Vuokattin vaunualue vs. Isosyöteen vaunualue

LEHTONEN TOMMI 15.10.2014 18:18

Vaikka ei lunta vielä olekaan niin ajatus on jo laduilla. Kokemuksia molemmista ja tietoa niiltä jotka on olleet alueilla. Tietoa tarvitaan lähinnä alueiden laduista huolto rakennuksista ja muista palveluista alueilla. Menee suunnilleen niin että meillä aikuiset hiihtää ja teinit laskettelee. Netistä löytyy tietysti mutta olisi mielenkiintoista kuulla käyttäjien mielipiteet. Ei kuitenkaan aletaan riitelee.....

KIVI KARI 15.10.2014 19:10

Kativankkurissa vuokatissa usein virailut hyväksi ja mukavaksi todennut,rinne heti vaunualueelta, hyvät monipuoliset ladut hyvin hoidetut saunät,keittio, saniteettilat, lähellä ruoka/juottopaikka ei liian viwressä.Katinkulta ja ureilukeskus muutman minutin päässä.

Käyttäjän lisäys viestiin 15.10.2014 klo 19:52:51 Urheilu opiston latuverkosto kulkee vieressä, katinkullasta löytty, keilarata, uimahalli tenniskentätym, suosittelen.

LEPOLA SAKARI 15.10.2014 19:13

Viime talvena oltiin Isosyötteellä ja tykättiin paikasta. Hyvät ladut ja rinteet ihan vieressä. Hyvä sauna ja ravintola. Vuokatissa ei ole oltu talvella, mutta saattaa olla että nyt mennään. Latuverkko näytti sauvakäveltynä hyvältä.

YLINIEMI SEPPO 19.10.2014 06:25

Meleko arvokas vuorokausi "kulkurille"esim. Vuokatissa,kymmenen vuorokautta maksaa suunilleen saman mitä yhistyksen jäsenillä koko talvikausi.

Hyvä kyllä paikkakin kannattaa maksaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.