Reissuni matkailuautolla on kestänyt jo yli 10 vuotta !

KUULUVAINEN ANTTI 25.06.2016 11:00

Reissu alkoi 31.3.2006 ja matka jatkuu edelleen suomessa niin länsi- kuin itärannalla !!!

KUULUVAINEN ANTTI 25.06.2016 11:58

Nyt on meneillään vihapuheripulia itikoista/ hyttysistä . Ne ovat hyödyllisiä --- itikat ei ongelma --- ihmiset joilla rehoittaa suojakerros rasvaa vatsanahan alla tai alleissa --- itikat tekevät lepäämättä hyödyllistä työtään --- koska niiden imukärsä ei enää ylety pohjaverivarantoihin niinpä ne suorittavat terveellistä RASVAIMUA !!!

HALINEN HARRI 25.06.2016 12:13

Vaan miten niiden sydän kestää pidempiaikaisesti noin rasvaista tavaraa?

KUULUVAINEN ANTTI 05.07.2016 13:18

Joku vuosi sitten ajelin suuntima Kotkaan -- Inkeroisen rampista ensimmäinen linja-autopysäkki Kotkaan päin pysähdyin ja päivitin nestepinnan tason -- jätin 30 v. vanhat suomalaiset Kuoma- lenkkarit ko. pysäkille -- kahden kuukauden päästä ne olivat kuulemma vielä samassa asennossa ???

HALINEN HARRI 05.07.2016 17:38

Nehän olivat vielä hyvässä kunnossa kun eivät olleet kävelleet itsekseen pois.

ANTTILA MARKKU 06.07.2016 10:55

Eivät kelvanneet "juoksulenkkareiksi" kuten marketin kenkähyllyiltä.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 06.07.2016 13:19

"Eivät kelvanneet "juoksulenkkareiksi" kuten marketin kenkähyllyiltä."

Eikä kukaan viitsinyt siivota toisten jättämiä roskia.

KUULUVAINEN ANTTI 15.07.2016 05:43

Pieni tarkennus edellä olevaan faktaan , rasvaimua suorittavista aina niin ahkerista hyötyhyönteisistä - - - kun olet köntsälläsi ja yrität kääntää kylkeäsi niin jos napa ei liiku niin mietippä asiaa !!!!

NYYSSÖNEN KAJ 15.07.2016 13:50

Noi pitkältä reissulta kun palaa niin voi postilaatikkokin olla täynnä, kymmenen vuotta huh.

KUULUVAINEN ANTTI 16.07.2016 06:19

Postilaatikon täyttymisestä ei tarvi olla huolissaan ... tämän päivän posti on niin epävarma ku voi ikinä olla ... saa jatkuvasti sydän syrjällään kytätä osaako ja saako posti yksinkertaisimmatkaan eli kännykkälaskut ja auton veroliput perille asiakkaalle määräpäivään mennessä --- nytkin on kadoksissa kännykkälasku ja olen joutunut pyytämään operaattorilta viitenumeroita erääntynyttä maksua varten !!! PS. Postin asiakaspalvelun taltioivilla kymmenillä nauhotteilla käy hyvin selväksi , Karjalan murteellani ääntä säästämättä , miksi en ole tyytyväinen postin toimintoihin ja ohjeet miten olisin tyytyväinen heidän postin kulkuunsa ... ... .... !

KUULUVAINEN ANTTI 29.07.2016 16:56

Kaikkialle kun pään kääntää näkyy vain kuin savannia , heinää joka ulettuu leukaperien tasolle , kaukaisuudessa kuuluu naaras- urosleijonien reviirikiistan selvittelyä , idästä päin työntää mahtavaa savupilveä , joko ruohikkopreeriapalo , valtava kavioiden jymy kuin Gnu- elikkojen lauma menossa Stokkan Hulluille Päiville jossa on jaossa ilmainen muoviämpäri ... ... ... syvimmässä Itä-Afrikassako ??? Njet njet njet ! Vaan karavaanialueella pisteessä B sijainti Suomessa , savanni viittaa että lampaille olisi koko kesäksi syötävää ! Möyke viittaa , kaikkien karavaanareiden kaverit ne siellä keskustelee ! Savupilvi viittaa että grilli on kuumana ja jauhomakkarasta valmistetaan käristettyä poroa ! Valtava jymy viittaa viikonlopun meneillään !

HJELM ARTO 05.08.2016 19:03

Laskut saat sähköpostiisi.

Jelmi

KUULUVAINEN ANTTI 12.08.2016 18:21

Infoa : Kävin n. 600 kertaa Äiti-Venäjällä autollani ja joka kesä kävelin aina paljain jaloin jos suinkin mahdollista . Kerran menomatkallani Venäjän tullimies puhutteli että miksi tulet Heille (Venäjälle) paljain jaloin ??? !!!

KUULUVAINEN ANTTI 22.08.2016 12:07

Viileässä kesäillassa kävellessäsi vaunujen/autojen etutelttojen terassien ym. rakennelmien seassa pystyy liian usein tunnistamaan ketkä eivät käytä kemssa-dödöä !!! Havaintoni on että Lidlistä ostettava esim. mansikanmakuinen 2,5 L mehutiiviste (elintarvike) on mitä mainioin aine kemssaan , sis. mm. fenyylialaniinin lähteen , asesulfam K , aspartam , sukraloosi (kehitettiin aikoinaan hyönteismyrkyksi !!!) , sakariini . Eiköhön tainnuta pahimmankin karavaanarin suolisto löyhkät !!!

KUULUVAINEN ANTTI 03.09.2016 14:28

Varsinaisessa-Suomessa cruisaillessani oli aika katastaa autoni ... ... jälkeempäin koin hemmetti-elämyksen koska olin keitellyt lihasoppaa 4L aivan piripintaan ja kattila oli tai unohtui tiskipöydälle jäähtyäkseen , katastuksen ajan ... aikaisemmin katastus sessioonit ovat kuin ajaisi läpi miinoitetun Raatteentien 80 km/h eldankajärvenaikaan .. ... .. ullatus ullatus , tippaakaan ei ollu lirahdellut pöydälle yli äyräiden !!! Vauu mitä ammattitaitoa !!!

KUULUVAINEN ANTTI 12.09.2016 12:19

Taas on kilometrejä takanapäin tuhdisti -- yhdestoista (11) vuosi alkaa olla kohta pulkassa ja Joulukin lähestyy -- jos kiinnostaa haluat tai olet kokonaan vailla niin olen jättänyt oivat käytetyt Reino kuormajuhta aamutossuni pisteen C ja K:n väliselle bussipysäkille (saa ottaa tai vaihtaa ) --- ne on kantanut kuormaa oloaikanaan kesät/talvet -- viime talvena en käyttänyt sukkia olleskaan pelkillä Reinoilla mentiin -- kuin Tiibetin aboriginaalit viedessään rikkaiden tavaroita Himalajan kapeilla vuoriteillä antamatta pelolle valtaa ( STUBBilla pitää olla vieläkin henkivartija -- raukka tuhosi Suomen ! ) -- ed. Kuoma-lenkkarit jätin myös -- ne olivat ainakin 2kk samassa asennossa Inksan bussipysäkillä ---

KUULUVAINEN ANTTI 24.09.2016 08:56

Caravaanarit alkaa olla tosi iäkästä jengiä , siispä muistin virkistämiseksi ja dementian torjumiseksi asjaa --- kemssan dödöstä --- taas viimehelteillä oikein hikiset naiset ( esim. marketit venäläistyylisillä jonoillaan ) , jonottaessaan pelmahtelevat jos jonkin sorttista hajustetta --- mutta yksi on ylitse muiden , useasti on pöllähtänyt ja hengen salpauttanut aivan prikulleen saman tehtaan tekemä pössähtely niin naisten dödönä kuin kemssan hajusteenakin --- monesti tekee mieli mennä kysymään kassajonossa , kukahan on äsken tyhjentänyt kemssaansa ??? Ottakaa miehistä mallia --- tuoksukaa vaan rohkeasti aidosti suomalaiselle ihmiselle !!!

Käyttäjän lisäys viestiin 24.9.2016 klo 09:04:47 PS. Nimenomaan tuoksua Suomalaiselle Luomu-Ihmiselle !!!

Nyt joku voi ihmetellä olenko ottanut lääkkeeni --- olen , olen ottanut --- aamulla yhdet sekä illalla kahdet lääkkeet !!!

Antti Kuuluvainen 15.10.2016 06:46

On tullut eteeni ei vielä omassa autossa vaan muitten , muovisten ajovaloumpioiden himmeneminen , jotka saattaa tuottaa katastuksessa hylkäämisen ! Joku tarvikeliike myy propleemaan hionta-aine+kiilloitusvaha pakettia . Itelläin ei oo kokemusta ko. tuotteesta mutta edestä löytää !!! Kannattaa ottaa asiassa yhteyttä ammattitaitoiseen automaalariin . Homma kuulemma onnistuu , kuin ostaa uuden useiden satasien umpion !!!!

Antti Kuuluvainen 29.10.2016 10:08

Viimekuussa kiipesin matkallani pisteestä C pisteeseen K ja jätin ansiokkaasti palvelleet Reino-aamutossuni tietylle bussipysäkille ja kappas siinä nähtiin miten suosittuja Reino-aamutossut ovat (niillä on kävelty jäistä niin ylä- kuin alamäkeäkin) palatessani pisteestä K pisteeseen C ... olivat näköjään kuukauden sisään kelvanneet karavaanareiden kavereille ... ne on helppo tunnistaa ... ne on kursittu useilla valkoisilla nippusiteillä jotta niiden Reino-muoto pitää muotonsa/ linjansa ...

Antti Kuuluvainen 13.11.2016 14:36

Eräällä karavaanarien alumiinitölkkikäsi-kaverien esiintymisalueella äkkäsin erään tyypin joka oli ennakoinut matkailuautonsa paloturvallisuuden nim maar viimmosen päälle ... tyyppi avasi autonsa kaasupullokaapin oven ja sieltä vyöry kymmenittäin täysiä kaljatölkkejä maahan eli oli lastattu tulen ensisammutusyksiköitä niin että siinä kaapissa ei ollut enää palamiseen tarvittavaa happitilaa ollenkaan . Hmmmm ... ? no jaa !!

Sirpa Eskelinen 13.11.2016 17:04

Antti Kuuluvainen

Koska on isänpäivä (en kysy, oletko isä) vastaan ihan vaan kohteliaisuuttani.

Muutenhan voisin luulla, , että rupattelet itseksesi.

Oikein ystävällistä ja Hyvää isänpäivää !

sirpa

Toivo Koistinen 14.11.2016 07:52

Tuo kaljatölkkien laitto loppujen lopuksi ei ole huono ajatus. Jos syttyy, niin kuumuus posautelee kaljat painella, ja siinä on alkusammutusta.
Myös voi ajatella, että kaljatökkivuoraus kolarissa hidastaa kaasupullojen lähtöä liikkeelle äkkipysähdyksessä.
Toimivat hajotessaan hidastetyynyinä.
Muuten onko laissa kieltoa laittaa kaljaa kaasupullokoteloon. Siellä vaunuissa taitaa muutakin olla pensakanisteria myöden, vai onko.
Toivopoika

Toivo Koistinen 14.11.2016 08:04

Niin tulipalosta vielä.
Tuossa lähellä vanhemmalla papalla oli aikanaan 80 luvulla fiat 600, ja siinä vararengas on koneen päällä.
Sattui eräänä yönä, että fiatti syttyi konehuoneesta tuleen, mutta kuumuus räjäytti renkaan, ja paine sammutti tulen.
Mikä pahinta, auto oli talon vieressä, ja luultavasti olisi sytyttänyt talonkin, ja nukkuva pariskunta olisi voinut palaa mukana.
Kun asia kertoili pappa mullekin, niin oltiin yhtämieltä, että luoja pelasti homman.
Maailma on joskus ihmeellinen

Antti Kuuluvainen 24.11.2016 11:15

Aikoinaan taannoin käytimme kaverini autoa korjaamolla ja jätin oman autoni kerrostalon vieraspaikalle siksi aikaa ... korjaus vei nelisen tuntia , oli talvinen pakkaspäivä , kun sain soiton kännyyni ... poliisit soitteli että mikä tilanne kun autoni palohälytin rääkyy täysillä ... he olivat varautuneet murtamaan oven josko joku oli sisällä avun tarpeessa ... kaasuvuoto ... savua ??? Onneksi soittivat , kiitos siitä poliiseille ... selitin että pakollisen palovaroittimen battery on kylmässä hyytynyt ja ruvennut musikaaliseksi ... säästyi oven murtamiskustannukset ... eli pidä pakkasilla palovaroittimen battery kytkettynä vain yöksi vain jos yövyt autossa !!! ???

Jarmo Välimäki 26.11.2016 18:48

Onneks muistin ottaa patterin pois kun panin talviteloille,no ois kai hiiriä peloitellu kun loppuu. . JV

Antti Kuuluvainen 09.12.2016 13:39

Illat yöt ovat jo pikimustia ja ken joutuu ajelehtimaan maanteillä joissa on tiheitä rekka esiintymiä pitkin poikin , idea olisi ohjastaa kulkuneuvoaan pelkissä uikkareissa ja paksulti korkeimman suojakertoimen aurinkorasvaa ja sähköhitsauslasien vahvuuksilla suojalasit ??? ... ... no kun nykyrekkojen keula on ahdettu niin täyteen kaikenmaailman lisävaloja eli jos et suojaa ihoasi , kärvennyt !!! ... ... rekan ohjastaja liian useasti unohtaa että kaikissa autoissa on valonvaihtajan katkaisin ???

TURVATONTA MATKAA !!

Toivo Koistinen 09.12.2016 16:23

henkilöautot ovat käyneet urheasti vastaiskuun asian puolesta, ja pistäneet keulaan metriset valopaneelit kymmenine tuhansine lumenineen.
Jännä kattoa, kun sitten se panelihirviö sammuu sulattamasta polannetta tiestä, niin olisi kuin pimenisi koko auto. Vain pari pientä tuikkua jää.
Tosipuheessa valo varustelu on karannut käsistä pahemman kerran.
Raskaan liikenteen järjestö anoi valtiovallalta lupaa siihen, että kun vastantulijan takia vahdetaan pitkät pois, niin ne voisi n. sekunnin sisällä vaiheittain pimentää, koska kun jää sitten ne puolikkaat, ja silmät ovat siihen hirmuloisteeseen tottuneet, niin ei näe mitään niillä pelkillä lyhyillä valoilla.
Tämä on totta, mutta siinä ollaan itse kukin astuttu rimpeen, kun on lähdetty tuon led tekniikan mukaan, ja siinähän näyttää olevan aurinko rajana.
No aika näyttää, kuinka mennään, kun ensimmäinen auto työntyy vastaantulijan syliin, ja kuskin eturaivosta kallon sisään työntäen aivon takapenkille.
Toivopoika

Jarmo Välimäki 09.12.2016 22:56

Ja kun muistaa ettei niitä valoja tartte tuiottaa,näkee tien ja hirvet ,jos on kohtaamis tilanteessa,vaan imehtelen edelleen kun puolivalon lisät kiellettiin,siitä tuli suurin moka,oikein asennettuna ei häikäise yhtään enempää kuin noi tuikutkaa jotka syttyy vastaantuleville,eli ajamme puolipimees ne viimeset 500m. . JV

Toivo Koistinen 12.12.2016 21:14

Nykymeno on liian suurella erolla kauko, ja lähivaloilla. Kaukovalot on pistettävä lähivaloille aiempa kauempana vastaantulijasta, ettei häikäise. Kun ero on siten iso, niin siihen väliin jää pitkä matka jossa ei näe mitä tielle tulee.
Jos nostetaan lähivalojen teho nykyisten kaukovalojen tasolle, niin kurvissa ulkokurvin puolella tulija häikäistyy omien kirkkaiden puolikkaiden kirkkaaseen laitaa näyttävään keilaan joka osoittaa keskelle tietä.
lainlaatijalta karkasi käsistä, kun sallittiin hiljaisella sovulla raskaan liikenteen keulaa jopa kuusi kattokaukovaloa, ja siihen muutama tuulilasin alle.
Tasapaino pitäisi palauttaa laskemalla kaukovalo tehoa, ja valvomalla sitä.
Jos ei kahdella nykylisä kaukovalolla näe ajaa, on syytä harkita toista ammattia, tai optikkoa.
Toivopoika

Antti Kuuluvainen 13.12.2016 16:36

Sisäänheitto- eli etusivulla toivotetaan turvallista matkaa ... mpfh ? Koska tulee välttää hirvikolaria minä toivotan aina

T U R V A T O N T A M A T K A A

Toivo Koistinen 13.12.2016 18:22

Voi jopa ajatella, että hirvi tule siihen valokeilaan, ja sokaistuu, eikä osa senkään verta mennä pois tieltä.
Hirvi, ja poro tulee niin pian tielle mettästä, ja nykyän varsinkin, kun mettä on tien laidassa kiinni, niin siihen ei auta vaikka olisi aurinko keulassa.
Väitän yhäkin, että kuten ennekin kaksi kattokaukovaloa riittää, ja on tasapainossa muiden liikkujien valotehon kanssa
Kevyessä ajoneuvossahan ei kattokaukovaloja sallita näin olen ymmärtänyt. Ainoastaan kuorma, ja linja-autoissa.
Toivopoika

Sirpa Eskelinen 23.12.2016 22:54

Hyvää Joulua !

sirpa

Antti Kuuluvainen 01.01.2017 15:25

Ajanlaskun alussa tuli eteen hankkia kulkuneuvoon kWh mittari , jonka ystävällinen jälleenmyyjä sai ujutettua ostoskassiini ... hinta 20 € ... sitten piti antaa ammattinsa osaavan sähköasennusfirman asentaa se paikoilleen (heiltä olisi joutanut peräkärryllinen joutavia kWh mittareita ilmaiseksi kun asiakkaille asennettiin kaukolukumittareita ) ... kului vuosia kun Turun SFC:n omalla caravaanialueella Kesäniemessä (joko teillä on jo oma jäsenhautausmaa ?) terävä-älyinen sähköfirman omistaja (Virtanen) sanoi että kWh mittarin ja seinän mihin se on ripustettu PITÄÄ OLLA kipinäsuojalevy ... jota ammattinsa osaava sähköasennusfirma useiden vuosikymmenien työkokemuksella ei olleet älynneet laittaa ... saattaa puuttuessaan vaikeuttaa palovakuutuksen korvauksen saantia !!! Että tämmosta !!!

Antti Kuuluvainen 31.01.2017 15:24

Turussa olin talvella saanut kesytettyä 10 oravaa lähikesyksi , kerran menin juttelemaan niille uusimpia Matti ja Teppo vitsejä , pieneen pihlajaan tuli n. 2m päähän 10 oravaa , kuuntelivat höpinöitäni !!
Kouvolassa talvella syötin yhden oravan ylipainoiseksi ja niin kesyksi että kun olin kaupungille lähdössä kun oli kerrankin lumityöt alueella tehty ja sattu olemaan apumiehen ovi auki niin orava hyppäs apumiehen paikalle , yritin laittaa ovea hitaasti kiinni mutta hyppäsi ulos .
Talvella vaihdatin öljyt ja suotimet ja kun otettiin ilmasuodatin irti niin huomattiin että muovikotelon alaosaan oli jyrsitty sormen mentävä reikä josta paistoi suodatinpanos ja auton runkopalkilla oli kasa pähkinöitä ... joku veijari oli yrittänyt löytää piiloa pähkinävarastolleen !! Jos käynnistätte auton niin kuunnelkaa ettei ehkä ilmansuodattimessa oleva orava rotta tai hiiri imeydy moottorin palotilaan !!

Sirpa Eskelinen 02.02.2017 20:13

Luin

sirpa

Antti Kuuluvainen 04.03.2017 16:00

Kerran edesmenneenä talvena oli kans tällai pakkasvesikelit ja pakkautunutta lunta (tekemätöntä lumityötä joka on normaalia caravanalueilla) oli n. 20cm ja auton alustassa paistoi äitimaa johon päivä sulatti vettä joka jäätyi yön pakastuessa jäätäen myös karkeakuvioiset talvipinnat niin tiukasti että ainut keino oli hakea aamulla suihkusta kuumaa vettä (jota ei jokapäivä saanutkaan) sulatellen muutama tunti että renkaat irtosi jäästä .

Antti Kuuluvainen 24.03.2017 09:45

Matkailuauto talvi kurvaajille joilla on auton katto sellainen muodoltaan että se kaataa katolta tulevat jäät suoraan tuulilasille synnyttäen black´outin ... ittelleni on sattunut 2x kun jäät peittää 80 km/h vauhdissa panoraaman ... toisella kertaa täysperärekka tuli vastaan n. 20 m ennen kohtaamista tuulilasini peittyi jäähän jota laapparit eivät jaksaneet kääntää sivuun ... eli se kohtaaminen ... 80 km/h , tukkirekka tulee vastaan , 20 m ennen black´out , 50 cm tienreuna ja imaiseva hanki ... ... vielä elossa !

Sirpa Eskelinen 24.03.2017 19:50

Luin

Ilmoitan kertoakseni, että en ole tirkistelijä.

Jatkoja !

sirpa

Antti Kuuluvainen 31.03.2017 16:21

Reissuni matkailuautollani saavutti tänään taas yhden etapin nimittäin matka-aikaa on nyt sit kestänyt täydet ... ...

Y K S I T O I S T A V U O T T A !!! ???

Sirpa Eskelinen 01.04.2017 20:54

Numeraalisesi ja lineaarisesti, tulevaisuutta !

sirpa

Antti Kuuluvainen 18.04.2017 09:44

Yksi ERITTÄIN TÄRKEÄ HUOMIOITAVA etenkin matkailuautossa ... VAIHTAKAA IHMEESSÄ IMMEISET RENKAAT jos niiden IKÄKOODI on tiensä päässä ( mieluummin ennen ) ... itelläni kaksi kokemusta kun kulutuspinnaltaan täysin moitteeton mutta liian vanha talvipinta ... REPEÄÄ , PULLISTUU AJON AIKANA kulutuspinnasta pyörimissuuntaansa ( 30cm ) . Ohjaus rupeaa vatkaamaan ja kai olisi ehkä ollut mahd. että rengas tyhjenee hetkessä 79 km/h vauhdissa ??? Vastaantuleva vai metsähallitus ???

Sirpa Eskelinen 21.04.2017 15:37

Tottakai !
Kakenlainen kulkimeen/kulkimiin kuuluva tarkastus on paikallaan. Onhan siitä ohjeitakin.

Niinmuttakun, me itse olemme viisaampia.

sirpa

Antti Kuuluvainen 17.06.2017 11:01

NO NYS SE SIT TULI .............

Tän kesän ensimmäinen kivi tuulilasiin ....... aivan keskelle ... !!!

Seppo Yliniemi 17.06.2017 14:35

Sama homma ei tullut keskelle vaan aivan laitaan ,kolmenpäivän jälkeen halki joka suuntaan.
Onneksi on lasivakuutus


Ei siinä kaikki lasi rikot reisussa,vaimolta meni silmälasit rikki ja ne maksaa vähintään kaks kertaa mitä tuulilasi,ja onneksi oli matkavakuutus omavastuu nolla . Vakuutus Fenniassa,ei maksettu mainos
muokattu: 17.6.2017 14:39
Antti Kuuluvainen 17.06.2017 15:08

Mulla on sellainen kutina että jos esim. talvella joutuu vaihdattaa auton liima-tuulilasin niin auton täytyy olla useampia vuorokausia lämpimässä jotta liiman reagenssit pääsevät toteuttamaan itseään ... liimattu tuulilasi on kai kantava korinosa ... onnistuisko auto ilman tuulilasia ??

Sirpa Eskelinen 17.06.2017 17:32
Antti Kuuluvainen

Mulla on sellainen kutina että jos esim. talvella joutuu vaihdattaa auton liima-tuulilasin niin auton täytyy olla useampia vuorokausia lämpimässä jotta liiman reagenssit pääsevät toteuttamaan itseään ... liimattu tuulilasi on kai kantava korinosa ... onnistuisko auto ilman tuulilasia ??

Onhan kuin persut tuulilasila tai ilman.
Ainakin kulkimen nimi kannattaa vaihtaa, jos haluaa vakuuttaa rahan antajat.

sirpa

Toivo Koistinen 18.06.2017 09:13

lasin vaihdosa oli korjaamon ohje, kun meillä oli vaihto. Pitää olla korjaamon hallissa liikuttamatta vuorokausi, että liima kerkiää kuivua kunnolla.
Koska se on osa kantavaa koria. Elikkä Kuuluvainen olet oikeassa.
Toivopoika

Antti Kuuluvainen 18.06.2017 10:06

Mun tuttu joka näki tulevaan ja oli selvinpäin ... ennusti että marketit valmistautuu syysrysähdykseen saadakseen kaiken rojun pois varastojen kätköistä ... kampanjalla ...

" NYT KAIKILLE ASIAKKAILLE ILMAINEN RUOSTUMATON MUOVIÄMPÄRI "

Toivo Koistinen 18.06.2017 15:14

Neuvostoliiton aikaan tuotiin sinkkiämpäreitä Suomeen, mutta kun loppuivat käytetyt suolatynnyrit sieltä, loppui ämpäreiden tuonti samalla.
Ennen noista suolatynnyreistä tehtiin sen ladan korit, mikä takasi ruostumattomuuden. Jos tynnyri kesti suolan kuljetuksessa, se myös kesti ladan peltinä.
Niin myöhemmin ne sinkkiämpärit jalostettiin uusimpien ladamallien koriksi, ja tulos ei ollut enää täydellinen, kuten sen ainoa oikean nappisilmäkanttiladan kori, joka kesti vaikka pienehkön ydin latauksen kosketuksen.
Meilläkin minä käveleksin savisilla kummisaappailla latan konepellillä, ja katolla, kun katiskan aina noudin, tai vein seinälle säilöön, eikä ollu idän ihme moksiskaan.
Mejän ihana ooppelin ovea vasten koiruus nousi etutassujen varaan nojaamaan, kun olin tulossa autosta pois, että sai lakin multa sisälle vietäväksi, niin jukulauta kynnen raaput, ja maali pois.
Puhelin naapurille, ettei nykyautoa kestä rumasti kattoa, kun maali irtoilee, saati koskea säämiskää karkeammalla kädellä.
Toivopoika

Antti Kuuluvainen 18.06.2017 17:40

Muisti/mieli -kuva oes et aekoenaan Mälikkälän Herkkukurkku oes ollunna alihankkija jolleskii autoja valmistavalle uusio-peltifirmalle ???

Antti Kuuluvainen 29.06.2017 15:57

Nyt kahdestoista (12) vuosi puolessa matkailuautossa seuranneena neljän (4) metrin päästä kaikkien karavaaniveljien ja -siskojen sopeutumista kulloinkin ja verratessa seuranneena viisikymmenpäise (50) valkoposkihanhien tohotusta ... ... ( tulee mieleen Maukka Perusjätkän raita " S_ÄP_I_NÄ_Ä ) ... eroa on vaikea havaita ... !!! ???

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.