Lempivaara, Riihimäki

TURUNEN PIA 11.04.2014 09:02

Osaisiko joku kertoa, mikä on Lempivaaran tämän hetkinen tilanne. Pääsiäinen lähestyy ja vaunu pitäisi saada liikkeelle. Ja jos ei Lempivaara toimi niin mihinkäs päin Etelä- Suomea kannattaisi suunnistaa ?

NYBERG JYRKI 11.04.2014 10:07

Lempivaaran tilannetta en tiedä tällähetkellä mutta tule salonseudulle Meri-Caravaaniin tutustumaan. http://www.sfclohja.fi Siinä lähellähän on myös muita hienoja karavaani-alueita, Salakallio, Leporanta, Sarapisto, Kuusisto ja muut turunseudun alueet, valinnanvaraa on. Kannattaa kuitenkin varmistaa etukäteen, onko pääsiäiselle pakettihinta vai voiko yöpyä vaikka esimerkiksi vuorokauden. Itsellä tuli vuosia sitten riitaa eräällä mainitsemallani alueella kun olin isännälle sanonut yöpyväni vain vuorokauden mutta kassa olisi vaatinut koko pääsiäistreffien hinnan. Oli kuulemma isännän vika kun otti meidät yhdeksi yöksi alueelle, no sopuun kyllä loppujen lopuksi päästiin, kassarouva kyllä muisti vuosienkin päästä episodin kun myöhemmin nähtiin, olisko ääni vähän kohonnut edelliskerralla. Lennu

RÄSÄNEN TARJA 11.04.2014 22:44

Jyrki puhuu asiaa.. jos minne suuntaat niin Teijo Meri-Caravan. Alue iso, aurinkoinen ja hyvä sauna ja vielä pääset lätäkköön kastelemaan saunan jälkeen. Pikku baarissa voit syödä makkarapannun ja hörppästä janojuomankin ja hyvällä lykyllä pääset vähän karaokeakin vetämään :) porukka ihkuu.. unohda hyvä ihminen Lempivaara, käväsin just yhden yön taktiikalla ja mikään ei siellä toimi. Ei ollut uudisrakennus valmis eikä taida ihan heti tullakaan.. Salon paikka kyllä hyvä. Ja jos oot vähänkin luonto/ kalastus henkinen niin aikas lähellä on Mathildedalin upea luontoreitti laavuineen ja jos golfii harrastat niin sekään ei oo kaukana. Eikäs Salon kuuluisalle torillekaa ole kuin jotain about 8 km ? Mee hyvä ihminen Meri-Caravan. Ehkä minäkin olen siellä :)

TEITTO JARMO 13.04.2014 19:23

Lempivaara myynnissä 945 000 € hintaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.