Koillismaan maisemissa.

KARJALAINEN ALPO 09.08.2015 07:32

Ajeltiinpa eilen Taivalkosken Jokijärvelle ja kävimme katsomassa Jokijärven kesäteatterissa laulunäytelmä: MESTARI OLAVI VIRRAN ELÄMÄÄ JA MUSIIKKIA.

Oli hyvä esitys ja todella hyviä laulajia. Kannatti tulla.

Esityksen jälkeen mietimme, että jäämmekö Romppaisen sillan parkkipaikalle vapaaparkkiin, kun siinä on tehty paikkojakin sitä varten. Järven toisella puolellahan on Jokijärven loma, jossa on myös karavaanaripaikkoja. Ajelimme kuitenkin Saijan lomakartanoon ja totesimme, että siellähän on vielä ravintola auki ja ihmisiä istuu sisällä. No josko tuolla saisi lasin pari viiniä, mutta mihis yöksi, kun sitten ei saa ajaa.

Kävin kysymässä, josko pihassa saisi olla autossa yötä. Siellä rouva vastasi hyvin ystävällisesti, että se käy, mutta perimme kympin siitä ja sillä saa käyttää vessoja ja saa ottaa vettä. Sähkö olisi viisi euroa. Sanoin, että emme tarvii vettä emmekä sähköä, meillä niitä itsellä mukana. Rouva kävi osoittelemassa pihalla paikkoja mihin voisi parkkeera.

Ajoimme auton lähelle rantaa niin, että näimme järvelle.

Sitten kävimme sisällä juomassa pari lasi viiniä.

Ravintola rakennus tehty isoista pelkkahirsistä ja työn jälki todella hyvää kirvesmiestaitoa.

Miellyttävä palvelu ja hieno ympäristö; kannattaa käydä.

ESKELINEN SIRPA 12.08.2015 23:32

Mikä tahansa paikka Koillismaalla, vallankin kun uskaltaa ylittää Iijoen, on paikka, jossa jokainen ajattelija saa ihmisenarvoisen kohtelun.

sirpa

KRISTO LAURI 13.08.2015 08:35

Varmaankin Hiltu jakki ja Päätalon Herkko koppuloineet pelkkahirsistä ravintola rakennuksen! ja kyllä sitä mukavaa kansaa on Koillismaalla molemmin puolin Iijokea !

Lauri. K

ESKELINEN SIRPA 13.08.2015 15:07

Lauri Kristo En halunnut olla provosoiva. Olen kanssasi samaa mieltä. Kivoja ihmisiä on varmaan molemmin puolin Välimertakin. sirpa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.