Jouluterveiset Poroholman winter campingista

KRAMSU TERO 24.12.2014 09:05

Tervehdys kaikille, Ensimmäinen vaunu, ensimmäinen reissu ja ensimmäinen camping. Siinäpä sitä on uuden oppimista kerrakseen. Päätimme sitten heti kokeilla, että minkälaista olisi viettää joulua asuntovaunussa ja sujuuko homma aloittelejilta ilman suurempia kommelluksia. Internetin ihmeellinen maailma on antanut monta hyvää vinkkiä kaikkeen ja homma on toiminut toistaiseksi yllättävän hyvin. Vaunun vettä on käytetty, tunkattu vaunu vaateriin ja jopa teleskooppitikkaat löytyvät matkasta... Monelle varmasti ihan perusjuttuja, mutta aloittelijalle moni asia on ollut kysymysmerkkinä...

Erittäin positiivisenä kokemuksena olen todennut tämän alueen henkilökunnan asiakaspalvelun ja iloisen rennon tunnelman. Luntakin onneksi sattui satamaan joten maisema meren rannalla on kuin postikortista ja joulusaunakin tunnelmallisesta rantasaunasta järjestyy. Iso lapanen tämän paikan porukoille ystävällisestä meiningistä!

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille

Terv. Aloittelija

POHJANTÄHTI JORMA 24.12.2014 10:05

Hyvää Joula Poroholmaan, älkää tonttuilko liikaa :)

Teleskooppitikkaat on minullakin mukana talvisilla reissuilla, kuitenkin pieni varoituksen sana niiden käytöstä. Oma elopaino kun yli 0,12 tonnia ja en laittanut yläpäähän mitään pehmikettä niin ( pieni ) lommo kylkeen jäi muistoksi :)

KOSKINEN OLLI 24.12.2014 12:02

Olipa mukavan oloiset terveiset Poroholmasta. Aikoinaan siellä paljon tuli oltua. Kerran meidän porukasta oli juttu paikallisessa lehdessäkin. Muutamaan vuoteen en ole siellä käynyt, mutta netistä olen alueen kehittymistä seurannut. Valokuvista on hauska tunnistaa miten on maisema muuttunut. Joskus joutuu pitkäänkin miettimään että mikä paikka tämä nyt onkaan. ... Juhlallista joulunaikaa toivotellen. T. Olli.

ESKOLA JUSSI 24.12.2014 12:39

Hienon harrastuksen olet valinnut! Itse aloitin a-auto reissaamisen viime keväänä, joten kokomusta löytyy :-)) Poroholmasta viimeksi silakkamarkkinatreffeillä tänä syksynä, kiva paikka! Hyvää Joulua sinnekin.

KAASINEN PERTTU 24.12.2014 13:29

Pohjoismaiset päivät 1975 ei ole sen jälkeen sinne ehtinyt.

Hyvät Joulut sinne ja varsinkin aloittelijalle!

ANTTILA MARKKU 25.12.2014 15:45

Koskinen,oliko käymättömyydellä ja paikallislehden uutisella tekemistä toistensa kanssa?:-)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.