Sexsjö Pietarsaari

RYSSY TUOMO 28.07.2016 22:57

Kaunis luonnokauniilla paikalla, siistit yleiset tilat. Saunat tosi siistit ja toimivat. Paikan valvonta vain meidän oloaikana hiukan retuperällä, nuoriso sai metelöidä voimakkaasti aina puoleenyöhön. Ihmettelyä herätti ettei vanhemmat välittäneet tästä muita häiritsevästä metelöinnistä. Ikävää että tälläinen saamattomuus vanhemmilta pilaa toisten matkailun. En suosittele paikkaa mikäli olet tottunut klo 10.00 hiljaisuuteen

VÄLIMÄKI JARMO 28.07.2016 23:08

On tuota vapaata kasvattimista,kuulemma. No ei mun aikaan. ,JV

RAINA EERO 29.07.2016 09:02

Mekin oltiin sielä tällä viikolla ja täytyy sanoa, että olemme erittäin tyytyväisiä, oli hieno ilma ja järvivesi uskomattoman lämmintä, autopaikkakin niin, ettei meitä äänet häirinneet. Siinähän on yleinen uimaranta, meikein keskellä aluetta, tuliko nuorison metelöinti mahdollisesti sieltä, vai oliko lapset todella alueelta, isännät ainakin meidän siellä ollessa kiertelivät tunnollisesti ja uskoisin, että he olisivat puuttuneet asiaan, jos vanhemmat ei itse ymmärrä, mutta eipä niiden valtuudet taida sinne uimarannalle riittää :( Siitäsyystähän sielä ei saunoja kuulutettu, kun ne täyttyisi ulkopuolisista, vaan isännät kierteli alueella ja ilmoittivat, sauna-ajan alkaneen.

TAIMIO REINO 29.07.2016 15:15

Mekin vaimon kanssa oltiin siellä alkuviikosta 3 yötä ja viihdyttiin mainiosti. On kyllä paikka viimeisen päälle, siellä voisi viettää vaikka koko loman. Tuo hantinpenkkiä hallinnoiva Duracel-Pupu ei kuitenkaan tahdo pysyä paikoillaan kolmea päivää kauempaa ja sen mukaan mennään.

KUMPULAINEN MARKKU 24.08.2016 18:06

Oliko alueella huomioitu 4m turvavälit? Yövyimme Sexsjötä hieman etelämpänä olevalla sf-caravan alueella ja siellä ei "tunnettu" kyseistä ohjetta.

MaKu

KOISTINEN TOIVO 30.08.2016 15:44

Kymmenkunta vuotta ainakin sitten käytiin seksjössä, ja erittäin hyvä mieli jäi. Ruotsinkielisiä, mutta kun kuulivat minun puhuvan suomea, niin vaihtoivat kielen myös paikalliset suomeksi. Hyvä paikka. kuten niin moni muuukin SFC alue. Toivopoika

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.