Häkärinteelle Pääsiäisenä

PITKÄNEN HARRI 17.03.2016 19:28

Häkällä on taas pääsiäisenä menoa ja meininkiä. Lapsille mm: Hevosrekiajelua ja talutusratsastusta. Leikkimielisiä kisailuja.Aikuisillekin löytyy karaokea ja tanssi ilta. Kauppa-autokin tulee lauantaina vierailulle. Launtaina tietenkin perinteinen nakulasku. Ja sunnuntaina Jukan ja Hilkan tarjoama pitkäpöytä. Eikun Täyttähäkää häkälle pääsiäisenä.!!!!

PITKÄNEN HARRI 20.03.2016 16:23

Pitkäperjantaina paltasen lohilammella Lohi pilkki kilpailu. Pääpalkinto 1000 Euroa. suurin lohikala. Lisäksi kaikkien osallistujen kesken arvotaan akkupora kairasetti. Arvo ovh: 663e HÄKÄLTÄ ilmainen kuljetus pilkkikilpailuun.

HARJU TAPIO 28.03.2016 17:52

Kiitos kaikille kävijöille oli ilo olla seurassanne. Nöyrin anteeksipyyntö häiriköinnistäni traktorilla mutta joskus on vain tehtävä näin luurikkojen välttämiseksi.

HELIN JUHA 28.03.2016 20:31

Eipä meitä parempiunisia ainakaan traktorin äänet haitanneet, hyvin nukutti ja herättyämme pysyttiin pystyssä kun kulkuväylillä oli hiekkaa. Lohikalaa ei pilkillä onnistuttu saamaan, mutta siitä ei Häkän väkeä kehtaa syytellä, taidettiin itse kairata reiät kalojen pyrstöpuolelle.

Kaikenkaikkaan isot kiitokset pääsiäisestä, kelit suosi, väkeä riitti, saunat oli pitkään kuumana ja talon tarjoama pitkä pöytä oli tosi hyvä idea.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.