Oulu 68.FICC-RALLY

JORVA OLLI 11.12.2015 16:32

Muistoja pohjolasta, mukanaolijat ja tekijät, mitäpä mieleen tapaamisestamme.

Itsellä monia miellyttäviä muistoja rallysta ja eritoten " keittiön puolelta ", kai niitä jo nyt sallitaan.

Mutta kertokaahan tärkeimmät ensin!

Winemaker

MARTTILA RAIMO 11.12.2015 17:57

Voi että - oli kiva olla ranskaliaisten alueisäntänä. Olivat kivaa perukkaa, vaikkakaan eivät olleet kaikkien mieleen. Vieläkin on kutsuja kutsujaRanskaan eri paikkakunnille, kun tässä vain kiireilttään ehtisi. Oli se aivan kiva Poroin rallykin vuosi sitten italilaisten alueisäntänä.

NYBERG JYRKI 11.12.2015 23:42

Oltiin siinä hallin vieressä invapaikalla kun vaimolle oli juuri laitettu rautapolvi. Se takakentän kapina jäi mieleen ja se taksikuski, joka väkisin ajoin avajaiskulkueen läpi kaupungilla. Kirkkoveneretkellä oltiin, päästiin oppaan veneeseen kun vaimon polvi ei taipunut, mukavat muistot Oulusta jäi Se "hieno" Ficc viirikin on jossain, ei varmaan missään rallyssä oo ollu niin vaatimatonta viiriä, sekin tuli vasta kalkkiviivoilla. Lennu

NYBERG JYRKI 12.12.2015 09:02

Lohjalaiset ja osin muutkin saivat kongreettisesti kokea olevansa turvallisissa käsissä, pelastushelikopteri lähti ja saapui läpi vuorokauden ihan takapihalle, ei kuulemma voinut olla heräämättä kun vaunutkin huojui ilmavirrasta. OYKS ja pelastuslaitos ihan vieressä, muutamat maat vaan vähän protestoivat alueitaan, Puolalaiset tais olla kauimpana, Rahikaisen Veijon "vieraat" oli paraatipaikalla.

NYYSSÖNEN KAJ 17.12.2015 13:54

Meille se oli ensimmäinen FICC rally. Viiri oli sellainen puoli viiri eli toispuoleinen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.