Punatakkisen matkassa

JORVA OLLI 06.11.2015 18:37

https://goo.gl/photos/Qvn1gDWnqjCpdRoj8

LAUKKANEN MAURI 06.11.2015 20:06

Kerrankin tuli kuvia mistä minä tykkään,tai se on osa minun elämääni kun olen lähtöisin korvesta.

Arvoitus on miksi se punainen takki pitäisi olla,nykyjään metsästäjille taitaa olla oranssi,en tiedä kun en ole pyssymies .

Mutta vielä lähden pitkospuiden armoille ja laavulle ja toivottavasti saan olla yksin ja ilman puhelinta tai pc,n apua.

KONTINAHO ALPO 06.11.2015 21:52
Juuri tuonne Kurjenrahkaan ja Kuhankuonon poluille lupasivai siskonpoika vaimoineen minunki viedä vaeltaan.,kun joskus Mynämäelle eksyn.Nähtäväksi tahi paremmin koettavaksi jää paraneeko vai paheneeko tuo minussa vieläkin oireileva "lapinhulluus" alueen pitkoksilla. Hienoja kuvia olet ottanut!
PALM PEKKA 07.11.2015 06:56

Olet oikeassa väri on vaihtunut punaisesta oranssiin elikkä vain oranssiväri on pakollinen metsästäjällä. Jos muuten metsään menisin laittaisin minäkin kirkkaanpunaisen lakin ja takin näin hirvestysaikana, on senverran ukkoutunut tuo metsästäjäporukka eikä nuorempia oteta mukaan kuin harvoihin seuroihin. ITE

ESKELINEN SIRPA 08.11.2015 21:05

Elän metsässä, jota hirviporukka vuokraa (siis vanhan tavan mukaan, ilmaiseksi) Enpä ole seuralta mitää toivonut, eikä porukka meiltä, paitsi tuota kolmisenkymmentä metsähehtaaria.

Meillä, Suomessa on kokojoukko tapoja. Sähköfirma pilaa yli kahdella hehtaarilla metsämaata, maksamatta senttiäkään ja hirviporukat ovat tottuneet...

Mutta, metsä, itsessään antaa. Tänäänkin yli 3 litraa uusia suppiksia, jotka ovat kasvaneen parin viikon takaisesta...

sirp

HELLSTEN KARI 09.11.2015 12:28

Hienot kuvat on Olli laittanut meille näytille! Kiitos! Toukokuussa tuli noissa maisemissa itsekin käytyä. Illalla Kurjenpesän parkkipaikalle yöksi ja siitä sitten aamulla käveltiin koiran kanssa Savojärven ympäri. Reilu 7 kilometriä tuli lenkille matkaa. Oli kyllä mahtavan hieno reissu kun ilmatkin pääosin suosi, eikä asiaankuuluva pienen pieni sadekuurokaan ehtinyt pahemmin kastella.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.