Kesälomakierroksen paikoista kommenttia joissa oltiin enemmän kuin yksi yö.

MÄKELÄ MIKA 17.07.2014 21:40

Kotka Santalahti: Kympin arvoiset suihku- ja wc tilat, hieno alue (löytyy varjoa ja aurinkoisia paikkoja, siistiä ja puhdasta sisä- ja ulkotiloissa, iloinen henkilökunta kun siivoojatkin tervehtii). Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Kausipaikkalaisetkin ottavat vastaan juttelemalla ja tervehtimällä. Merenrantaa, Sukulan mestaroimaa ravintolaa, lyhyt kauppamatka...

Manamasalo, Teerijärvi: Kun alueelle saapuu ensi kertaa ja ajaa siihen respalle ja katsoo vasemmalle missä on caravanpaikat niin tulee mieleen että voi hitto. Puiden varjostama metsä. Mutta kun jäät ja lähdet ympäristöön niin aivan mahtava alue. Upea hiekkaranta ei näy ennenkuin olet siellä koska se on caravanalueen takana alempana. Miltään paikalta ei ole pitkää matkaa sinne. Ihan mielettömät ulkoilualueet, mm. peuralampi, erämaalampia joissa aito luonnonrauha, erittäin hyvät tilaussaunat omassa rauhassa mutta silti lähellä. Ystävällinen henkilökunta. Asialliset suihku- ja wc tilat. Muistakaa täyttää jääkaappi jostain marketista hyvissä ajoin ennen saapumista. Kymmenen minuutin päässä on Manamasalon portti -kauppa. Sandelsin 8-pack 17 euroa. Karjalan 20 tölkin laatikko lämpimästä 28 euroa. Makkarapaketti, jugurtit, yms. tuplahinta normaalikauppoihin verrattuna. Kuulemma seuraava kauppa 50 kilometrin päässä.

Kalajoki Top Camping: Jos unohdetaan ranta niin muu alue on lähinnä vitsi. Aukea tylsä kenttä, likaiset leirintäpaikat, kaikki joilla oli koiria tai lapsia keräilivät paikaltaan tullessaan useita kourallisia lasinsirpaleita ja tupakantumppeja, "nurmikot" caravanpaikoilla kuoppaista savipeltoa(pöydät ja tuolit keikkuu ja savi pölyää kuivalla). Suihku- ja wc tilat kuvottavassa kunnossa. Suihkukopit ahtaita ja ilman verhoa jolloin saa varoa että pyyhe ja puhtaat kalsarit pysyvät kuivina. Kaikissa ei ole edes telinettä shampoopurkille. Perjantaina naisten suihkussa illalla viemärit tukossa jolloin naapurikopin suihkuttelijan pesuvedet tulivat jaloille kun vettä oli nilkkoihin asti. Lauantai-aamuna oli vessan viemärit tukossa jolloin jätökset ei menneetkään... Wc -harja puuttui jostain kopista. Seiniä suihkukopeissa töherretty, tv näkyy miten sattuu (Kotkassa oli antennipistoke sähkökaapissa vaikka aamu-tv näkyi virheettömästi antennillakin). Tosin jostain syystä illalla tv näkyi ihan antenni alhaallakin kun oli potkupallon loppuottelu. Jos tuolla ei olisi sitä rantaa niin voisi olla melko autiota. Kannattaa muuten jäädä vastaanotosta sinne vasemmalle, siellä on viihtyisämpi miljöö ja ranta on ihan yhtä lähellä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.