Pesutilat

KYLMÄNEN OLAVI 22.05.2016 11:59

Ilmoitus luontoista asiaa lähialueen karavaanareille ja myös ohikulkijoillekkin.

Muhoksen Nesteellä on avattu viikolla teesse itse pesuhalli missä sopii kaiken kokoiset kulkimet kyllä pesemään. Pesutiloja on kaksi ja kolmas isompi tila vielä jossa voi myös pientä remonttia tekemään, varustettu nosturilla ,sekä myös siellä pesu mahdollista. Pesutilat 10€/ puoli tuntia,sisältää harjan pesuaineen ja tikkaat jos tarvitsee esim. Asunto-auton tai vaunun kattoa pestä. Vielä tiloissa on tehokas imuri mikä toimii eurolla. Kyseiset tilat oli ennen autokorjaamo,mutta heidän muutettua toisiin tiloihin joista sitten yrittäjä kunnosti teesse itse ihmisille "remppa" ja pesupaikan.

Aikain saatossa huomannut että viikonkin reissua tehtäessä on matkakuljin monesti niin likainen ettei sisälle tahdo päästä puhtain vaattein , niin silloin tulee katseltua pesupaikkaa alueilta,mutta usein huonolla menestyksellä. Tällainen palvelu on varmaan monelle kulkijalle hyvä asia kun tietäisi vain missä on kyseisiä palveluja saatavilla.

Kesänaikaan varmaan useimmalla meillä on kotona pesupaikka,mutta syksyllä ja talvella harvempi kotioloissa pystyy pesemään.

KARJALAINEN ALPO 22.05.2016 13:09

Kiitos, Olavi, viestistä!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.