Caravan-messut Helsingissä tammikuussa 2015

AHJOS TIMO 21.12.2014 21:23

Näytteilleasettajien luettelossa pistää silmään Delta Motor Group Oy. Onko sillä nykyisin muuta roolia matkailuautobisneksessä kuin että monet huoltavat Fiatinsa edelleen siellä?

http://www.messukeskus.com/Sites1/Caravan/Sivut/FairCatalog11274.aspx

SILMUNEN HANNU 21.12.2014 21:50

En osa vastata Timon esittämään kysymykseen, mutta jos saan jatkaa ohi sen, saman aiheen alla, niin olen pohdiskellut omaa osuuttani noihin messuihin...

Nimittäin tarkoitus on saada se kirjani "Etruskien mailla - Polkuja Toskanan ja Lazion salaisuuksiin" uunituoreena noille messuille. Paikkojen hinnat vain ovat järisyttävät, etenkin omakustannekirjan kaupitteluun ja siihen liittyvään kuva-esitykseen...

Caravan-messujen puolelle hinta on kuitenkin hirmuisesti matkamessujen puolta halvempi, mutta miten väki noilla messuilla liikkuu.....missä kirjasta ollaan kiinnostuneita, missä sitä ostettaisiin....? Osaako kukaan antaa vinkkejä?

Kummilla messuilla, Turussa vai Helsingissä mahtaa käydä enemmän karavaanareita? Mun piti saada kirja jo sinne, mutta en ehdi muuta kuin ihan pienen , digipainolla tehtävän näytepainoksen ja kuva-esityksen kanssa, mutta mietin kannattaako vai ei, kun maksaa kuitenkin yli 400e...se Turun paikka siis.

t.Kaarina

KAASINEN PERTTU 21.12.2014 21:53

Ilmeisesti siellä täytyy käydä katselemassa, toinen ihmetyttää Joensuun sänkytehdas mikä sekin on caravan osastolla?

Käyttäjän lisäys viestiin 21.12.2014 klo 21:56:00 Kaarinalle, yritä kylkiäisenä jonkun vaikka vaunukauppiaan osastolle.

AHJOS TIMO 22.12.2014 07:38

Ehkä heiltä voi tilata mittojen mukaan tehtyjä sänkyjä, patjoja, päiväpeittoja yms.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 22.12.2014 11:23

Koetapa Kaarina, josko saisit tuonne Finlandia-Italia ry:n tiskille myyntiin kirjaasi. Italia fanit todennäköisesti käyvät siellä. http://finlandia-italiayhdistys.fi/

Kaikki siellä käyvät karavaanarit käyvät myös katsomassa Caravan messuja, jos siellä pääset jonkin osaston kylkeen vaikka SFC:n, niin se on ehkä halvempaa. Caravan -yhteisössä tunnettuna henkilönä sinun läsnäolosi lisäsi todennäköisesti ständin kiinnostavuutta.

SILMUNEN HANNU 23.12.2014 13:04

Kiitos Markku loistavasta ideasta, tuosta Finlandia -Italia-yhdistyksestä!

SFC on turha toivo, kysyin jo, ja Turun messuilla he veloittaiisvat "yhteistyökumppanuudesta" 500e, mikä on enemmän, kuin millä messutoimisto lupasi paikan...ja se 500e on saman, kuin minkä he veloittavat Handelsbankenilta ja Eckerö Linesilta, mitkä myös ovat heidän yht.työkumppaneitaan messuilla.

Helsingin messuilla heidän osastolleen ei kuulema edes mahtuisi.

Mutta tuo kulttuuriseura kuulostaa mainiolta, otan heihin yhteyttä! Kiitos ja hyvää joulua!

t.Kaarina

HÄMÄLÄINEN MARKKU 23.12.2014 13:16

Hyvää Joulua myös Sinulle Kaarina ja Hannulle, sekä kaikille tätä palstaa lukeville.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.