Matkaparkki Lokki

KARJALAINEN ALPO 05.06.2014 17:02

Viime viikolla soittelin torstaina noin 16.55 ravintola Lokkiin, kun olisin ollut matkaparkissa ja käynyt heillä illalla syömässä.

Kertoi, että paikka menee kiinni klo 17 ja avataan seuraavana päivän puolilta päivin. Ihmettelin, että mitenkä näin, kun karavaanarien Leirioppaassa on aivan toisenlaiset aukioloajat.

Naishenkilö kertoi, että karavaanarioppaassa kirjoitellaan omiaan. Eivät ole olleet heihin ollenkaan yhteydessä.

Tuntuu merkilliseltä.

No, jatkoin matkaa. Ostin ABC:n marketista ruokaa ja vaimo laittoi illaksi maittavan illallisen.

AHJOS TIMO 05.06.2014 18:16

Kesäkuussa Lokki suljetaan viikonpäivästä riippuen joko klo 20 tai 22. Tarkemmin: http://www.ravintolalokki.fi/Avoinna/

WILHELMSSON LEIF 05.06.2014 18:51

Jos ruuat mukana, tai käypi kaupassa ennen niin mukava paikka yöpyä. Myös ravintoloita on kävelymatkan päässä.

KARJALAINEN ALPO 05.06.2014 19:21

Viime viikolla oli toukokuu ja sulkemisaika klo 17.

Olisin halunnut sähköä ja aamulla suihkun. Mutta sepä ei onnistunut.

Onkohan tosiaan niin, että meidän oppaaseen painetut tiedot ovat meidän toimiston keksimiä. Eli eivät ole paikkoihin yhteydessä? Näin ainakin Lokissa väitettiin.

KOSKINEN JANI 05.06.2014 20:47

Eiköhän noi oppaan tiedot ole paremminkin toisinpäin, eli sinne pitää palveluiden järjestäjän antaa oikeat tiedot ja muuttaa mikäli muutoksia on tullut.

Ei taitaisi toimittajan vuosi riittää jos alkaisi kaikkia tietoja tarkistelemaan...

KARJALAINEN ALPO 06.06.2014 06:39

Näinpä se varmaankin on. Olen jo vuosia huomannut, että oppaan tietoihin ei voi luottaa. Niinpä aina soittelen ennakkoon paikkaan mihin suunnittelen menoa. Aika usein onkin, että asiat ovat toisin kuin oppaassa lukee.

KOSKINEN OLLI 06.06.2014 07:59

Näinkö toimittajan pitäisi soittaa jokaiseen alueoppaassa mainittuun kohteeseen:

"Päivää, olen toimittaja NN karavaanarin alueoppaasta, saanko puhelimeen toiminnastanne vastaavan henkilön?". ... .. " Kysyisin että mitkä ovat aukioloaikanne, ja mielellään mahdollisimman tarkka aika toimintanne lopettamisesta. Tarvitsemme tiedot, ettei jösenistömme ajaisi turhaan tontillenne, tontille, jossa kuitenkin vielä vuosikymmeniä lopettamisen jälkeen retkottaa kyltti: AVOINNA"

KOSKINEN JANI 06.06.2014 08:23

Leirintäopas osastolla näillä sivuilla lukee juurikin näin: "Leirintäoppaan tiedot perustuvat leirintäyrittäjien antamiin ja tarkastamiin tietoihin. Tiedot päivitetään vuosittain kevättalvella ja ne ovat voimassa seuraavan oppaan ilmestymiseen saakka."

Eli tässäkin se vastuu on palvelun tuottajilla. Ja palvelun tuottajaa tämän asian pitäisi eniten kiinnostaa, hyvin usein nettisivuillakin on väärää tietoa ja sen kun pitäisi tänä päivänä olla se peruslähtökohta mikä on kunnossa. Kun jaksaisi nuo pitää kunnossa niin ei asiakkaan tarvitsisi aina varmistella että onko asiat näin vai jotenkin muuten ja kaupan päälle kun ei puhelimeenkaan vastata niin matkahan jatkuu seuraavaan paikkaan.

Tämäntyyppisten matkaparkkien suhteen paikan ylläpitäjän kannattaisi miettiä myös että avaimia saa jostakin sellaisesta paikasta mikä on auki pidempään. Lähistöltä yleensä löytyy joku kioski, ravintola tmv. mistä voisi lunastaa avaimen ja ohjeistuksen.

LEPPIKANGAS MARKKU 06.06.2014 21:58

Kyllä näissä aluetiedoissa on täysi vastuu alueyrittäjällä. Olen itse ollut tekemässä ihka ensimmäistä alueopasta ja useita vuosia sen jälkeen keräämässä aluetietoja. Sillon homma pyöri liiton leirintätoimikunnan vapaaehtoistyönä. Postitimme vajaa 300 kyselylomaketta joka syksy ja postipoika toi niitä kumilangalla sidotuissa nipuissa meille kotiin. Useasti tiedot olivat vajavaisia ja joihinkin tärkeimpiin paikkoihin soittelin perään. Mahdotonta oli silloin kuin on nytkin varmistaa kaikkien alueiden tietojen oikeellisuutta. Itse kohteeseen soittamalla voi halutessaan tiedot varmistaa. Mukavia leirintämatkoja itse puskia vältellen!

Leppis

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.