Kasvitieteellinen puutarha ja trooppinen perhostalo Joensuussa

SARANPÄÄ MATTI 23.06.2014 23:28

Joensuussa käydessä kannattaa pistäytyä Botania talossa, siellä kasvitietellinen puutarha ja trooppinen perhostalo. Hieno paikka ja mainio vaihtoehto kieputtimille kun lapsiperheet miettivät ohjelmaa. Toki myös aikuisille karavaanareille!

Juttua ja kuvia: http://travelingdeffu.blogspot.fi/2014/06/trooppisia-perhosia-joensuussa.html

NYBERG JYRKI 24.06.2014 08:37

Hienoja kuvia Matti taas otit ja sitä Jokiaseman vaunualuetta minäkin juuri suosittelin eilen kun pari autokuntaa kyseli Joensuun vaihtoehtoja. Toki Hietajärvi, Koskisen pihaleirintä, Ruokkeen lomakylä ja Papinniemikin ovat hienoja vaihtoehtoja, kukin vähän eri konseptilla. Lennu

SARANPÄÄ MATTI 24.06.2014 18:55

Kiitos Lennu kommentista, mukavaa jos kuvista tykkäsit. Aina jää parannettavaa, niin nytkin ja paljon, mutta kun aika oli rajallinen niin tuohon oli tyytyminen. Mukana Botaniassa oli vain 100mm macro, eikä ollut aikaa hakea autosta toista linssiä, jotta olisi saanut enemmän vaihtelua kuviin.

Jokiasema on tietysti aika pelkistetty alueena, mutta mukava siitä oli käveleskellä kanavan vartta keskustaan ja kuten kirjoitin, sauna on hyvä.

NYBERG JYRKI 24.06.2014 20:01

Alue on tosiaan muuten pelkistetty, talvisin veneiden säilytyspaikka, "rantaelämää" kuitenkin mukava seurata ja kahvila ihan kiva. Linnunlahti siinä vieressä tarjoaa monipuolisen leirintäalueen pidempiaikaisempaankin leiriytymiseen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.