Tanhuvaara Camping

VARONEN ESA 05.06.2015 22:44

Tulimme tänään katsastamaan Savonlinnan uuden 1.6.15 avatun Tanhuvaaran camping-alueen. Alueella ei ymmärrettävästi ole vielä kasvillisuutta. Oletimme kuitenkin leirintäoppaan ja netin tietojen perusteella alueen varustuksen olevan paremmalla tasolla. Alueella on väliaikaisena huoltorakennuksena parakkikoppi, jossa on yksi ahdas wc, yksi suihku, "keittiötilassa" pyykinpesukone, astianpesukone, mikroaaltouuni ja lavuaari. Keittopaikka puuttuu kokonaan, vaikka ulkopuolella olevien kylttien mukaan sellainen paikasta löytyy, tiskauspaikasta puhumattakaan.

Ihmetystä herättää 25-karavaanarivuoden kokemuksella, miksi tämmöistä perusasiaa kuin toimivaa huoltorakennusta ei ole rakennettu ensimmäisenä.

Kemsan tyhjennyspaikka sekä asiallinen ajokaivo löytyvät. Leirintäpaikat ovat niin kapeita, ettei markiisia sovi aukaisemaan paikkoja erottavien pengerrysten takia. Tämä tiedoksi kaikille, ettei tule yllätyksiä vastaan.

Hyvää kesämatkailua kaikille!

KRISTO LAURI 06.06.2015 06:21

Yletön kiirehän se tuota tekee, pitää päästä rahastamaan mahdollisimman äkkiä!

Lauri. K

KYLMÄNEN REIJO 11.06.2015 12:23

Minulta löytyy autosta nuo kaikki mainitsemasi varusteet. Kemsa- ja harmaavesikaivo puuttuu, mutta nehän siellä ovatkin kunnossa.

HAAPANEN TIMO 11.06.2015 14:26

Lehdessä olleen jutun perustella ensin tehdään peruspalvelut. Myöhemmin laadukkaat huoltorakennukset ja saunat.

http://www.ita-savo.fi/uutiset/lahella/tanhuvaara-camping-hyvaa-vauhtia-rakenteilla-286966

@timppa

Käyttäjän lisäys viestiin 11.6.2015 klo 14:28:55 Vasta avattu ja tullaankehittemään kolmen seuraavan vuoden kuluessa.

http://www.visittanhuvaara.fi/camping/

VARONEN ESA 12.06.2015 00:27

Niin, missähän ne telttailijat tekee ruokansa ja tiskaa astiansa, uimarannallako? Ja kyllä minäkin jos maksan leiriytymisestä caravan-alueella, käytän talon tiskipalveluja. Astianpesukone Tanhuvaarasta kyllä löytyy, mutta ei ole ollut konetiskiainetta koskaan mukana. Eikä kaikki astiat kestäkään konepesua.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.