Kumpi parempi

VÄLIMÄKI JARMO 21.05.2014 20:49

Valasranta vai kallionokka,siinähän ne liki toistaan,jos lähtis piipahtamahan,nin olis kiva tietää. JV

ANTTILA MARKKU 21.05.2014 21:21

Valasranta,SFC alue ja hyvä tanssipaikka vieressä.En muista onko tuo Kallionokka samaa aluetta kuin Sieravuoren tanssipaikka mutta silti peukkuja Valasrannalle.

SUORTTI ANSSI 21.05.2014 21:28

Kallionokka huomattavasti rauhallisempi. Isot nurmikentät. Mutta palvelut heikommat. Kallionokasta n. 7 minuutin kävely tanssilavalle.

Valasrannassa alue pelkkää hiekkaa ja melko ahdasta. Lisänä liikennettä vieressä varsinki tanssi-iltoina.

Omasta mielestä Kallionokka on miellyttävämpi.

JORVA OLLI 22.05.2014 09:53

Jos tykkää tanssimisesta, Valasranta.

Kun pyydät majoitusta ns. talvialueelle, saat huomattvasti väljemmät tilat ja oman rauhan. Voit pyytää myös talvisaunan itselämmitysmahdollisuutta, saat ruhtinaalliset olot ! Lisäksi tanssilava on siinä vastapäätä, voi käydä virkistäytymässä vaunulla tarpeen vaatiessa.

Jos taas musiikki häiritsee viikonloppuisin, olet väärällä alueella.

HAKALA SAMI 23.05.2014 17:46

Valasranta oli mun lapsuudessa meidän lempialueita. Nyt omalla vaunulla, yksi käynti riitti. Rantakaistaleelle ei mitään asiaa, se oli kausipaikkalaisten vallassa. Vieraat tuupattiin metsään sorakentälle ja kaikessa suhtautumisessa muutenkin huomasi todellakin olevansa vieras. Ihan rehellisesti, töykein kohtelu mitä olen millään alueella nähnyt.

Kallionokassa käytiin kävelemässä tuolla keikalla, paljon puhuvat että paikka on rappiolla ja myynnissä. Sosiaalitiloja on arvosteltu, niihin ei toki tutustuttu kun käveltiin vain alue läpi ... mutta ei tuo silloin pari vuotta sitten ainakaan pahalta näyttänyt vielä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.