Vaunupaikka loppuvuodeksi Tampereen seudulta

LASSILA PEKKA 25.09.2014 22:21

Tarvitsen Tampereen seudulta loppuvuodeksi reissutyön takia majapaikan pariksi arkiyöksi viikossa. Koska majapaikan tarve on niin vähäinen ja kotipihassani seisoo joutilaana matkailuvaunu, ajattelin asua reissuyöni vaunussa. Ihan joka yöksi en aja kotiin pääkaupunkiseudulle, koska teen Tampereella ollessani pitkiä työpäiviä.

Vinkatkaapa pirkanmaalaiset, minne vaununi veisin loka-joulukuuksi. Onko Härmälä kiinni talvella? Viinikanniemi? Onko muita rauhallisia, edullisia paikkoja kohtuullisen matkan päässä Tampereelta?

LEPOLA SAKARI 26.09.2014 01:03

Maisansalo on sopiva ja paras myös tähän tarkoitukseen.

ANTTILA MARKKU 26.09.2014 10:48

Onhan se vähän kaukana keskustasta.Toinen juttu on aamulla töihin pääsy,onko lumisena alkutalvena aurattu tie aamu kuudelta ja kuinka ruuhkainen on Jyväskylän tie Aitolahden kohdilla.Siinä mielessä Härmälä tai Viinikanniemi ovat parempia.Taitavat vaan olla jo aika paljon noiden tunnelin rakentajien käytössä,vaikka sieläkin keikkamiehet taitaa olla polakkeja ja virolaisia joille on vuokrattu kimppa kämpät kaupungilta.En vaan ohimennessä ole vaunuja huomannut alueella.Talvivaarassa aikanaan oli alueella asuminen kielletty.

KEMPPAINEN OLAVI 27.09.2014 23:42

Jyväskyläntien ruuhka ei ole vielä mitään maailman mittakaavassa. Leirialueista Härmälä kiinni, Viinikanniemi Nokialla auki. Mites Ideapark ja ABC-asemat suhtautuvat sähköpaikkojensa pitempään käyttöön?

SIRKIÄ MATTI 28.09.2014 00:40

Lempäälän Pirkanhovissa on caravanparkki, jossa näkyy komennusmiehiä asuvan vaunuissa pidempiäkin aikoja. Moottoritietä -kolmostie- pitkin rapiat 30 km Tampereelle. http://www.teboil.fi/asemaverkosto/lempaala/lempaala-pirkanhovi/

Edullinen sähkö. Samaan hintaan saa huoltorakennuksen avaimen, jossa sijaitsee WC:t ja kemssan tyhjennys koppi.

VUORISALO PASI 28.09.2014 08:18

http://www.peltomakicamping.fi/

KEMPPAINEN OLAVI 28.09.2014 11:47

Vaihmalan hovin pihassa Lempäälässä, kivenheitto Valkeakosken suuntaan, golf-kentän takana, taitaa olla vaunun kuva.On ravintola- ja ilmeisesti myös suihku- saunapalvelut.

KOSKINEN OLLI 29.09.2014 18:41

Pirkanhovissa muutaman yön olen ollut. Aivan loistava paikka, ruokakauppakin kun siinä yhteydessä on. Ainut haitta on alueen levottomuus, pitkin yötä siihen viereen pysähtyy autoja, vaikkapa vain tupakalle ja pölisevät sitten keskenään isoon ääneen, koska ainakaan DIESELmoottoria ei osata sammuttaa. Myös kuorma-autojakin ja ne käyttää dieseliään jonkinaikaa, ja muutenkin kolistelevat. Vaikka kuorma-autoille on oma paikka rakennuksen takana. Herkkäunisille voi ilmetä nukumisvaikeuksia. Mopopoikia tuossa ei ole ollut, kuten usein on ABC asemilla.

LASSILA PEKKA 04.11.2014 23:39

Myöhäiset kiitokset keskustelijoille. Päädyin Viinikanniemeen. Rauhallinen paikka ainakin syyspimeinä iltoina keskellä arkiviikkoa. Yhtenä yönä iltamyöhällä saapunut naapuri keksi soitaa musiikkia vielä aamuyöllä neljältä. Mutta vain yhtenä yönä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.