Paras talvi lapissa?

TOIVANEN JANI 09.11.2015 10:33

Mitä oli sinulle paras paikka talvella lapissa? Ajattelimme lähteä joulukuussa Luxiaan Saariselkään. Tuttu paikka? Entä muita paikkoja suositus? Kiitos :)

AALTONEN TAPIO 09.11.2015 11:42

Ylläs, eli Ylläksen Ykkös Caravan. Kattava latuverkosto ja palvelut kävelymatkan päässä.

NISSINEN VESA 09.11.2015 21:05

Huomenissa olis tarkoitus lähteä ajelemaan pohjoiseen. Eka yö jossakin Kajaanin ja Rovaniemen välillä. Toinen yö todennäköisesti Rovaniemen napapiirillä ja 3. - 5. yöt Levilehdossa Kittilän Sirkassa. Sitten ajellaan hissuksiin takaisin savoon. Yö tai pari jossakin matkan varrella. Vn

EEROLA TEEMU 10.11.2015 10:55

Käytännössä Lapissa on oltu kaikissa paikoissa. Aloitettiin joskus Suomulla, kun siellä on jämäkät rinteet, joissa voi laskea tuulillakin.Sitten vaihtoi omistajaa jopa keskellä pääsiäistä. Pallaksella on käyty hiihtomielessä "erämaan rauhassa". Luostolla pidettiin lustia, silloin kun siellä vielä kävi ihmisiä ja keloravintola oli loistossaan, paras caravan- alue edelleen. Myös Saariselkä, Pyhä, Levi ja Salla ovat käyneet tutuiksi vuosien mittaan.

Nyt on viime vuosina pidetty tukikohtana Yllästä ja varsinkin Äkäslompolon puolta. Paljon on sieltäkin huvituksia suljettu. Luostolla poiketaan usein samalla matkalla, koska sieltä löytyy rauhaa ja kuitenkin riittävät palvelut.

Käyttäjän lisäys viestiin 10.11.2015 klo 13:42:13 Tykkääminen on monesta kiinni. Tärkeää on, että myös nuoret, jos heitä kulkee mukana, pitävät kohteesta. Nuoriso, teini- ikäiset esim. pitivät Pyhästä, Levistä ja osin Saariselästäkin. "Me" emme kovinkaan. Liikaa hulinaa, ryysistä ja korkeita hintoja. Nykyään hyvässä paikassa pitää olla ruokaravintoloita, tanssipaikkoja ja jokunen km latuja, joista huolehditaan. Ei liian kaukana pohjoisessa, mutta rauhallinen paikka. Siksi Äkäslompolo ja Luosto ovat suosikkejamme.

PALM PEKKA 10.11.2015 14:38

Jos rauhallisuutta haet ja sitä oikeaa lappia niin silloin mene Raattaman kylään Kyrön lomaan. Pallaksen itäpuolella. Sinne pitäis keväällä suunnistaa pilkille. ITE

TOIVANEN JANI 16.11.2015 10:37

Kiitos kaikille vinkkejä! :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.