SFC-Alatalo

PALIN MATTI 18.07.2014 19:50

Posetiivisimman vaikutteen ekakertalaiselle alueelle saapujalle antoi isännän toteaminen, että täällä hyväksytään vain viralliset EU-normin mukaiset matkakulkimien liitäntäkaapelit.

Pitäisi kaikkien SFC-alueitten ottaa tämä käytäntö voimaan, että pääsisimme vihdoinkin eroon kaikista mitä ihmeellisimmistä sähköletkuviritelmistä joita matkoillaan näkee.

Muutenkin on hieno paikka tämä Alatalo. Ihmettelen, että miksi emme ole täällä jo aikaisemmin poikenneet. Sauna on kooltaan ehkä hieman alimitoitettu alueen käyttäjämäärään nähden. Jos löylyyn ei mahdu, niin ainahan voi käydä heti rannasta alkavassa Juurusvedessä lämmittelemässä. :)

VÄLIMÄKI JARMO 18.07.2014 20:35

Jopas noita ihme sähköjohto liitäntöjä näkee vieläkin,tuos reissulla vireses paikas oli toisella johto joka juuri ylettyi pistokkeeseen,n7m ,toisella puolen kolmesta pätkästä tehty johto.Eikö toi johto määräys tullu jo vuosia sitten. JV

LAUKKANEN MAURI 18.07.2014 20:56

Kiitos Matti ,vaikka olekin Kuopiosta niin olen joskus siellä saunomassa jopa olin yhden juhannusekin viettämässä.

Sanoisiko SFC alu aluiden joukossa ja kuten aloitus meni ,niin se esivaikutus on se ISÄNTÄ joka on jonkin sortin päälikkö ,kun tullaan alueelle ja hänen kommentista ja käyttäytymistä seurataan tulijoiden analyyseissa.

Siis olin yhden juhannus aaton siellä,kaikki meni hyvin,laulettiin yheislaulua rannalla ja jäi vain mieleen positiivisia ajatuksia juhannus aatosta.

Mutta ainut negatiivinen palute oli kun heti aamusta otetiin ns,korjaus-sarjoja naapurissa ja kuten arvata saataa meteliä ja laulua heti aamusta en sulata.

Mutta silti hieno paikka ,hyvät saunat,hyvä uimaranta ja se siitä.

KOISTINEN TOIVO 18.07.2014 21:13

On muutama kerta oltu, ja hyvä kuva on paikasta jäänyt. Se johtohomma kyllä saisi mennä loppuun, kun on se aloitettu. Jännä homma tuo pistoke uudistus. Piti laittaa isot töpselit, kai jossain vaiheessa kaikkialle. Auton lämmityskaapelin autopää taas pieneni. Kaippa hänessä joku järki on kevät-talvella oltiin yötä alatalossa. Avaimen sai soittamalla, ja isäntä sanoi. Lämmitä sauna, ja kylve. Ole kun kotonasi. Ota maksulappu lähtiissä. Oltiin kaksistaan koko alueella päällikön kanssa. Tilaa oli. Toivopoika

AALTONEN MIKA 31.07.2014 14:01

Me oltiin Alatalossa jo neljäntenä kesänä peräkkäin ja täytyy sanoa että eipä juuri ystävällisempää palvelua olla saatu missään muualla. Aina on toimistossa kätelty ja toivotettu tervetulleeksi. Alue on todella siisti ja hyvin hoidettu, samoin kuin sosiaalitilat. Ja hyvähän on se, että huolehtivat liitäntäjohdoista ettei ole ihmevirityksiä vaarantamassa muiden turvallisuutta.

ANTTILA MARKKU 31.07.2014 15:30

Minä suhtautuisin vähän varautuneesti jos minulle ensimmäiseksi ilmoitettaisiin"Meillä otetaan vakavasti sähkö ja muut määräykset".Voihan olla että pohtisin jonkun hetken johtuuko tervehdys ulkoisesta hapituksestani.

VÄLIMÄKI JARMO 31.07.2014 15:52

Mitäs tuas jos johdot on kunnos,eriasia jos jotain itte tietää olevan vialla. JV

SÄÄVÄLÄ-RASILA MARJA 02.08.2014 21:47

Viime yö Alatalossa. Ensimmäinen, mutta ei viimeinen kerta, positiivinen kokemus. Siistein ja paras SFC:n paikka, jossa ollaan yö vietetty, rauhallinen, kauniilla paikalla ja mukavia ihmisiä alue pullollaan. Vaikka Kuopiossa oli koiranäyttely ja ilmeisesti näyttelyyn osallistujia oli paikalla, niin eivät häiriöksi olleet. Isännälle iso kiitos hyvästä paikasta! Suomimatkailua pitäisi harrastaa enemmän.

P.S. Paalasmaan kämppäri, Pielisellä, muutama päivä sitten saa myös kiitoksen.

VÄLIMÄKI JARMO 02.08.2014 22:16

Tää johtojen liitos juttu ei oo tapahtunu Alatalossa . JV

HYTÖNEN RAIMO 03.08.2014 20:23

Paikka ja ilmapiiri ihan jees. Jos joku aamusta möykkää (siis muu kuin alueen välttämättömään toimintaan kuuluvat äänet) niin eihän se ole alueen vaan sen möykkäjän vika.

Siis hyvä paikka - eikä tämä ole itsekehua - vaikka se sattuukin olemaan meikäläisen ja Maurin kotikenttäalue.

KOISTINEN TOIVO 03.08.2014 21:28

Jokohan tässä pitää ruveta ittiään tarkkailemaan. Näyttää olevan, että meille ei satu ongelmia leireillä. Onkohan se niin, että me häiritään muita tuolla louskulla, kun päällikkö käyttää koiruutta ulukona yölläki. Sitten se syyttää minua, että koko alueella ei kyllä kukaan nuku minun kuorsaamiselta, vaikka ei se kyllä minua häirihe. Olen sille sanonu, että tönäse, että käännyn kylelle. Mutta väittää että minä kuorsaan, vaikka jaloista roikuttas katosta. eikä se töniminen mitään auta, muutaku kyynärpäät kippey. Aamusella minä käytän autoa muutaman minnutin ennen lähtöä, ja kuitenki jo seittemän seutuvilla aamusella ollaan jo jalakeilla, ja kuletaan pesulla, ja muuten ukukona koiranki takia. Alatalo on hyvä paikka. Samon kalajärvi. Siellä ravinteli soittaa viikonloppuna myöhään, mutta ei se minua häirihe, kun minä nukun. Päällikkö sannoo kuuluvan, mutta meillä on sitte päivällä aikaa nukkua rästi pois, jos sillä väsyttää Toivopoika

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.