Joensuun keskustassa leirintäalue Linnunlahti

NORRI ANNE 08.05.2014 13:44

Olen käynyt Joensuun koiranäyttelyssä pari kertaa. Nyt ensi kerta asuntoautolla. Millaiset kokemukset raviradan viereisestä alueesta? Saako siellä nukkua rauhassa? Näkyy alle puolet paikoista olevan sähköllä, mutta jos ottaa agren mukaan....niin tarvittaessa saa virtaa. Mitä naapuriasukkaat on kokemuksenne mukaan tuumanneet kun agregaatti pörisee? Ensi kertaa ajattelin sellaistakin kokeilla.

PULKKI MARTTI 08.05.2014 14:33

On senverran iso alue, että rauhallinenkin kolkka varmaankin löytyy, jossa voi agrea päristellä. Viimekesänä sanoivat että wc ja suihkutilat ovat menossa remonttiin kauden päättyessä. En tiedä onko toteutunut.

HUOVINEN TUOMO 08.05.2014 15:22

Mukava paikka, kun on lyhyt matka keskustaan. En usko, että agrea tarttee. Tuskin tunkua tähän aikaan vuodesta. Viime kuussa käytiin kattomassa, niin ei ollu muuta kun vanhat suihkut ja vc auki,eikä, yöpyjiä. Onhan siinä näyttelypaikka vieressä, joten oletettavasti tulemme myös sinne yöksi. Saunakin kuuluu maksuun, mutta muistaakseni on aamulla, joten eihän siihen pysty menemään, kun on näyttelyssä koirien kanssa. T.TH ja karvatassut.

Käyttäjän lisäys viestiin 8.5.2014 klo 15:25:49 Tosi hyvin saa nukuttua, mutta jos haluu akrea kokeilla, ei pärinästä kokemusta.

HAAPANEN TIMO 08.05.2014 15:53

Aggregaatin käyttöpaikkana lerintäalue on huonoin mahdollinen valinta. Kämppäreillä ihmiset haluavat olla rauhassa luonnon ääniä kuunnellen.

@timppa

PÖNTINEN PEKKA 08.05.2014 16:46

Seuraavan laista ei varmaan tapahdu koiranäyttelyn aikaan:

Vuosia sitten tulimme paikalle iltapäivällä Ilosaarirockin aattona. Respassa vakuutettiin, että heillä saa nukkua rauhassa, koska eivät laske telttailijoita, siis rokkikansaa lainkaan alueelle. Viereemme saapui vähän myöhemmin ilmeisesti isä Mersullaan vetäen isoa vaunua. Mukana oli siinä kuudentoista ikäinen tytär. Pian häipyivät niin isä kuin Mersukin. Tytön jäätyä yksin alkoi vaunulle hiippailla reppuselkäisiä nuoria ketjut ja lävistykset kilisten. Sitten vain pullot esille,poppikoneet pihalle ja pelit soimaan. Koko yönä emme lasten kanssa nukkuneet silmällistäkään. Aamulla kiersi alueen edustaja pyytämässä anteeksi. Sanoi, ettei ole ennen heillä tapahtunut moista. Siis, että isä tuo alueeelle vaunun ja jättää sen sitten nuorison haltuun. Taisi muistaakseni vielä tarjota jotain korvaustakin valvotusta yöstä.

Sittemmin olemme alueella viettäneet rauhallisia kesäiltoja seuraillen vaunun markiisin alla istuskellen ohi lipuvaa veneliikennettä.

NYBERG JYRKI 08.05.2014 16:51

Timppa, jos Salon Meri-Caravanista jäi positiivinen muisto, kerro se sivuilla, vaikkei asia kuulukkaan tähän yhteyteen. Lennu

NORRI ANNE 08.05.2014 18:05

Kiitos tiedoista. Taitaa siis pärjätä ilman agreakin jos ei niin täynnä tähän aikaan. Vaikka on näissä koiraharrastajissa yhä useampia caravaanareita. Laitoin kyselyn saunasta Linnunlahteen- ei lupeissa vielä kuin vasta kesäkuusta alkaen. Siellä nähdään!

HUOVINEN TUOMO 08.05.2014 18:45

Jos ei ole aamulla kiire näyttelyyn, niin 5km:n päässä on Julie hotelli missä on matkaparkki. Siellä kuuluu sauna illalla hintaan. Olikohan naisten vuoro19-20. Yövyimme viimeiksi siellä. Sinne oli tehty pieni keittohuoneisto, jossa oli mukava tehdä ilta/ aamupalaa. Suihkusta ei kyllä tullut oikein vettä, koska alue korkealla mäellä. Me tykättiin kyllä siitäkin paikasta. T. TH

NYBERG JYRKI 08.05.2014 21:04

Jos ei ole kiire niin Jokiaseman karavaanialue aukeaa kesäkuun alussa, mukava vilkas paikka ihan veden äärellä. www.jokiasema.fi Lennu

KORPPI SEPPO 09.05.2014 11:16

Koiranäyttelyn aikaan Linnunlahti on melko täysi. Tuskin saat sähköä enää perjantai-iltana.

PÄÄKKÖNEN ESA 09.05.2014 15:36

Heippa

Pari kesää sitten tuli oltua yö, muuten hyvä paikka, mutta nurmikko paikoin kesälläkin petollisen pehmeä. Onneksi oli möyrijöiden jälkiä niin en erehtynyt menemään pehmeisiin paikkoihin. Sähköpaikkoja silloin ainakin todellä vähän ja pitkät roikkavedot.

Esa

KAJASTILA RISTO 11.05.2014 08:06

Vielä perjantaina Jokiaseman caravanparkeissa talvehti isoja veneitä. Asema muutoin näytti palvelevan. Aurinkovarjot oli jo paikoillaan. Ensi viikonvaihteeseen mainostettiin myös kalamarkkinoita Joensuun satamaan, joten leirintäpaikoille lienee varmasti kysyntää.

Guukkelin kuva ei ole sesonkiaikaan: http://goo.gl/maps/F51PO

PAANANEN TIMO 26.05.2014 22:39

Olemme ainakin kolmena kesänä olleet Joensuun Linnunlahdessa ja vain hyviä kokemuksia. sopivan pieni alue ja aina sähköpaikoille on päästy. kaikki on toiminut tosi hyvin ja matka keskustaan on ollut kävelymatkan oäässä. suosittelemme omien kokemusten perusteella.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.