Törkeän kallista

VALKILA SATU 24.06.2014 22:18

Pikkuisen täytyy ihmetellä tuota hinnoittelua Taulaniemen leirintäalueella. Yksi yö 2 aikuiselta maksoi 45;. Siihen sisältyi sähkö, epätasainen nurmikenttä ( pehmeä), WC jossa ei ollut sen paremmin saippuaa kuin paperiakaan ja kylmä kuin hollitalli, 4 sekunnin suihku, joka myös oli täysin kylmä tila, olkoonkin vaikka kuinka juhannus. Meinaan kun vertaa sitä Lukkuhakaan jossa yö 17; ja siihen kuulu sekä sähkö että saunat ja suihkut ja lämpö ja muutenkin todella hieno alue hienoinen istutuksineen ja tasaisine paikkoineen. Mutta eipä ollu kyllä Taulaniemessä sitten väkeäkään. 2 kausipaikkalaista, joista toinen niistäkin lähti illalla pois ja meitä muita oli tasan 2 autoa.

ANTTILA MARKKU 24.06.2014 22:52

Ei ole matkailuyritys mikään kultakaivos.

VÄLIAHDE JUSSI 24.06.2014 22:57

Kumpi oli SFC alue?Se jäi, muuten pois aloituksesta.

LEPOLA SAKARI 25.06.2014 07:48

Olisitte tulleet Maisansaloon, se on lähellä Taulaniemeä ilman mitään mainitsemiasia puutteita. Halvempi(SFC-jäsenille varsinkin), kunnolliset suihkut, vessat, saunat ja kaikki muut palvelut. Mukavia ihmisiä kaiken lisäksi. Nykyään yksi parhaita alueita Suomessa.

PÄIVINEN UNTO 25.06.2014 08:19

Sen tietää jokainen mitä halvalla saa.Leirintä opas on hyvä esikatseluun, SFC- alueet on yleensä aika ladukkaita alueita. Minä ainakin katson paikkaa jos siellä ei ole muita en mene minäkään .En pelkää ihmisiä mutta arvaan jotain puuttuvan.Terv.UP.

KOISTINEN TOIVO 25.06.2014 08:29

Onhan siittä juttua ollut, mikä on hinta, ja laatu leirialueilla. Myös puhetta missä on kipuraja, että alkaa väki karttamaan aluetta. Puskaparkkien lisääntynyt käyttö jotain kertoo. Tosin niiden käyttö ei ole ainoastaan hintakysymys, vaan siihen liittyy halu olla omissa oloissaan. Sf alueet pärjäävät vielä hyvin. Siihen auttaa talkoohenki alueen kausipaikkalaisilla. Miten jatkossa, kun väki vanhenee, ja pitää vierasta työvoimaa käyttää. Mikä on suhde kausipaikkahinnoilla, ja käypäläisten yönyli hinnoilla jatkossa. Toivopoika

HAKALA SAMI 25.06.2014 11:33

On täällä tätä nuorempaakin polvea jonossa kausipaikoille. Nyt kun siihen on vielä "omalla" alueele viitisen vuotta matkaa, otan talvipaikan ja olen silloin kyllä talkoissa mukana. Yhtään ketään moittimatta, ymmärrän sen että vuosipaikalla on paljon sitä ikäpolvea joka ei enää niin talkoissa jaksa, mutta ennenkuin nuo paikat vapautuu ei sinne nuorempiakaan tule. Talvikaudella tuolla ollessa tulee puuhalitua jotain alueen hyväksi aina kun alueella on, kesällä vaan ei aina onnistu niin että kun olisi se talkooviikonloppu, työt ym sallisi sen että olis aikaa lähteä ja pistää leiri pystyyn ja taas purkaa pois.

KAIJALA HEIKKI 25.06.2014 15:05

Opittiin heti karavaaniuran alussa kiertää yleiset leirintäalueet kaukaa ja yöpyä vaan SFC jäsenalueilla.

VÄLIMÄKI JARMO 25.06.2014 18:08

Mussalossa edullista,viikonloppuna jos ilmojenherra suo menis käymään.JV

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.