Merirosvoluolasta terveisiä!

SILMUNEN HANNU 09.11.2014 06:16

Sopivasti näin isänpäivän kunniaksi sattui tämä merirosvoluolaseikkailu, terve menemäs!

Ja sopii kaikille, sukupuoleen ja rooliin katsomatta!

http://kaarinankaravaanikulkee.blogspot.fi/2014/11/ryovarinluola-huikea-elamys-meren.html

t.Kaarina

HÄMÄLÄINEN MARKKU 09.11.2014 11:55

Kiitos terveisistä, ehkä syksy toi tuohon luola(stoon) omanlaisensa tunnelmankin. Kiva nähdä myös kotimaan erikoisia paikkoja, hyvä kun jaksatte etsiä, kiitos siitäkin.

SILMUNEN HANNU 10.11.2014 19:13

Kiitos markku kiitoksista!

Semmoista tässä samalla kyselisin, että kun en millään ehdi (eikä kaikista kohteista ole materiaaliakaan) noin pitkiä tai perusteellisiä kohde-esittelyjä joka paikasta tehdä, niin onko kuitenkin mielenkiintoa/tarvetta lyhymemille esittelyille?

Tältä syksyltä kun jo olisi Laitilasta Kirkken muinainen linnavuori, Paimioista Rekottilan linnavuori, täältä Piikkiöstä oma Huttalan linnavuoremme, pari luolaa Nousiainen-Vehmaa akselilta, ja sitten Riisitunturin kansallispuisto Posiolla, Hiidenportin kansallispuisto Sotkamossa, pari koskea Kuusamossa, Porttilouhen rotkolaakso Juuassa, Pumpulikirkon haljnenut hiidenkirnu Rautavaarassa , Hossan värikalliot sekä Kalmoniemi Nurmeksessa. Ja lisää tulee koko ajan.

Eli teenkö vai en, pieniä kohde-esittelyjä noista tässä pikkuhiljaa?

t.Kaarina

PITKÄAHO JUKKA 10.11.2014 19:27

Tokihan ne esittelyt ovat mielenkiintosia lukea ja katsella kun ne on niin hyvin tehtyjä.Kyllähän te olette ehtinyt moneen paikkaan tutustua.Kiitoksia etukäteen.

KONTINAHO ALPO 10.11.2014 21:47

Sanon Jukan lailla mukavia ja mielenliintoisia katsella. Vaikka tuo Ryövärinluola näin vanhan kaivosmiehen mielestä hieman arveluttavan näköinen. Irtokiviä seinillä ja katossa jotta työsuojelumies kieltäisi siellä liikkumisen,ennenkuin irtokivet (komut) rusnattu (karistettu) pois. A.K

PITKÄAHO JUKKA 10.11.2014 21:53

Eihän työsuojelu mies edes menis itsekään tarkastusta tekemään tuonne.

MÄKELÄ EERO 11.11.2014 08:21

Olisihan se mukava juttu jos tekisit, Kaarina, niitä juttuja kohteista joitka tuossa maintsit. Joskus saattaa matka suuntautua lähelle näitä paikkoja niin tulisi sitten varmaankin käytyä aivan paikanpäällä tutustumassa niihin :) Se paljasjalkapolkukin siellä Lyneburgissa oli meille aivan tietämätön ennenkuin olit kirjoittanut siitä. Kävimme yhdelle etelänreissulle lähdettyämme polun alkupäässä mutta syksy oli silloin jo niin pitkällä, että ei tarjennut enää lähteä paljain jaloin kävelemään polulle :)

pikkueero

HÄMÄLÄINEN MARKKU 11.11.2014 11:40

Kyllä se olisi tosiaan kiva jos ehdit/viitsit tehdä.

Kartalle tehtynä se minusta toimisi parhaiten, tietysti jos vielä erillisenä tekstinä kuvaukset olisi ladattavissa yhtenä tekstinä, niin se toimisi parhaiten. Silloin navin käyttäjät voivat ladata paikat naviin ja katsoa paperilta kuvauksen.

SUOMINEN TAUNO 11.11.2014 13:38

Vottovaaran reissusta on näkynyt aika vähän tarinaa ja kuvia missään. Onkohan sotasensuuri jo iskenyt?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.