Nyt matkaan Uukuniemen Papinniemelle

HEIKKINEN JUKKA 28.08.2014 14:08

Ainakin kaikki te, jotka vierailitte kuluneena kesänä Uukuniemen Papinniemellä Pyhäjärven upeissa maisemissa. Matti ja kumppanit järjestää kesäkauden lopettajaiset 29-31.08.14. Varsinaiset kekkerit lauantaina.Katsoppa tarkempi ohjelma Papinniemi camping sivuilta. Lupaili hyvää syyskeliä koko vkonlopuksi, joten eikun matkaan. Mökkejäkin vapaana jos rattaat jo talvipaikoilla.Kysele. Menen itse lämmittämään saunaa jo pe-illaksi, joten eikun matkaan. Toivottavasti tapaamme suurella porukalla. Sama viesti luiskahti jäsen keskustelun puolelle, mutta haitanooko tuo.

TIILIKAINEN SEPPO 29.08.2014 12:35

Voi harmi kun tuli myöhään tämä ilmoitus. Papinniemessä kävimme mekin kesällä. Paikka on erittäin hyvä nuorten yrittäjien ylläpitämänä. Menkää te jotka ette ole vielä suunnitelleet viikonlopuksi matkaanne. Ette pety paikkaa ja tiedätte jo ensi kesälle käyntipaikan. Hyvää viikonloppua sinne! http://papinniemicamping.net/index.php/fi/

NYBERG JYRKI 29.08.2014 16:13

Meidänkin pitää olla jo etelässä viikonloppuna, kiitos alkukesän upeista ilmoista ja palveluista. Lennu ja Daisy Lohjalta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.