Matkaparkki Shell Napapiiri on loppunut jo n vuosi sitten

MÄKELÄ RAIJA 30.04.2016 22:27

Shell Napapiirin matkaparkki Rovaniemellä on loppunut jo n vuosi sitten mutta onneksi Santasport Hiihtomajantie 2 löytyy vapaasti käytettäviä paikkoja 4 parkkipaikalta ja sähkön kanssa voi lunastaa lipun hintaan 28 € johon sisältyy kylpylän käyttö kahdelle henkilölle ja vc palvelu, loistava palvelu

NEVALAINEN SIPPO 30.04.2016 23:37

Siinä tien toisella puolella vastapäätä Shelliä on ravintolan takana matkaparkki. Oli ainakin viimekesänä suosittu paikka. palveluista voi kysyä ravintolasta

.http://www.joulupukinlomakyla.fi/assets/Download/map-cabins.pdf

Kartassa ravintolan takana pöydän kuva. Ainkin vielä viimekesänä P-kilven alapuolella oli matkailuajoneuvon lisäkilpi.

Sippo

Käyttäjän lisäys viestiin 30.4.2016 klo 23:39:48 Ja niinkuin kuvastakin näkyy niin ruutujen mitoitus oli vähän reilumpi. Siinä toisessa kuvassa on sitten tosi harrastajan kulkupeli.

NEVALAINEN SIPPO 30.04.2016 23:55

Tässä vielä yksi kuva viime kesältä. Oli Austraalian poika aika kaukana koti mantereelta. Tällä kertaa leiri oli Napapiirin postin takaisella parkkipaikalla. Lisäkilpi ei ehkä tarkoita ihan tätä mutta hyvin toimi. Toyota laajeni moneen suuntaan.

Sippo

KOISTINEN TOIVO 01.05.2016 06:53

Viime joulun alla siellä takalaidalla muutama höpökoppi yöpyi. Liekkö omin luvin. Shellin takana oli ennen kemsan tyhjennys luukku, miten lie nyt

Joku oli tehny pullanokasta asuntoauton. Toivopoika

TURUNEN HEIMO 01.05.2016 07:08

Olimme yön viime syksunä Shellillä, tarjoaa vain parkkipaikan autolle. Paikalla vietti yönsä lukuisia kulkimia.

ESKELINEN SIRPA 01.05.2016 18:28

Omasta puolestani pyrin pääsemään Ounasjoki Camping-alueelle , jos vaan mahtuu.

Ennen vanhaa, kun emme haukkuneet Suomeamme muulle maailmalle, kyseisellä alueella kohtasimme moniakin mielenkiintoisi perheitä ympäri Eurooppaa ja aina Australiasta , Japanista ja Uudesta Seelannista asti.

Onneksi viime kesänäkin oli jokunen rohkea ulkomaalainen uskaltautunut virkistämään suomalais-harmaata ajattelua meille, eskelisille.

sirpa

NEVALAINEN SIPPO 03.05.2016 08:53

Napapiiriltä rupeaa häviämään parkkipaikat. Ravintolan takaisesta alueesta osa rakennustyömaan käytössä. Postin takainen suljettu kokonaan, siihen tulee rakennus. Ei niitä parkkipaikkoja ollut ennenkään liikaa sesonki aikana. Hyskytarhan kohdalla olevat on kenneli ottanut omaan käyttöönsä, koirahäkkejä ym. Niin ja onhan tuolla aluella aikamoinen koiran pa:n haju. Kävin pyhänä pyöräilemässä ja katselemassa paikkoja. Muuten siinä ravintolan takaisessa alueessa oli vielä p-paikan asuntovaunun lisäkilven alla kilpi " free parking" saas nähdä kauanko.

Sippo

NEVALAINEN SIPPO 03.05.2016 18:07

Sehän tuossa jäi äsken mainitsematta että myös Santaparkin pysäköintialue on pois käytöstä tänä kesänä mökkikylän rakennustyömaan takia. Myöhemmin kai aikovat rakentaa sen kupeeseen leirintäalueen.

Sippo

INKEROINEN JARKKO 03.05.2016 21:43

Kesällähän Rovaniemen alueella ei ole lainkaan ongelmallista karavaanarin majoittua kun on leirintäaluekin tarjolla, mutta talviaikaan tilanne on käsittämättömän heikko. Pääsiäisen tietämissä yövyimme juuri tuossa edellä mainitulla Shelliä vastapäätä sijaitsevalla "free parking" parkkiksella, muitakin näytti olevan paikalla. Heikoksi tilanteen teki se että yritimme kysellä mahdollisuutta sähköliitäntään (toki maksua vastaan), mutta "sellaista palvelua ei ollut tarjolla". Outoa kun kuitenkin rakennuksen seinässä on pistorasioita vaikka kuinka... Laitoin asiasta viestiä Visit Rovaniemelle, ja ihmettelin että miten talviturismista elävässä kaupungissa ei ole paikkaa missä karavaanari voisi turvallisesti yöpyä, liittää kulkineensa sähköverkkoon ja vielä olisi mahdollisuus kulkijoiden peseytymiseen. Enempää emme olisi olleetkaan vailla. Viestiini sain hyvin asiallisen vastauksen, jossa todettiin kysynnän tällaiselle olleen vähäistä, mutta myönnettiin myös että eihän kauppa voi päästä kehittymään ellei palvelua ole lainkaan tarjolla. Lupasivat viedä viestiä eteenpäin Napapiirin Kehittämistyöryhmään ja alueen yrittäjille. Ehkäpä palautetta havaituista puutteista ja kehitysehdotuksia pitäisi useammin pyrkiä viemään niille tahoille jotka kyseisten asioiden parissa työskentelevät. Ainakin tämä kokemus oli siinä mielessä rohkaiseva.

LEHTONEN JYRI 06.05.2016 00:12

Vuoden vaihteessa etsin Rovaniemeltä sähköpaikkaa. Laitoin kanssa viestiä Rovaniemen matkailuun ja valittelin kun ei oikein ole talvella kunnon matkaparkkia saatavilla. Lupasivat viedä viestiä eteenpäin. Kertoivat että Ounasvaaralla santa sportissa on matkaparkki josta saa sähkö. Olin myös yhteydessä santaparkkiin ja heidän parkkipaikallaan olisi saanut yöpyä ja olisivat järjestäneet sähkönkin.

KOISTINEN TOIVO 06.05.2016 06:38

Nyt kun on noista vessan tyhjennys viitosista, ja karttapisteihen väristä, ja koosta metelöity urakalla, niin tuossa pohjosen palveluista lie sitten oikeaakin asiaa. SFC caravan RY lle Toivopoika

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.