Puskaparkki

VILEN TAPANI 21.04.2014 18:41

Sattuipa tässä pääsiäisen aikaan että matkailuauto tuli meitin caravanparkin viereiselle ulkoiluaueen parkkipaikalle leiriytymään. Laittoi auton poikittain varaten useita ruutuja paikan parkkialueesta. Caravan parkki oli vieressä parinkymmenen metrin päässä. Leiriyityiminen olisi maksanut 10 euroa koko porukalta sisältäen saunan ym .Seuraavana päivänä menin neuvomaan heitä poistumaan parkkialueelta koska oli tulossa ulkoilualueelle autoja. Siitä seurasi sitten huutoa hän ei ollut nähnyt mukamas isoa opastetta missä oli asiaa ja opasteet matkailuautoille ja caravaanareille. Kirjoitan tämän nyt että hävettää meidän karavaanareiden puolesta jotain häpyä pitäisi olla puskaparkki leiriytymiseen.. Hyiii! Voisin laittaa caravan numeron ja kuvan olkoon...

KOISTINEN TOIVO 21.04.2014 20:04

Sattuuhan sitä, ettei kaikkia merkkejä huomaa. Onhan se kymppi pikkusta vaille kuuskymmentä vanahaa markkaa. Ymmärtäähän tuon. Toivopoika

KARJALAINEN ALPO 21.04.2014 20:20

Järjetöntä käyttäytymistä ko leiriytyjältä. Ja oli vielä ns. karavaanareita.

Minusta tollaset pitäisi julkistaa, mutta mitä se auttaa.

VÄLIMÄKI JARMO 21.04.2014 20:45

Miten sokea älykääpiö voi edes ajaa autoa.? JV

POKKINEN TAPANI 21.04.2014 20:49

Vanha viisaus sanoo, ettei lahoa puuta tai hullua kannata mennä tönimään. Nyt selvisit pelkällä huudolla, vaan olisi voinut mennä toisinkin.

Melko kummia suomalaisia kun ei sauna kelvannut? Toisaalta me olemme niin erillaisia ihmisiä ja tuollaiset nostavat vain omaa itsetuntoa. Halusimme tai emme niin heikommat pönkittävät omaa egoamme. -tapani-

UUSITALO MARKO 22.04.2014 07:41

Ehkäpä tuo puskaleiriytyjä ei vain uskaltanut ajaa karavanparkkiin, koska oli kuullut alati valppaista omatoimipoliiseista, jotka valvovat kaikkea toimintaa alueella. Ei vain onneton osannut arvata, että korpilain pitkä koura ulottuu myös lähiseudun pysäköintialueille.

VÄLIMÄKI JARMO 23.04.2014 12:36

Jos se oli hän http://www.youtube.com/watch?v=MVmonEn-MZk

KURKINEN MATTI 25.04.2014 21:29

oliko se parkkialue todellakin niin pieni että se oli tiellä ja haitalla ja oliko siitä parkkeerajasta oikeasti haittaa jos oikein rehellisiä ollaan, entäpä jos se vain ajatteli että nukkuu siinä yön ja jatkaa matkaa sitten......no tiedä häntä.

tuli vain mieleen kun kerran aikoinaan oli tuo vanhan mallin kone 1.9d jota piti käyttää eikä voinut heti sammuttaa, tultiin etelässä eräälle leirintäalueelle ja jätin auton käymään siihen tienvarteen ja lähin kävelemään että ilmottaudun, niin siinä portin kupeessa oli mies ns. vahtiparkissa ja vahtasi kaikki tuliat, mulle alkoi huutaa heti suoraa kurkkua että sammuta auto sammuta auto tai minä sammutan, siis suoraa huutoa oli..........no se siitä en jatka sitä tarinaa tämän enempää mutta jotenkin vain heräsi tämä muisto nyt mieleen.......ollaanko me liian ahdasmielisiä......

TURUNEN HEIMO 28.04.2014 09:12

No miksi et laittanut, yleisellä alueella otetun kuvan saa julkaista. Joskus tuollaiset euroopan omistajat jurppii, on vain he joilla on oikeus tehdä mitä vain. Varsinkin markettien parkkipaikoilla noita näkee.

MANNINEN JUHA 28.04.2014 12:28

miksi ihmiset niin helposti toisissa näkee sen negatiivisen puolen.kaikki täytyy olla ihmisellä tosi hyvin jos ei nää kuin kanssaihmisissä sen nurjan puolen.kyllä maailmassa murheita piisaa,ja tuskin kukaan se täydelinen on,paitsi omasta mielestään.niille arvostelijoille haistatan pitkän v...n.jotka ei muuta tee kuin rakastaa vain itseään.eihän kohta uskalla mennä minnekään matkavehkeellä kun jo joku on sormella osoittamassa että ei tuokaan juttu mennyt ihan niin kuin osoittelijan pillin mukaan pitäisi mennä.itse en välitä leirialueista paljonkaan ,suosittelen näille kriitikoille joskus levikettä yöpymiseen.

ÖGÅRD PÄRRE 28.04.2014 17:28

Niin tai näin, niin aina jotakuta loukataan. Olen ajellut viimevuosina enemmin Helsingissä ennen pienemmissä paikoissa. Jos Hesaan ottaa mukaan esim. Kotkan ajokulttuurin niin pelti kolisee ja paljon. Sama Espanjassa. Olen pohtinut asiaa ja se meidän kallis "sekin on niin suhteellista" pyhä lehmä ei siedä minkäänlaisia naarmuja tai tahroja. Suomalaiset vilkuttaa valoja jos vastaan tulee pimeä auto, tarkoitus on hyvä unohtuiko sinulta valot. Vastaantulija yleensä kokee sen niin että onpa täällä paljon poliiseja. Aluksi kun aloin ajella asuntoautolla niin kaikki tervehtivät toisiaan, mutta nyt se ihana tapa on unohtunut. vai onko siinäkin tullut se kateellisuus mukaan. Eikö se ystävällinen ajattelutapa olisi kaikkien eduksi. Ihan jo turvallisuuden ja mielenrauhan takia. Otetaan taas uusi leppoisa mieli käyttöön ja hymyillään ja jos joku ohittaa niin sillä varmaan on pissahätä, antaa mennä ettei tule housuun. Mahtavaa matkailukesää kaikille. T. Pärre

KURKINEN MATTI 28.04.2014 20:43

En oikein ymmärrä miten jotku voi todella olla niin ahdasmielisiä, ei kai marketin parkissa mitään vikaa ole jos siellä tilaa on...... Kyllä tämä maalilma vaan on niin pieni jollekkin jolla on pienet ympyrät. Keneltä se oikein on pois jos pitää seurata toisten tekemisiä ja niistä nostaa vielä verenpaineita, höh en ymmärrä, eiköhän anneta toisten elää tavallaan .....

NÄRHI JUHA 19.05.2014 10:37

Moi

Hymyilyttää nämä käsittämättömän 'viisaat', jotka ovat aina tuomitsemassa leirintäalueiden ulkopuolella autoissaan yöpyviä - no, saanevat tästä poliisina toimimisesta jotain pientä täytettä elämäänsä?

Pari huomiota:

hyvin monet leirintäalueet ovat järkyttävän epämiellyttäviä (maisema, oma rauha jne) hyvin monet leinritäalueet ovat auki vain ns. sesonkiaikaan Kekkoslovakiassa on erittäin vahva jokamiehen oikeus, joka mahdollistaa lähtökohtaisesti ns. puskaparkin - jos sitä ei erikseen ole kielletty eli tutustukaapa aiheeseen: jokamiehen oikeus/tilapäinen leiriytyminen.

Hyvää kesää kaikille!

VALKAMA MARKKU 19.05.2014 10:56

Olen todennut tämän ennenkin ja sanon taas; Kun aikoinani matkustelin ympäriinsä pakettiautolla johon olin laitellut kaikki välttämättömät leirintätarpeet, ei ketään haitannut/kiinnostanut minun yöpymispaikkani. Toisin on nyt kun ajokkina on matkailuun erityisesti rakennettu auto jossa yöpyjien ei tarvitse esimerkiksi kyykkiä puskassa.

Käväisin tuossa huhtikuun alussa pikaisesti parin viikon reissun Slovakiassa, tyylikkäästi yövyin kaikki yöt jossain muualla kuin leirintä-alueilla tai maksullisissa "matkaparkeissa"

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.