Majoituminen Äänekoskella KeiteleJazzien aikana

PÖNTINEN PEKKA 07.07.2015 01:25

Aikanaan oli aivan keskustan tutntumassa nelostien länsipuolelle toimiva kämppäri. Pari vuotta sitten soittelin vanhaan numeroon ja sieltä vastattiin hyvin tylysti, että tänne ei ole mitään asiaa. Olisin vain tarvinnut vaunulle rauhallisen paikan ilman sähköjä ja vesiä. Nukkuakseni yön konsertin jälkeen ja poistuakseni aamupäivällä. Yhtenä kesänä vietin yön vaunussa Lidlin parkkipaikalla kävelymatkan päässä jazzteltalta.

Tänä vuonna nettisivuilla mainitaan mahdollisuus yöpyä vaunussa/autossa jonkun oppilaitoksen pihalla. 25 € yö. Tieto ei kerro sisältyykö tuohon rahaan sähköä tai suihkun käyttöoikeutta.

Olisiko kenellä vihjeitä muista mahdollisuuksista keskustan lähellä? En ole nyt kiinnostunut Lintulahdesta enkä esim. Suolahden majoituspaikoista.

KOKKO KEIJO 20.07.2015 09:59

Äänekoskella liikuntatalon ala parkki paikka tai hautausmaan ala puolella oleva parkki paikka maton pesu paikan vieressä paikan vieressä kontti ravintola kävely tietä pitkin pääsee jazz teltalle ja keskustaan lyhyt matka.T.keijo kokko

PÖLKKI HANNU 20.07.2015 20:10

Mainitsemasi leirintäalue on lakkautettu jokusia vuosia sitten. Sataman alueelle sopii ja sieltä löytyy ilmaista huoltoakin ainakin wc:n ja uimapaikan verran. Matkaa jazz-teltalle runsas kilometri kaunista rantareittiä(kävely/pyöräily) pitkin. Yörauhasta ei voine mennä takuuseen, mutta aika usein siellä matkailijoita näkyy kesäisin yöpyvän.

PÖNTINEN PEKKA 21.07.2015 12:18

Isot kiitokset vihjeistä. Pitää käydä katsastamassa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.