Syötteellä taas vuoden tauon jälkeen

KOIVUPURO PEKKA 08.10.2015 11:45

Syötteellä taas caravan alueen palvelut entisestään kehittyneet ja uudistuneet omistajan vaihdoksen myötä vaikka hyvät olivat aiemminkin! Syöte alueena on aika monelle vielä tuntematon, vaikka on yksi Suomen viihtyisimmistä ja luonnon läheisimmistä alueista kansallispuistoineen!

Varsinkin ihmisille jotka etsivät koskematonta luontoa ja rauhallisuutta, johon voi tutustua rauhassa hiihtäen tai vaikka kesällä pyöräilyreittejä seuraillen on Syöte yksi Suomen parhaita paikkoja!

Ei ole ruuhkaa laduilla joita hyvin hoidettuna riittää ja sijaintinsa puolesta Syöte on kohtuullisen matkan päässä etelä ja keskisuomesta tulla perille ilman väliyöpymisiä!
Vaunualueella on reilusti vieraspaikkoja ja alueen palvelut pelaa tosi hyvin !

Itse Syötteen alueella yli 30 vuotta ympäri vuoden kesäisin ja talvisin liikkuneena voin kyllä suositella tutustumaan kaikkina vuodenaikoina!

KERÄNEN LAURI 09.10.2015 16:08

Viime maaliskuussa olimme hiihtelemässä luistelusuksin Syötteen keväisillä laduilla.Vaativuuttakin oli mukavasti laduilla ja hyvät maisemat.Teknisen vian vuoksi jouduimme vuokraamaan mökin heti saapuessamme karavan alueelle.Syyskuussa 37 viikolla vierähti n.viikko Syötteen karavan alueella autossamme majoittuen.Patikointia ja maastopyöräilyä vaihtelevissa maastoissa.Suosittelen ja Pytkynharju kannattaa käydä kulkemassa sulanmaan aikaan.Hyvät saunat ym tilat.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.