjaa sitte on alakansakoulusa luettu tuola Kehätien sisäpuolela. Ja karttaaki on taiettu kattua vilauttaa ihan väärin päin. )
TIKKANEN MIRJA 20.05.2008 14:03

Tiiätpä Matti ihan hyvin missä minä asun, ihan kyllä poronkääntöpiirillä. Pitkä matka se on kaikilla johonkin joten ajateltiin 200 kilsaa Oulusta ja nuo paikat mistä äänestetään nousi ehdolle. Ja se johtui ihan kiinnostuneiden asuinpaikasta. =) Eikä nyt sattunu ketään kiinnostamaan nuo muut, Mellajärven oisin ite äänestäny vaihtoehdoksi jos ois ollu listalla. Mutta kyllä siellä Enontekiölläkin edelleenkin voidaan treffata...

JOUKAINEN MIKA 20.05.2008 15:21

Nyt tällä kertaa on suomi jaettu karkeasti kahtia, eli pohjoispuoli ja eteläpuoli. Tosin mitään rajalinjaa ei piirretty mutta luontaisesti Nokialla järjestetty tapaaminen oli etelämpänä kuin Oulujärvi => pohjoinen / etelä jako tuli tästä. Seuraavat perinteiset sitten voisikin olla "Ne perinteiset Nokian, Oulujärven, Enontekiön... tapaamiset" ;)

Tällainen kevyt epävirallinen yhteisö kun pystyy järjestämään treffit vaikka joka viikonlopulle. Siellä missä muutama perhe, vaunukunta tai kulkija sattuu samalle paikalle onkin jo kyseessä treffit tms. hauska tapahtuma :)

Voisin vaikka ottaa ohjelmaan ne Enontekiön tai mielummin tietysti Muonion treffit..

HAAPAKOSKI OSSI 20.05.2008 16:45

Naura vaan kunnolla - se pidentää ikää.

Saihan sinne niitä paikkoja ehdotella, mutta minkäs teet jos ei pohojosen porukka "avaa suutaan".

Tuo kesäkuun tapahtuma voidaan varmasti nimetä myös keskisuomen treffiksi, mutta silloin alkaa jyväskylän porukka nariseen.

Jospa Mika editoisi nimen "pohjoisemman suomen treffiksi" kun on nokiaa pohjoisemmassa.

Ossi

SIRKIÄ MATTI 20.05.2008 18:24

Nokialla sää oli kovin pohjoisen kolea. Vaan ei se päässyt haittaamaan hauskan porukan hyvää meininkiä.

Olisiko pohjoisen (Oulujärven) treffien sää sitten vastapainoisesti kesäisen lämmin.

NYYSSÖNEN KAJ 20.05.2008 20:35

JOOO on sitä itekkin käyty lapin perukoilla Torniossa asti. Vataan Tallin Mailman kuuku saunakin on melkein Lapissa onhan se Kehä III ulkopuolella.

OOkkona nähryt jääkarhuha siellä MATTI?

SUOKKO OIVA J M 20.05.2008 20:46

Näin se maailma muuttuu. Kun olin nuori ja kaunis niin Lappi alkoi Oulusta. Sitten kun olin vain kaunis niin helsinkiläisten Lappi alkoi Tampereelta. Nyt kun olen... helsinkiläisten Lappi alkaa Kehä III:lta

PALIN MATTI 20.05.2008 23:39

Njet! Paitsi tieteski Ranuan elläinpuistosa. Ranua on siinä Lapin portilla. Jos meettä sinne, ni muistakkaa vaihtaa eurot kalkaaneiksi siinä Nuuppaan tullisa.

KERÄNEN OSMO 21.05.2008 10:38

Niin eipä ollu eteläisen Suomenkaan treffipaikkana SFC alue vaan ei se mua haittaa. Pohjoisemmassa Suomessa ei myöskään noussut esille SFC-alue vaan muut syyt ratkaisivat joista välimatkat taisi ole se ratkaisevin. Osallistujalistan mukaan piirretty ympyrä ei ole kuin alle 300 km ja pikaisen välimatkataulukon lukemisen jälkeen tyypillinen matka Manamansaloon on noin 135 km.Tarkoitus oli kait treffata eikä viettää koko viikonloppua pyörillä.

SIRKIÄ MATTI 22.05.2008 11:12

Kesäpöhinöiden pitopaikaksi valikoitui keskustelujen jälkeen Viinikanniemi, jo sijaintinsakin vuoksi. Jyväskylän eteläpuolelta ei Viinikanniemeen ole kohtuuttoman pitkä matka kenelläkään osallistujalla ajella.

Tästä keskusteluketjusta lainasin muutaman keskustelupätkän selventämään myös paikan valintaan vaikuttaneita tekijöitä. http://karavaanari.info/SMF/index.php?topic=2768.0

"Mulle sopii vaikka heinäkuu. Tai kesäkuu, ei väliä missä ja milloin. Eräs paikka voisi olla Tilkunpelto Lammilla. Varattaisiin sopiva tila sovittuun aikaan, niin päästäisiin samaan kasaan kaikki. Tai sitten Mylly-Mäkelä, Padasjoella."

"Varmaan ihan hyviä mestoja, mutta ajateltiin näitäkin sivuston käyttäjiä, jotka eivät ole SFC:n jäseniä.."

"Niin kyllä se olisi hyvä paikka olla sellainen, että sinne voivat sitten kaikki halukkaat tulla."

Näille treffeille sattui tällä kerralla tulemaan paikalle ainoastaan SFC:n jäseniä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.