Stellplatz Tampere Mustalahti

NIEMINEN RAIMO 11.05.2014 20:25

Olen tästä varmaan jossain yhteydessä maininnut.Pistetään nyt uusiksi kun tuo Särkänniemi kausikin lähenee.Paikkoja on tarjolla Mustalahden satamassa,lähes cityn ytimessä ja Särkänniemen välittömässä tuntumassa. Ohjeet löytyvät tuosta: http://www.mustalahti.info/satamapalvelut/

Kuvia alueelta täällä: https://picasaweb.google.com/100232017122202332018/MustalahtiSatama?authuser=0&authkey=Gv1sRgCICIy_H87raAjwE&feat=directlink

Täällä on tarjolla sähköä,suihkut,sauna,ravintola,tanssia,fillareita,ainutlaatuinen makeanveden miljöö.Hakkaa siis kevyesti esim; tuon Härmälän camping-alueen

@rami

TAATILA ERKKI 13.05.2014 15:40

tervehdys, mustalahti on kyllä viihtyisä satama veneilijöille mutta miten matkailuautot tai vaunut sinne mahtuvat ei taida olla niille paikkoja kannattaa tiedustella sataman toimistosta ennen kuin tulee.

NIEMINEN RAIMO 13.05.2014 19:46

Kuten tuossa avauksessa mainitsin niin juurikin matkailuajoneuvoille on oikein kyltillä osoitettuja paikkoja,sanoisin että kymmenkunta sopii vallan mainiosti. Nimenomaan pitää ottaa yhteys Kahvila Korteen joka hoitaa näitä paikkoja ja josta saa sähkötolpan,suihkun ja saunan avaimet.Eikun testaamaan.Mustamakkara kojukin näyttää olevan satamassa.

@rami

VALO MIKKO 22.05.2014 23:12

Kiitti vinkistä, tähän plazille tulin katteleen kiakkopelin viimeisen erän ja taidan nukkuakkin tässä. Herkkäunisille tiedoksi, junia menee ja autojakin kohtalaisesti tuossa ihan vieressä.

Aamulla kahvilaan, kun aukee 09.00 makseleen paikka ja kahveelle.

Aika rauhallista, hyvin mahtuu.

EEROLA TEEMU 23.05.2014 00:21

Hyvä Raimo, että otit esiin yhden Tampereen parhaista ja keskeisimmistä vapaaparkeista. Siellä on oltu ja paikka on ihan mukava sille, joka ei halua aivan keskuspuiston parkeissa yöpyä.

Tampere on meikäläisen asteikolla ehdottomasti Suomen parhain ja positiivisin kaupunki . Eikä pelkästään mustan makkaran ystäville vaan paikka tavata välitöntä hämäläistä alkuperäisväestöä omilla asuinsijoillaan. Kaikki etäisyydet on kävelymatkojen päässä. Tammelan tori on must- paikka.

Me käväistään ainakin pari kertaa kesässä Tampereella. Myös Ratinan stadionin suunnalla sataman alueella on mukavasti paikkoja ja laivaravintoloita ja -kuljetusta lähistön tanssipaikalle. Älkää unohtako myöskään Plevnan alueen hyvää paikallista ruoka ja juomatarjontaa. Valitettavasti legendaarinen Hämeensillan tanssipaikka on menetetty muoville, räminälle ja rahastukselle.

HANDOLIN YRJÖ 25.05.2014 19:49

Käytiin tänään kyseisellä paikalla. Älkää menkö sinne turhaan ,paikalla nimittäin EI ole mitään matkaparkkia. Menin kahvila Korteen "ilmoittautumaan", paikanpäällä oli toinen omistajista ja hän ihmetteli kovasti kuka levittää kohteesta tätä väärää tietoa ilman heidän lupaa. Siellä olevat puitteet ja sähköpistokkeet on varattu ainoastaan veneilijöiden käyttöön. Että se siitä stellplazista.

NIEMINEN RAIMO 28.05.2014 16:28

"Käytiin tänään kyseisellä paikalla. Älkää menkö sinne turhaan ,paikalla nimittäin EI ole mitään matkaparkkia. Menin kahvila Korteen "ilmoittautumaan", paikanpäällä oli toinen omistajista ja hän ihmetteli kovasti kuka levittää kohteesta tätä väärää tietoa ilman heidän lupaa." Kirjoitti Yrjö,jotenkin aistin pienimuotoisen pettymyksen kirjoituksesta. Kun nyt tämän kirjoituksen näin,niin hetimiten soitin Tampereen kaupungin satamapäällikölle ja kysyin onko jotain muutoksia tämän paikan suhteen tullut.Ei ole.Kyltillä osoitettu paikka on asuntoautoille ja sillä hyvä.Satamapäällikkö pitää ensi maanantaina palaverin Kahvila Kortessa ja lupasi ottaa tämän asian esille.Tämän käynnin jälkeen varmaan jokainen kesäapulainenkin tietää että asuntoautoille on paikkoja.Näistä paikoista päättää nimenomaan satamapäällikkö,ei Kahvila Korte.Tämä Pekka Korpela jonka puhelinnumero siinä tolppamainoksessa on,ei ole enään tekemisissä Kahvila Korten kanssa.Joten siihen numeroon ei kannata soittaa.Satamapäällikkö toivoi että paikkoja käytetään.autojahan sinne kyllä mahtuu.Kun Kahvila Korte ei ole iltaisin auki kovin myöhään.Platsilla pitäisi olla ainakin yksi sähkökaappi auki,joten virtaa saa.Toki aamulla on hyvä käydä maksamassa lysti Kortessa. Näillä mennään.

@rami

PELTOLA VILLE 06.06.2014 20:52

Täällä ollaan Mustalahden satamassa asuntoautolla parkissa. Laiturin päästä löytyi asuntoautoille osoitetut paikat ja Kahvila Kortesta saimme 10€ maksua vastaan yöpymisluvan ja 3€:lla sähkötolpan avaimen. Paikat löytyvät satamalaiturin nupukiveykseltä.

Maksun yhteydessä meille kerrottiin ovikoodi, jolla pääsee sisälle wc-tiloihin.

Ilmoittautumisen yhteydessä mainitsivat myös, että olivat juuri saaneet tiedon/informaation asuntoautoille varatuista paikoista eli satamapäällikön viesti on mennyt perille.

Aamusta sitten lasten kanssa Särkänniemeen!

KUJANPÄÄ MARKKU 17.06.2014 11:47

Tiedon olivatten saaneet satamapäälliköltä, mutta mitä sitten. No sitä, että yksi sähköpaikka on ja jos sen välttämättä haluat, niin voidaan järjestää, sanoivat kaksi tuntia sitten. Kovin olivat kyllä muuten ystävällisiä ja pahoittelivat väärinkäsityksiä.

Välttämättä sitä en halunnut, joten toivotin jussia ja jatkoin Härmälään.

Jonna Hiekkakallio Baker 11.06.2023 18:43

Mustalahden vierasvenesatama
Olikohan tähän päivitystä? Onnistuuko yöpyminen täällä matkailuautolla nykyään?

Jari Siltanen 12.06.2023 08:43

Moikka
Tässä Jonna. Voi soittaa ja kysyä, mutta ei ole mainintaa caravaanareista.
https://mustalahti.info/satamapalvelut/

Vesa Hakala 12.06.2023 13:19

Vaikka vieressä asun en ole kylttejä katsellut mutta ei siinä kyllä matkailukalustoa ole näkynyt.

Veli-Pekka Merikallio 12.06.2023 17:03

Ei liene kovin viisasta avata kymmenen vuotta vanhaa viestiä, kun ajat ja toiminnot muuttuvat pikatahtiin ja kun on mahdollisuus avata aivan oma, uusi otsikkonsa päivitetyin tiedoin. Mun mielestäni!

Vesa Hakala 12.06.2023 18:10

Kävin koira kävelyllä tarkistamassa paikan.
Ei ole karavaanarille paikkaa tarjolla.

Kari Rautiainen 12.06.2023 18:40

Silleen.

Liitetiedostot

img_1194.jpeg
Petri Ahonen 13.06.2023 18:23
Vesa Hakala

Kävin koira kävelyllä tarkistamassa paikan.
Ei ole karavaanarille paikkaa tarjolla.

Olisikin ollut liian hyvää ollakseen totta, ainakin Tampereella. Täällä pyritään siirtämään leirintäalueet ja golf-kentät mahdollisimman kauas keskustasta. Tänne ei turisteja kaivata, viekööt karavaanarit rahansa muualle. Tampere on vihreyden edelläkävijä, vain ratikalla, kävellen ja polkupyörällä saa täällä liikkua.

Eero Bruun 13.06.2023 19:19

Joensuun Jokiasema on hyvä. Vieressä suosittu vilkas terassiravintola, vierasvenesatama ja jopa koirapuisto. Kaupungin keskustaan lyhyt matka. Pielisjoen varressa sinne keskustaan on pyörätie. Oman auton tai vaunun "terassilta" on kiva tarkkailla kaikkea mitä vieressä tapahtuu. En ole käynyt muutamaan vuoteen, mutta silloin saunoissa oli illalla miesten ja naisten vuorot tunnin välein. Vessat oli auki yölläkin.

Vesa Hakala 13.06.2023 20:15

Se on totta ettei Tampere tarjoa stellplaz tyyppistä paikkaa karavaanareille mikä on harmi kun hyviä paikkoja olisi.
Henkilöautoille on keskustassa tilaa vaikka kaikki tulisi omilla autoilla.
Läpiajoliikenne on Hämeenkadulla kielletty mikä on mielestäni hyvä asia.
Suuntaus näyttää olevan että keskustat on ihmisille eikä läpiajo liikenteelle.

Vesa Varis 14.06.2023 16:09
Eero Bruun

Joensuun Jokiasema on hyvä. Vieressä suosittu vilkas terassiravintola, vierasvenesatama ja jopa koirapuisto. Kaupungin keskustaan lyhyt matka. Pielisjoen varressa sinne keskustaan on pyörätie. Oman auton tai vaunun "terassilta" on kiva tarkkailla kaikkea mitä vieressä tapahtuu. En ole käynyt muutamaan vuoteen, mutta silloin saunoissa oli illalla miesten ja naisten vuorot tunnin välein. Vessat oli auki yölläkin.

Hinta

20 € vrk/vaunukunta/venekunta
SFC-kortilla 17€/vrk
– hintaan sisältyy sauna, huoltorakennuksen palvelut ja jätehuolto

Henkilömaksu 5,00 euroa/vrk

Valosähkö 7€ /vrk (alle 1000w sähkölaitteet)
Lämmityssähkö 12€/vrk

Tuo lysti on lämmityssähkön kaa 42e kahdelta henkilöltä/yö.

Eero Bruun 14.06.2023 19:41

En tiedä miksi siellä on tuo lämmityssähkö, kun taitaa mennä kiinni jo elokuun puolessavälissä? Pari vuotta sitten yritettiin sinne elokuussa ja kiinni oli karavanalue, ravintola oli kyllä auki. Piti mennä viereiseen Linnunlahteen viralliselle Joensuun kämppärille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.