Vaunu varastettu/palauttamatta

LEINONEN JUKKA 11.07.2015 07:05

Jani Timosen FB-sivulta VARASTETTU/OMILLA TEILLÄÄN!! (palautus myöhässä)

Hei. Ostin jokin aika sitten ensimmäisen oman vaunun. Sivutoimenani vuokraan sitä haluaville käyttöön. Nyt kumminkin kävi niin, että jäi edelliseltä palauttamatta. Sovittiin jo pariin kertaan palautuksesta puhelimitse, mutta nyt on puhelimen tavoitetavuus loppunut. Tiedostetulla riskillä vuokrasin kyllä...

Tuntomerkkejä: -Hobby Prestige 555, vuosimalli -85. -Rekisterinumero PRP-111. -Runkonumero 345815073. -Telivaunu. -SF-Caravan jäsennumero kulmissa 122774 (tunnustan, en saanut aikaiseksi raapia pois, jonkun edellisen omistajan numero) -Alla aivan uudet renkaat ja vanteet, kuvista poiketen ei pölykapseleita, erottuu hyvin, kun muuten on jo hieman elämää nähnyt vaunu. -Takana valopaneeli päältä halki ja takahelmassa pieni painauma. -Takatassujen alapääsä olevat peltilätkät erittäin mutkalla. -Paikattu mustalla liimamassalla oikeasta etukulmasta n 3cm leveästi etuikkunan alareunasta alaspäin kyljen puolelta. -Ufo-antenni katolla. -Radioantenni vasemmalla puolella kiinni rumalla kulmaraudalla yläreunassa kyljessä. -Tarkkasilmäiselle, nokkapyörän kiristinvipu itse tehty, päällä mustaa kumiletkua.

-Veturina mahdollisesti FIAT DUCATO, punainen, ikkunamalli, RUOTSIN REKISTERISSÄ, rek. TYX 916 Ja kyllä, vähemmistöryhmälle vuokrattu.

Puhelimen keskusneidin ulosannista päätellen saattaa olla jopa ruotsin puolella "omalla lomalla".

Jos vaunua näkyy leirintäalueilla, maastossa, huoltamolla, autolautalla, satamassa, niin voisitteko ystävällisesti ilmoittaa havannoista joko minulle täältä facen kautta, tai jos viitsii soittaa, niin 040-5649902, tai Itä-Uudenmaan poliisiin 0295 413919.

Jos jollain on kontakteja ruotsin puolelle karavaanari-ryhmiin, niin en pistä pahakseni, jos joku viitsii kääntää/jakaa myös naapurikansalle. Kuvia saa minulta pyytämällä, jos joku ruotsiin viitsii kyseisen ilmoituksen rustata.

Mukana kuva vuokraajasta.

POKKINEN TAPANI 11.07.2015 09:45

Matkailu kotimaassa

Aloita uusi keskustelu « Aihelistaan Näytä keskustelu listana Näytä keskustelu puuna OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 07:07:56 KRISTO LAURI Juttelimme eilen veljeni kanssa noista leirintä alueiden taksoista, velipoika sanoi kiertäneensä kaukaa jo vuosia, leirintä alueet joissa on auto ja vaunupaikan maksun lisäksi vielä henkilömaksukin. Mietimme jotta tulisiko tähänkin jutskaan se Lidl ilmiö? jos isompi joukko alkaisi boikotoimaan noita henkilömaksuilla rahastajia ! Ainakin täällä Euro Cityssä on paikallinen City market kauppias, ahneella hinnoittelullaan siirtänyt asiakkaansa, Lidlin asiakkaiksi! Esimerkiksi Vieremän hiilimutkassa vuorokausi maksu autolle on 16€ siihen kuuluu sähköt, saunat ja kaikki muut vempaimet, sama systeemi on Kemijokivarren Ryynäsenniemessä ja Virpiniemen Rantasarassa, nuo on ainakin minun mielestä vielä kohtuu hintoja Suomessa!

Lauri. K Osallistu keskusteluun Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 07:32:55 TAHKOKALLIO TUOMO oikeassa olet ainakin osittain. myö on käytetty jo vuodet sfc-alueita tai vaihtoehtoisesti metsähallituksen hallinnoimia alueita. kaikki palvelut pelaavat ja kuuluvat hintaan. arvoisa etujärjestömme voisi myös tormistautua sfc-alennusten kanssa, ovat täysin olemattomia. samoin leirintäalueoppaastamme voisi mielestäni poistaa kylmästi niitä alueita joista vuosittain tulee runsaammin valituksia palveluista, kunnosta ja yleisestä siisteydestä. viimeinen takaiskumme oli aulanko camping... vuorokausi auto+2 henkilöä+sähkö 27 euroa...rämettynyt alue jossa ei toiminut mikään. en katsoisi että hinta on mikään kynnyskysymys kuitenkaan jos kerran palvelut ovat sitä vastaavat. yksi pointti alueiden pitäjien vastuusta on myös yleinen järjestyksenpito. ei mahdu pirtaan että respa sulkeutuu viimeistään klo 18 ja sen jälkeen kukaan ei vastaa siitä millaista örvellystä alueella voi pitää ja ketä kaikkia muita siellä voi liikkua vapaasti kuin alueelle majoittuneet.

kesäterveisin tuomo t.

Käyttäjän lisäys viestiin 4.7.2015 klo 08:54:31 painotinkin tässä vain arvoisan etujärjestömme sekä leirintäalueen pitäjän vastuuta. leirintäalueopas ei kerro aina totuutta valitettavasti. itse osaamme kyllä karttaa epäkelvot paikat, kertakäynti niillä riittää. joskus on vaan olosuhteiden pakosta mentävä ennestään tuntemattomalle alueelle. Osallistu keskusteluun Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 07:42:59 KOISTINEN TOIVO Lähetä yksityisviesti heleppoa kun heinänteko. Kattoo lompsaan, ja päättä mille alueelle menee yöpymään. Karavaani leirilehti antaa hintatiedot alueista. Pistää muistiin omat kokemukset leirien tasoista, niin osaa valita omat suosikit Näillä saiteilla sitten on moni kertonut kokemuksensa leirien tasoista. Toivopoika Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 08:36:01 KARJALAINEN ALPO Lähetä yksityisviesti No tähän boikottiin en ainakaan minä oasllitu.

Käytän leirintäaluetta sen mukaan mikä sillä hetkellä sopii tarpeisiini parhaiten. Luonnollisesti katson hintaakin, mutta jos esim haluan käyttää vaimoa syömässä hyvin ja samalla ottaa itsekin lasin pari viiniä niin sepä ei onnistu esim. Hiilimutkassa.

Mutta esim Nallikarissa se onnistuu ja siellä on hyvä ravintola kävelymatkan päässä.

Käyttäjän lisäys viestiin 4.7.2015 klo 10:18:11 piti olla "osallistu" Osallistu keskusteluun Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 09:52:32 KIVI KARI Onko mielestäsi oikein sama maksu yksin liikkuvalle ja neljälle hengelle yhdessä vaiunussa/autossa liikkuvalle? Osallistu keskusteluun Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 10:31:16 KRISTO LAURI KOHTUUS KUITENKIN KAIKESSA !

" Caravan&Telttailu Olemme avoinna 1.6. - 30.8. Saapuminen 15.00, lähtöaika 12.00

Perusmaksuihin lisätään henkilömaksut. Camping Key Europe ja SF Caravan jäsenkorteilla 2€/vrk alennus matkailuajoneuvon ja teltan perusmaksusta poislukien Seaside- paikat. Caravan- ja telttapaikoille emme ota ennakkovarauksia- poislukien Seaside Caravan paikat. Seaside paikat voit varata suoraan online- järjestelmämme kautta.

Alueemme on Suomen suurin ja takaamme että tilaa löytyy varmasti jokaiselle saapujalle, ajankohdasta riippumatta! Seaside Caravan

Minimi 2 vrk 2 aikuista 72 €/2 vrk, lisävuorokausi 36 € Perhe 2 aikuista + lapset alle 18v, 90 €/2 vrk, lisävuorokausi 45 €

Saapuminen kello 15.00, lähtöaika 12.00

SF Caravan- ja Camping Key Europe- alennukset eivät koske Seaside-caravan paikkoja.

Kausipaikat

800€, 100€ varausmaksu talvella. Sähkö kulutuksen mukaan. Karavaanaripaikat

Lapset alle 3v, ei henkilömaksua

Saapuminen 15.00, lähtöaika 12.00 "

Saapuminen klo 15,00 lähtöaika klo 12,00 minkä maan vuorokausi tuokin esimerkiksi on ? Kyllä noihinkin leirintäalueiden taksoihin jonkinlaista tasapuolisuutta pitäisi saada ! Esimerkiksi täällä kertoi eräs caravaanari saaneensa Rokuanhovista, aamulla kokonaan eri laskun kuin illalla oli sovittu, ja tietenkin lasku oli laskuttajan voitoksi !

Lauri. K Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 11:06:10 KIVI KARI Lauri, älä liiottele, vuorokausi maksu esimerkki paikassai nelihenkiselle perheelle 20 +sähkö 7 €, joten pysytään asiassa.Et vastannut esitykseeni onko oikein ,että sama maksu yksin liikkuvalle ja isolle porukalle? Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 11:23:39 SUOMINEN TAUNO Kyllä Kari on oikeassa.

Olimme takavuosina kahdella hengen porukalla asuntoautolla Puolankajärven leirintäalueella. Yhtäkkiä sinne pyyhälsi yli 10 hengen romaniseurue kahdella Hiacella ja yhdellä isolla asuntovaunulla. Maksoivat majoittumisestaan saman kuin mekin, mutta hetken päästä olivat levittäytyneet kaikkialle leirintäalueelle, valtasivat itselleen keittiötilat yms.

Luonnonrauha oli samalla mennyt ja piti vaihtaa maisemaa. Tuolloin minusta tuli vankkumaton henkilöhinnoittelun kannattaja.

Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 11:25:58 HUOVINEN TUOMO Lähetä yksityisviesti Minä olen sitä miieltä, erttä parikymppiä on hyvä maksu auto/asuntovaanarilta, oli sitten yksi tai kaksi samaan vaunukuntaan kuuluvia. Voipi siinä tieten olla enemmänkin. T. Tuomo Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 4.7.2015 klo 18:15:18 SUOMI SEPPO Lähetä yksityisviesti Eihän periaate tästä muutu mutta taitaa olla SeaSiden karavaanipaikoilla hinta: 2 h = 15 € + 12 € + 7 € - 2 € = 32 € 2+2h = 15 € + 20 € + 7 € - 2 € = 40 € @seppo Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 5.7.2015 klo 00:58:29 SAARELA MARKKU Lähetä yksityisviesti Tulin just eilissäiltana 17 vrk Norjan reissulta, ja siellä maksoi kallein cämppäri ecuissa, missä yövyimme vaimo ja minä,eli 2 henkilöä, ja as. auto 22 euroa. kyllä täällä Suomessa on ihan oikeesti peiliin katsomisen paikka. Samalla rahalla saat ystävällisen palvelun ja hienot maisemat. Niin ja yhdelläkään paikalla ei kelvannut SF-caravanin jäsenkortti... Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 5.7.2015 klo 06:21:06 KRISTO LAURI Ensinnäkin, mannet nyt ovat manneja, eikä niitä pitäisi päästää ihmisten sekaan! ja Suomessa on sekä huokeita että kalliita paikkoja, on myös hyviä ja siistejä paikkoja, sekä huonoja ja törkyisiä! Itselleni on sattunut vain noita ensimainitsemiani huokeita ja siistejä alueita, mutta kun näitä palstoja lukee vaikuttaa, että niitä siistejä ja huokeita ei ole riittänyt kaikille ! Kuitenkin jonkinlaista tasapuolisuutta noissa taksoissa voisi olla ! ainakin noissa SF-caravaanari alueilla !

Lauri. K Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 5.7.2015 klo 12:36:49 KARJALAINEN ALPO Lähetä yksityisviesti En ymmärtänyt mitä Lauri tarkoitti tuossa aikaisemmin, että jotain tasapuolisuutta pitäisi olla SFC-alueilla?

Listasin tuohon muutamia alueita sieltä pohjoisesta lähtien etelään päin;

Mellajärvi 15 € + sähkö 3 € ilman mittaria tai mittarilla 0,22 Ryynäsenniemi 21 € + sähkö 6 € Hopeaperä 18 € sis. valosähkön Rantasarka 17 € " Hiilimutka 16 € " Lintulahti 15 + sähkö 5 € ilman mittari ja mittarilla 0,20

Minusta ovat aika tasapuolisia, paitsi tuo Ryynäsenniemi Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 5.7.2015 klo 13:16:10 KOIVUNEN PERTTI Lähetä yksityisviesti Aamulla laivalla Suomeen. Oslossa maksoi kämppäri noin 40 euroa.Kaikki muutkin kämppärit noin 320-380 NOK. Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 5.7.2015 klo 16:45:59 SUOMI SEPPO Lähetä yksityisviesti En ole ollut Ryynäsenniemessä muutamaan vuoteen mutta netti kertoo : Vuorokausimaksu, SFC jäsen 18 € sis. sähkön ja yleisen saunan. @seppo

Käyttäjän lisäys viestiin 5.7.2015 klo 16:50:59 Kaksijalkaiset asukkaat tuntuivat silloin ihan vieraanvaraisilta, myöskin siivekkäät halusivat tehdä tuttavuutta :-) Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 5.7.2015 klo 17:52:18 KARJALAINEN ALPO Lähetä yksityisviesti Olet Seppo oikeassa, kyllä jäsenen hinta Ryynäsenniemellä on 18 €. Olen vahingossa laittanut tuohon luetteloon ei-jäsenen hinnan. Anteeksi tohelointini! Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 6.7.2015 klo 05:04:06 KRISTO LAURI Olen muutaman kerran vierraillut Ryynäsenniemessä, ihan mukava paikka ja reilut isännät! Toivat maksutta jopa sähkökaapelin kun omani jäi liian lyhyeksi, eivätkä perineet edes kalastuslupaa!

Lauri. K Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 6.7.2015 klo 08:35:57 KOISTINEN TOIVO Lähetä yksityisviesti Muutampa kerta Ryynäsellä oltu, ja on kyllä hyvä ja ystävällinen paikka. Toisaalta oikeastaan kaikki kai nuo on olleet ystävällisiä, missä SFC alueilla ollaan oltu. Paikat ovat näyttäneet, ja ovat jopa osissa varsinkin jos täydempää ollut, niin ohjailleet paikalleen. Minä heitä ossaa moittia Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 7.7.2015 klo 16:15:42 KYLMÄNEN REIJO Kyllä yhdistysten alueilla hinnat ovat kohdallaan eli edullisia. Mutta niitä käytetään "Härskisti" väärin. Lukkuhakaan tuli sunnuntaina linja-auto, josta purkautui kahdeksan henkeä. Kaksi perhettä. Kolmas perhe tuli pikkuautolla samaan kasaan. Itketään sitten, kun henkilömaksut otetaan käyttöön myös SF-C alueilla. Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 7.7.2015 klo 16:58:32 KARJALAINEN ALPO Lähetä yksityisviesti No kyllähän tuollaiseen tapaukseen pitäisi olla oma hinnoittelu. Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 7.7.2015 klo 18:24:00 LASSILA PEKKA Kun vuosia sitten leirintäalueet muuttivat hinnoittelunsa henkilöpohjaiseksi, harva ymmärsi, että missään hinnat eivät laskeneet vaan kaikilla yli kahden hengen perheillä hinta nousi. Korotusta perusteltiin tasapuolisuudella.

Yksin ja kaksin matkustavat puolustivat hinnankorotuksia, vaikka eivät saaneet senttiäkään alennusta entiseen käytäntöön. Kaikilla muilla hinta nousi, vaikka alueiden (useinmiten olematon) palvelutaso säilyi ennallaan.

SF Caravan siunasi hinnnankorotukset, mutta onneksi useimmat yhdistysten omat alueet säilyttivät vanhan hinnoitteluperiaatteen.

(Minusta koirasta voisi maksaa parin kolmen lapsen verran henkilömaksua. Nehän kuseskelee mihin satuu.) Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 7.7.2015 klo 21:34:42 KAASINEN PERTTU Lähetä yksityisviesti Eikä aina paskojakaan juuri viikonloppuna eräs karavaanari emäntä rollaattorinsa kanssa keräili vaununsa edestä koiran ripuli paskat ja peitti hiekalla kun omistaja oli jättänyt korjaamatta vieraan vaunun edestä. Toivottavasti tämä alueella kävijä lukee tämän ja Häpeää!!!!! Osallistu keskusteluun Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 8.7.2015 klo 06:16:23 KRISTO LAURI Männä kesänä olin yötä Kemijärvellä camping alueella, naapuri vaunussa oli kolme koiraa ja lauma nuorisoa, koirat päästettiin ulos klo 05,30 sen jälkeen alueella nukkui tuskin kukaan, oli se sellaista räksytystä! Heräsi kyllä ajatus jotta kuuluuko räksyttävät koiranhurtat karavaanarien sekaan ?

Lauri. K Osallistu keskusteluun Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 9.7.2015 klo 08:01:34 LEINONEN JUKKA Ei aihetta boikottiin. Ei mitään hinkua osallistua suurperheiden aiheuttamiin kustannuksiin, maksakoon itse kulutuksensa! Nykyiset hinnat kohdallaan.

Ei aihetta toimenpiteisiin. En osallistu vaunulla keinottelijoiden murheisiin. Sitä saa mitä tilaa. Voi harmi. -tapani-

POKKINEN TAPANI 11.07.2015 09:48

Re: OLISIKOHAN PIKKU BOIKOTIN PAIKKA ? 9.7.2015 klo 08:01:34 LEINONEN JUKKA Ei aihetta boikottiin. Ei mitään hinkua osallistua suurperheiden aiheuttamiin kustannuksiin, maksakoon itse kulutuksensa! Nykyiset hinnat kohdallaan.

Ei aihetta toimenpiteisiin. En osallistu vaunulla keinottelijoiden murheisiin. Sitä saa mitä tilaa. Voi harmi. -tapani-

ROSTEN MIKA 11.07.2015 10:00

Tapani, liittykö tää sun kopiointivuodatukses jotenkin Hagertin suvun uuteen hobbyyn ??

Mika

LEINONEN JUKKA 13.07.2015 20:14

Päivitys Jani Timosen FB-sivulta

Hyvä te! Vaunun "omaloma" ilmoituksella vaivaiset 2737 jakoa tähän mennessä omalta sivulta ja siihen vielä ryhmät päälle. Toivottavasti ihmiset huomaavat, että tilaa muokattu ja vaunu saatu kotiin viimeyönä. Puheluita n. 25, tekstiviestejä n. 15, faceen viestejä n. 100. Paras puhelu oli ehdottomasti vaunun perässä laivasta ulos ajaneelta henkilöltä, joka sanoi että tuossa se on edessä ja nyt tulli nappasi sen kiinni. Olipa sitä tullin rumbaa seurattu Kuorma-autoista laivaan pääsyä odotellessakin...ja ohitettaessa tiellä...ja..ja Hymiö grin Taisi poliisikin soitella ja kysellä, että päästetäänkö jatkamaan palautusmatkaa Hymiö smile.

Kiitoksia kaikille tilapäivityksen jakaneille ja henkilöille, jotka käytännössä toimiva seurantalaitteina jo ruotsin puolella ja sama meno jatkui yli puolenyön tälle vuorokaudelle, kun palautus oli valvontakameran mukaan 1:57.

Älä koskaan aliarvioi SOMEN voimaa Hymiö grin

Saa jakaa, että saadaan mahdollisimman monelle kiitokset perille.

P.S. Olis vaunu taas vuokrattavana ja jos se osaisi puhua, niin kertoisi varmaan 1001 tarinaa...

KOSKINEN JANI 13.07.2015 20:24

Hyvä että löytyi.

Jos mulla olisi joku vuokralaite niin laittaisin siihen kyllä tuollasen gps gsm seurantalaitteen, vaunut ja autotkin on niin sokkeloisia rakennelmia että saa sellaseen paikkaan ettei kukaan löydä. Sitten olisikin paljon helpompaa kun voisi tekstareilla kysellä missä menee ja mihin suuntaan. Auton ollessa kyseessä sen saisi sammutettuakin tekstarilla. :D

SALO JYRKI 13.07.2015 22:17

Kyllä on laitteita muutamalla eurolla,joka löytää paikantimen..

SALO JYRKI 13.07.2015 22:18

Kyllä on laitteita muutamalla eurolla,joka löytää paikantimen..

KRISTO LAURI 14.07.2015 06:18

Äskettäin jäi etelä Suomessa kiinni kaksi ulkomaista rosvoa, olivat varastaneet kaksi firman pakua, ja lastanneet autot täyteen tavaraa, molemmissa oli seurantalaitteet, joten poliiseilla oli helppo hakea rikolliset talteen !

Lauri. K

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.