Pysäköinti Turun sataman läheisyydessä

LASSILA JUHA-PEKKA 23.06.2014 10:43

Tarkoitus olisi lähteä Viikkarilla illalla ja paluu seuraavana iltana (vrk). Onko kokemuksia turvallisesta (vartioidusta) parkkipaikasta Turun sataman läheisyydessä matkailuautolle?

Satamassa / toinen linja näkyy olevan aidattu maksullinen piha. Onko kokemuksia? Kuinka Ruissalon leirintäalue. Maksu on perusmaksu + henkiklömaksu. Jos jättää auton yksikseen alueelle, niin ottavatko myös henkilömaksun?

Muita vaihtoehtoja lähiauleella?

HAKALA SAMI 23.06.2014 17:56

Oltiin kylllä vaunun kanssa, mutta pari vuotta sitten jätin vaunun Naantalin Salorantaan. Siellä olis ollut mahdollisuus parkkeerata halvemmalla ulkopuolen parkkipaikalle, mutta oli niin paljon mukavampaa jättää leiri valmiina odottamaan että päädyttiin siihen. Toki kun on auton kanssa liikkeellä, oma vaikeutensa on päästä sieltä taas laivalle ja takaisin.

HALMEENMÄKI JUHANI 23.06.2014 18:38

Linnan sisämaan puoleista päätä vastapäätä on ilmainen parkki halpaa hakeville, ja kaikkihan tietää, että laivalla ne matkustajat on. Aika vähän silti näkee siellä mitään isompaa hämminkiä. Hyvin vilkas liikenne rauhoittanee? Siljan terminaalin lähellä on iso aidattu parkki, joka on usein täynnä. Ja Viikkarin lähellä pienempi, parkkihallin ulkopiha. Siellä on useammin tilaa, koska harva maksaa ulkoparkista sisähinnan. Ja sitten on maksullisia paikkoja useampikin alue terminaalien läheisyydessä. Enemmän kaupungin suuntaan voi tuurilla löytää ilmaisen paikan kadun varrestakin, jos haluaa kävellä pidemmän reissun, tai käyttää bussia. Mutta kokonaisuutena sataman alueella on henkilöautollekin huonosti parkkitilaa silloin kun on vähänkään sesonki. Eli yleensä otettava ensimmäinen mahdollinen ruutu. Tai itse käytän ennemmin kyytiä, jotain hyötyä siitäkin on että asuu täälläpäin. Ruissalo? Soita sinne ja kysy. Toisen puolesta on huono luvata. Mutta kyllä sekin aikansa ottaa tulla sieltä bussilla, eikä se bussi vie satamaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.