Tamminiemen leirintäalue Loviisassa 25.7.2015

NUMMELA VELI 25.07.2015 22:34

Eipä uskoisi että asiakaspalvelu ko. leirintäalueella oli niin epäkohteliasta. Menimme leirintäalueelle n. klo 17 aikaan. Leirintäalueen isäntä ei tullut meitä vastaan istui vain terassilla. Lopulta kysyi voiko auttaa ja kysyimme hintaa leiriytymiseen, hän kertoi hinnat. Asiat vielä suht ok paitsi välinpitämättömyys jo paistoi. Kerroimme että haluamme vähän tutustua paikkaan ja sisään mennessäni kysyin onko aamupalamahdollisuutta isäntä kysyi minulta enkö ole tutustunut Suomen lakiin joka kuulemme estää aamupalan laiton ilman suurkeittiötä koska on yrittäjä eikä yhdistys. Vastasin en ole elintarvikealan ihminen ja siltä osin en tunne Suomen lakia. Kysyin saunaa hän sanoi ettei ole mitään yleisvuoroa eikä sauna ole jatkuva lämmitteinen joten se ei lämpiä koko ajan. Sekin vielä ok ja sanoimme että harkitsemme vielä koska halusimme tutustua Loviisaan tarkemmin. Jäimme parkkiin alueen ulkopuolelle n. 20min ja mietimme mitä teemme. Mietinnän jälkeen mieheni meni kysymään paikkaa mihin voimme ajaa matkailuauton mutta isäntä vissiin otti jo niin paljon kierroksia että sanoi ettei ota meitä vastaan lainkaan ja olemme jo leiriytyneet alueen ulkopuolella tarpeeksi kauan. Joten meillä oli lähtö oli edessä. Ei kylläkään harmita sillä huomasimme että isäntä ajoi vanhemman pariskunnankin pois kun yrittivät majoittua leirintäalueelle jossa ei ollut kuin n. kuusi majoittujaa. Joten hyi kuinka epäasiallista ja ilkeää käytöstä ei ihme ettei leiriytyjiä ollut montaakaan, Tämän paikan kierrämme jatkossa varmasti emmekä suosittele sitä kenellekkään. Ei ihme ettei leirintäalueesta ollut tietoa Caravan lehdessäkään. Harmi yrittäjän kannalta ei tuolla tavalla hoideta asiakkaita.Onneksi emme jääneet sinne emmekä tarvinneet maksaa epäasiallisesta käytöksestä. Tervemenoa Tamminiemen leirintäalue Loviisassa tie on näämmä alaspäin.

ÖGÅRD PÄRRE 25.07.2015 23:11

Vielläkö siellä jatkuu sama tyyli. Meitäkin suorastaan juostiin kiinni kun ajoimme sisään kun etsimme respaa. Mestari totesi että ei sisälle ajeta ilman lupaa mutta ulos löydätte varmaan ihan itse. Tyyppi seurasi koko ajan meitä ja pelkäsin kääntyä että ei murmikko mene rikki. Kuittasin että kirjoitan asiasta Karavaanarit sivuille kuten teinkin. Jos jotain pitäisi boikotoida niin juuri tällaisia paikkoja. Paikkana ihan hieno. En tiedä kenen omistuksessa on mutta ei tollaisella tyylillä ainakaan elä. Ellei sitten naapurit sponsoroi paikkaa kunhan pysyy hiljaisena. Täytyykin ottaa selvää, palataan asiaan.

Käyttäjän lisäys viestiin 26.7.2015 klo 10:24:40 En viellä saannut omistussuhdetta selville mutta linkin alueelta ei tosin selviä juuri mitään. Kovasti Lovisalaiset pahoittelivat että voiko olla totta. linkki Tamminiemi http://www.tamminiemi.net

WILEN AILA 26.07.2015 11:15

Todellakin näköjään sama tyyli jatkuu edelleen. Mekin olimme kaksi vuotta sitten menossa alueelle mukanamme lapsenlapsemme, tarkoitus oli seuraava päivä viettää Svarthmolmenin saaressa, Joten Tamminiemi oli mielestämme oiva paikka yöpyä. Jätimme automme P-paikalle ja oli hieman tarkoitus vilkaista kävellen sopivaa paikkaa, silloin pinkaisi isäntä paikalle ja sanoi, että respan kautta, alueelle ei mennä ennen sitä ja luki lakia siitä kuinka arvokas ja suojeltu alue oli. Päätimme jäädä, kun lapsenlapsi odotti niin kovasti saariretkeä seuraavana päivänä ja lapsi toivoi paikkaa veden ääreltä, mutta isäntä sanoi, että hän määrää paikan ja määräsi ja luennoi samalla taas kuinka alue oli suojeltu, ettei oikein mihinkään saanut koskea. Muuten ei alueella ollut paljoa leiriytyjiä, joten paikkoja olisi ollut.Heti kun liikuimme alueella, isäntä ponkaisi terassilta ylös vahtimaan toimiamme, kysyimme grillausmahdollisuutta, herra kysyi, onko meillä vakuutukset kunnossa, jos poltamme koko talon. Meillä oli oma kertakäyttögrilli mukana, jonka laitoimme varsinaiseen grilliin, puitahan isäntä ei edes tarjonnut. Olomme oli kuin vankilassa, olimme koko ajan tarkkailun kohteena, onneksi lähellä oli ihana Loviisan kaupungin uimaranta, jossa vietimme suurimman osan ajasta. Olo oli helpottunut, kun aamulla ajoimme alueelta ulos. Paikka on todella kaunis ja rauhallinen, mutta tuommoinen isäntä kyllä pilaa paikan maineen.

LINDBLOM ALF 26.07.2015 12:57

Olisikohan Nykulla Oy? http://www.finder.fi/Matkailutoimistoja%2C+matkailupalveluja/Nykulla+Oy//toiminta/2208329

NUMMELA VELI 26.07.2015 12:57

Niinpä muillakin siis samanlaisia kokemuksia.Paikkahan oli tosi hyvä ja leirintäalueena tosi kaunis, kulttuurihistoriallinen paikka.. Paikan pitäjän pitäisi panostaa parempaan asiakasystävällisyyteen.Ei tuollainen agressiivien ja epäasiallinen käyttäytyminen auta paikan pitäjää.Asiakkaat kuitenkin ovat maksavia asiakkaita ja näinollen vissiin elinehto hänen toiminnalleen. Harmit kun hyvä paikka muuttuu epämiellyttäväksi pitäjän takia.

KARJALAINEN ALPO 26.07.2015 13:21

Me olimme ko paikassa muutama vuosi sitten, olisko ollut kesällä 2011, 2012 tai 2013. Mielle palvelu oli ystävällistä, välitöntä ja ongelmatonta.

Pidimme paikasta ja saimme itse valita paikkamme.

Tuntuu ihmeelliselle nuo edelliset kommentit. Olisko voinut omistus muuttua?

ÖGÅRD PÄRRE 26.07.2015 13:44

Todellakin sääli että Loviisan mukava maine kärsii yhden henkilön töykeästä käyttäytymisestä. Tällaiselle alueelle ei pitäisi myöntää nimeä leirintäalue. Tarkkaa tietoa en saannut, kukaan tietävä ei jostain syystä kertonut omistussuhdetta joten rivien välistä tulkitsin sen olevan itä naapurin omistuksessa. Sääli hienoa paikkaa. Edellinen omistaja Iltolan aikana kuulemma asia hoitui. Huomautan että mitään virallista tietoa en viellä löytänyt. Jos karavaanarit jotain boikotoi niin tässä olisi yksi kohde. Sekin lienee turhaa hoitaja on sen jo tehnyt.

Käyttäjän lisäys viestiin 26.7.2015 klo 13:51:54 Korjaus edelliseen. Alueen omistaja on ollut joskus aijemmin Ilola niminen henkilö.

SUOKKO OIVA 26.07.2015 15:38

Samaa mieltä Alpon kanssa. Ystävällinen palvelu ja vastaanotto. Sadepäivien jälkeen kun menimme alueen isäntä kertoi sellaiset nurmikkopaikatkin mihin ei kannata majoittua ettei auto painu märkään maahan ja pääsee liikkeelle vaikka alue melko tasainen onkin.

WILEN AILA 26.07.2015 16:36

Onko kenties isäntä ottanut opikseen vihdoinkin kritiikistä, vai kenties ihan vaihtunut? Kritiikkiä ko. isännästä on myös kuulunut muualtakin kuin Karavaanarien palstalta, lähistöllä kun asustellaan, niin moni on kertonut kokemuksistaan myös ihan suullisesti tavatessa, myöskin paikkakuntalaiset. Karsea isäntä, semmoista ei ole vuosien kokemusten perusteella eteen sattunut.

NUMMELA VELI 26.07.2015 17:30

Eräs matkailualan yrittäjä kertoi, yritys mennyt konkursiin , kannattamattomana 2010. Nykyinen yrittäjä alottannut toimintansa 2012.

ÖGÅRD PÄRRE 26.07.2015 17:47

Toi sopii aikaan. Olin varmasti sinne yrittämässä juuri loppukesänä 2012. Karavaanari lehden leirintäoppaassa Loviisassa ei ole ollenkaan leirintäalueita. Ei edes tällaista Tamminiemeä, eli voidaan ohittaa Loviisa joka pihtaa kaunista paikkaa. Kenelleköhän?

VEHNILÄ JUHANI 26.07.2015 19:11

Ihmettelen tarinaa, sillä paikka on ollut vaki kesävierailun kohde alusta lähtien. Tämän vuoden vierailu on vielä edessäpäin kun tuli vietettyä juhannus etelä naapurissa. Tarinassa lienee toinenkin puoli! Alunperin Loviisalaisen arkkitehti Ilosen perheen vetämänä alkanut ja seuraajan tuhoama sekä nykyisten vetäjien uudelleen kukoistukseen saama alue on tosi upea ja kävelymatkan päässä keskustasta. Karavaanarin alueoppaasta puuttuminen ei todista alueesta mitään, onhan siellä Ankkalampikin Vantaalta!

NUMMELA VELI 26.07.2015 20:31

Paikka on todella hieno .Upeat rakennukset ja meri lähellä.

Lähemmin olen pettynyt käytökseen ,minkä kohteeksi jouduin.

ÖGÅRD PÄRRE 27.07.2015 21:29

Paikka on loistava ja varmasti suosittukin. Mutta kun niin monella karavaanarilla on erittäin huono kokemus isännän käyttäytymisestä niin sana leviää tätä kautta hyvin nopeasti ympäri koko Suomen ja muuallekin. Jos näin hienoa paikkaan panostettaisiin hieman enemmin ja isäntä kävisi käyttäytymiskurssin ym. niin varmasti kävijöitä olisi. vaikea sanoa kun ei olla päästy koskaan sisään.

TOIVONEN KAIJA 31.07.2015 16:12

Me käytiin siellä heinäkuussa 2012, eikä meillä ollut mitään ongelmia isännän kanssa.

NUMMELA VELI 25.08.2015 19:17

Lomakeskus Tamminiemen toinen yrittäjä Jouni Vesanen. 2012-2018

http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=5133

http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=7847

AHJOS TIMO 25.08.2015 21:18

Kannattaa mennä mieluummin Tammisaareen, siis Tamminiemestä noin 190 km länteen:) Siellä on erinomainen leirintäalue hyvässä ympäristössä ja ystävällinen palvelu. Tulin sieltä juuri eilen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.