Urjala Taikayö Camping

TIIVA ARI 18.05.2014 20:42

Paikalla uusi vetäjä ja pelkkää plussaa meidän viikonloppuvisiitistä. Siisti,rento meno,järven rannalla,ystävällinen palvelu jne... Kiirettä on pitänyt ja caravan kausi saatin käyntiin vasta nyt. Päätimme poiketa siis "edes jossain" kokeilemassa että autossa kaikki toimii. Meiltä Akaa,sta tuonne puolen tunnin ajo ja kuuluu nyt ihan kärkikastiin käydyistä kämppäreistä. Tuonne mennään uudestaan treenaamaan ennen jokakesäistä baltia/eurooppa kiertuetta.

ANTTILA MARKKU 19.05.2014 20:06

Onhan siinä Savikoski ja Viialassakin alue.

PULKKI MARTTI 20.05.2014 12:36

Niin on. Kaksi aivan erilaista paikkaa. Jos haluaa rymytä, ei kun Savikoskelle, jos taas haluaa rauhassa rentoutua, niin Viialan Pumpparille.

KOSKINEN IRMA 30.07.2014 21:34

Taikayö Camping todella siistiytynyt edellisvuosista. Uudet ylläpitäjät saaneet paljon aikaan siivotessaan paikkoja ja perkaessaan villiintyneitä rantoja ja reunuksien puskia. Tunnelma on kotoinen ja rauhallinen, olutoikeudetkin on takaisin saatu. Mielestäni hyvä paikka, jos haluaa viettää rentouttavan päivän tai kaksi järven rannalla maalaismaisemissa. Ei turhia härpäkkeitä pääasian ympärillä. :)

JÄRVINEN MARKO 05.08.2014 00:39

Kyllä on paikka muuttunut, rauhallista ja mukavaa. Muutaman vuoden takaiset muistot ovat muisto vain. Suosittelen, vaikkei ns. Virikkeitä ole kauheasti, täällä viihtyisi kauemmankin, mutta aamulla nokka kohti turkua ja stockholmia... Pointsit tälle!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.