Punkaharjun "perinteinen" alue

HALINEN HARRI 21.05.2014 16:32

Ei ollut auki maanantaina 19.5. vaikka oppaassamme annetaan ymmärtää että se on auki ympäri vuoden. Onko tarkoitus harhauttaa kulkijoita? Ei olisi ollut iso asia panna ko. oppaaseen maininta todellisista aukioloajoista. Saattaa tietenkin olla työvoimapulan vuoksi kiinni. Muutenkin koko matkailu koetetaan keskittää kesä-heinä-elokuulle. Useimmat matkailijoiden palveluyritykset tuntuivat olevan joko konkurssissa tai avatuu jos avautuu joskus. Tuskin tällä tavalla Suomesta tulee matkailumaa.

Käyttäjän lisäys viestiin 21.5.2014 klo 16:39:50 Kun en ole viimeisen 10 vuoden aikana paljoa liikkunut itärajallamme niin yllätti se kuinka hienot tiet on rakennettu naapureiden liikkua pitkin itärajaa ja sisämaahankin sieltä.

HUOVINEN TUOMO 21.05.2014 19:17

Joo Joesuussa koiranäyttelyt ja muitakin tapahtumia, niin karavaani alueet eivät reakoi. Yleensä aukeaa kesäkuussa jolloin hintaan kuuluu palveluitakin. Tyhjästä ei viittis kauheesti maksaa. T. Tuomo

PÄIVINEN UNTO 22.05.2014 08:03

Punkaharjulla on useampi karavaan-paikka ei kaikki ole kiini .Pitäis tutustua eri paikkojen sijaintiin ensin.Maatilamatkailu Mannila on auki ja on hieno pieni paikka joka tejoaa matkailijalle klähes kaikki alelut mitä tarvitaan.

HALINEN HARRI 22.05.2014 09:14

Kyse ei ollut paikkojen määrästä vaan leirialueluettelon paikkansapitävyydestä. Oli kyllä tiedossa mainittu paikka mutta kun kyse oli pelkästä yöpymisestä. Varmaan kolmeenkymmeneen vuoteen en ollut ajanut harjureittiä, kyllä se sävähdytti!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.