Tampereen entinen matkaparkki

VELASCO DAVE 04.08.2015 17:36

Ei taida Tamperelaista kahvila Ankkuria kiinnostaa karavaanareitten rahat, kun ovat kieltäneet yöpymisen Mustalahden vierasvenesatamassa. Edellisen yrittäjän kahvila Korteen aikana karavaanarit olivat tervetulleita Mustalahden satamaan nauttimaan samoista yöpymispalveluista kuin veneilijät.Tiedustelin asiaa Tampereen kaupungilta ja sain sen käsityksen että kahvila Ankkuri hallinnoi satamaa ja päättää ketkä siellä yöpyy. Kun ei kerran rahat kelpaa, niin aion kiertää tuon paikan kaukaa ja mitä luultavimmin koko Tampereen kaupungin. Onneksi Suomessa on muita kaupunkeja, joissa ymmärretään matkailijoiden tuovan rahaa ja joissa on järjestetty hyvälaatuisia matkaparkkeja.

MERINIITTY KLAUS 04.08.2015 17:48

Eipä taida matkaparkissa yöpyvä karavaanari paljoa rahaa jättää. Kaupungit suuntaavat palvelunsa ihan toisenlaisille matkailijoille.

SUOMI SEPPO 04.08.2015 19:16

Luulisi että kaupungin palveluja käyttää matkaparkkilainen enemmän kuin se joka yöpyy alueella "keskellä ei mitään" (poislukien Keskinen). @seppo

Käyttäjän lisäys viestiin 4.8.2015 klo 19:23:53 Olisiko parasta pikkuhiljaa luopua "puskaparkki" nimestä ja alkaa käyttää esim. "vapaaparkki" sanaa. Jotkut todella luulevat että vapaaparkkilaiset tosiaan yöpyvät puskassa. Vapaaparkkilaisetkin ovat käyttäneet "puskaparkki" nimeä huumorimielessä kun vaunukansa on sitä vilellyt. Kaupungin keskustan vapaaparkki muistuttaa puskaa vähemmän kun ne "omat alueet"

VELASCO DAVE 04.08.2015 19:42

Meillä on ollut tapana viettää pari kokonaista viikonloppua vuodessa Tampereella syöden ja juoden, sekä nauttien esim teattereista. Olemme mielestäni jättäneet tamperelaisille yrittäjille kohtuullisesti valuuttaa.

NIEMINEN RAIMO 04.08.2015 20:02

Joskus laitoin tuon Mansen matkaparkin tänne.Silloin se oli vielä jotenkin voimissaan,merkit ja kaikki ja vieläpä Joen Matin kansa asiasta keskustelin joka on Tampereen satamapäällikkö.Kuuleman mukaan silloinkin jotain epäselvyyttä jollain matkailijalla oli ollut.Maksuhan oli sama kuin veneilijöillä.Olisiko ollut kympin yö sähköllä.Nyt se Mustalahden satama näyttää matkaparkin osalta olevan kuopattu.Kun en ole niinsanotusti palkollinen en tule kaupungin kanssa neuvottelemaan mahdollisesta uudesta matkaparkista,eikös me jäsenmaksuja makseta ja sitä myöten pitäisi liitossa olla puhekykyinen kaveri joka nämä asiat hoitaa,vai mikä maksaa ? Pitäisi nyt jo alkaa tajuta että karavaanareista ainakin osa haluaa asettua kylien keskustojen tuntumaan,ei välttämättä leirintäalueille. Itse en käytä koskaan leirintäaluetta ja aina on löytynyt mieleinen paikka. Ymmärrän kyllä Daven huolen.

AHJOS TIMO 05.08.2015 10:02

Olisi parempi käyttää sanaa matkaparkki kuin vapaaparkki, koska ei sen ilmainen tarvitse olla. Olennaista on sijainti. Ihanteellinen sijainti on kävelymatkan päässä paikasta, jossa haluaa rahojaan tuhlata.

Käyttäjän lisäys viestiin 5.8.2015 klo 10:10:51 Tämä oli tarkoitettu kommentiksi Sepon edellä olevaan ehdotukseen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.