Uruniemi camping Inari "vierailu"

MIETTINEN MIKKO 13.09.2015 17:20

Onpa tullut käytyä kahdesti kyseisessä paikassa, ensimmäisen ja viimeisen kerran. Vierailu kesti noin puoli minuuttia. Tapani mukaan ilmoitin mentyämme respaan meidät kaksijalkaiset ja koiramme, jolloin alkoi ohjeistus kuinka käyttäytyä alueella. Tunsimme itsemme varsinaisiksi idiooteiksi, joten kerroimme poistuvamme ja menevän alueelle jonne myös lemmikit on tervetulleita. Terveiset täältä lomakylä Inarista toivottaa Mikko ja Pirjo

VÄLIMÄKI JARMO 13.09.2015 17:29

Tasan ei käy onnenlahjat,olen ittekin sen todennu,kun oli koira. ,JV

RUOSTELA RAUNO 08.08.2016 15:06

Meillä ei ollut koiraa eikä muutakaan lemmikkiä mukana kun saavuimme tälle alueelle eräänä iltana tässä heinäkuun lopulla. Vastaanotossa ”emäntä” otti tiedot ”kuivan” asiallisesti vastaan ja ohjeisti jonkinverran talon tavoista (mm. ajat suihkujen ja lähtemisen suhteen) ja ilmoitti sitten että isäntä (joka oli ilmestynyt kuin tyhjästä seisomaan yht’äkkiä viereeni) osoittaa paikan johon voimme mennä.

No alkuun aattelin että täällähän on hyvä palvelu ja siitä sitten isännän perässä ajoimme hänen osoittamaan paikkaan. Ennenkuin ehdin autosta kunnolla edes ulos niin isäntä painelee jo täyttä laukkaa muihin hommiin, no tuumin että kiirettä pitää näin sesonkiaikana kun ei kerkee paria sanaa edes vaihtaa.

Siinä sitten illanmittaan vaimo meni vielä käymään iltasuihkussa juuri ennen ”sulkemisaikaa” ja isäntä oli kuulemma ollut siellä ”passissa” ja katsonut kelloa ja todennut että äkkiä sitten. Aamun siinä sitten valjettua (meille se valkenee usein siinä hieman ennen puolta päivää) aloimme tehdä lähtöä ja olin täyttämässä/tyhjäämässä säiliötä siinä 13.05 (5 minsaa yliajalla) kun isäntä ilmestyy paikalla ja kyselee että onko ne meidän pyykejä jotka ovat kuivaushuoneessa (vaimo oli niitä juuri hakemassa), aikakin on kuulemma jo ajat sitten mennyt umpeen. Tämän jälkeen äijä häviää yhtä nopeasti kuin oli tullut paikallekin! Ajattelin että jos nyt vielä roskat uskaltaisi heittää roskiin mutta ennenkuin pääsen edes roskiksen viereen niin jostain kuuluu ääni että ROSKAT SITTEN LAJITELLAAN (ketään ei näy missään)!

Ymmärrän kyllä että alueen pidossa on työtä, vaivaa ja kuluja mutta tässä tapauksessa kyllä tuntui että alueen pitäjä oli läpensä kyllästynyt työhönsä ja heidän pääasiallinen tehtävänsä tuntui olevan alueella majoittuvien kyylääminen ja ohjeistaminen – kyllä se meilläkin kävi niin että tuli tässä samalla hinnalla kaksi käyntiä!

Veli Valkama 08.07.2020 22:06
Jori Järvinen 09.07.2020 03:33

Yhtä onneton paikka tänä päivänä.
Huonointa palvelua mitä olen Suomesta saanut ja aika monta paikkaa on tullut kierrettyä.

Esko Hyttilä 09.07.2020 11:34

Pari kertaa käyty. Ei valittamista, antaa heidän hoitaa hommansa. Viimeksi isäntä neuvoi oikein upean paikan, sanoin etten halua sähköä. Täytyy mennä taas kun reitille sattuu.

Seppo Yliniemi 09.07.2020 11:58

Vettä tankkasin kerran noin 40-50 litraa,hyvää oli vesi maksoi 5 euroa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.