Taas miellyttävä SFC-alue!

KARJALAINEN ALPO 10.07.2015 22:53

Eilen taas menimme Rantasaraan, isäntäpariskunta seisoi portailla vastassa ja toivotti kädestä pitäen tervetulleeksi. Tuntui mukavalle! ( Eivät ole tuttujani), että olisi johtunut siitä.

Kiitos ystävällisestä palvelusta!

Rauhallinen yö ja sitten menimme aamulla kalasatamaan.

VÄLIAHDE JUSSI 11.07.2015 00:07

Alpo Et juuri löydä paikkaa SFC alueista millä et viityis täällä pohjoisessa ja lantalassakin.Oulun alapuolella.Eihän me mitään rupualuetta toki alkujaankaan ollut tekemässä Talosen Pekan johdolla, tuosta naapurista.mutta toki trikiitiä kaivaittaisiin ja saa tulla,oli alkuperäinen ajatus pääasia oli kun,karaavanarit viihtyy lomallaan kohtuu hintaisesti ja mukavasti.

KORHONEN PAULI 11.07.2015 00:15

Missähän mahtoi olla ne ystävälliset mukavat miehet, kun mentiin tuohon paikkaan pari vuotta sitten?

pkk

KRISTO LAURI 11.07.2015 06:26

Olisivatkohan mukavat miehet olleet kalalla, kun Pauli kävi Rantasarassa! Rantasaran höpömökkien paljoudesta kyllä näkee jotta vaanarit viihtyvät siellä! ja mikäs on viihtyessä kun on siistit paikat ja uimavettäkin lähistöllä, viikonloppuina saa kalasatamastakin erikoisen hyvää lohisoppaa, vaikkapa omaan kattilaan evääksi!

Lauri. K

Käyttäjän lisäys viestiin 11.7.2015 klo 06:29:03 Hyökkääpäs Alpo seuraavaksi tuonne Kemijokivarteen, vaikkapa Ryynäsenniemeen, siellä viihtyy myös melko mukavasti!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.