Leirintäalueiden harrastukset

ESKOLA LASSE 05.03.2014 15:16

Olen havainnut että karavaanarit ovat yleensä "aika"vatsakasta porukkaa,siksi olisi toivottavaa että leirintäalueilla olisi käytössä kuntosaleja,ja/tai ulkokuntoilu laitteita,itsekin käyn muuten salilla,mutta kesäloma vetää aina takapakkia,toinen vinkki olisi se että leirintäalueilla järjestettäisiin jameja jossa kuka vaan,millä tahansa soittimella voisi osallistua yhteiseen soitantaan,leirintä alueiden puolesta olisi käytössä vahvistimia ja rummut,(haitari treffejähän jo onkin) ja ne ovatkin ihan mukavia,mutta kyllä ne muidenkin instrumenttien soittajat mielellään vähän reissullakin musisoisivat,esim itse kitaralla,ja sähköbassolla,täytyy muistaa ottaa kaikki huomioon jos halutaan leirintämatkailun jatkuvan suosittuna vapaa-ajan viettona Ryhdikästä ja Sointuisaa kesää odotellessa.Lasse Eskola

JANHONEN MATTI 05.03.2014 20:47

"Joo grammari mukaan"

MERIKALLIO VELI-PEKKA 06.03.2014 10:57

Tuo jammailu-osasto kuulostaa ihan hyvältä, Pori-jatsien aikana sitä harrastamme, itse kuulun rytmisektioon, tamburiinin kera, herra Wirkkala on kitaristi ja Seinäjoen Suomenmestari Eero laulusolisti. Vaati kylläkin höveliä käytöstä, kaikilla ei aina sama musiikkimaku, vaan aina on porukka lisääntynyt orkesterissa ja jamit jatkuneet aamuyön tunneille.

Tuo kuntosali-osasto kuulostikin jotenkin vieraalta. Ainahan sitä lenkille pääsee, sen verran puiston penkkejä ja puun oksia, jotta venytellä voi, ja sitten leirissä viltin päällä voi tehdä vatsalihas-selkälihaspunnerrukset, voipa sitä kaivaa omat puntitkin takatallista. Uinti, soutu ja marjastus hyviä kuntoilulajeja.

MÄKELÄ MIKA 06.03.2014 11:01

Kyllä kuntosaleja löytyy, menet sellaiselle alueelle jonka lähellä on esim. kylpylähotelli. Niistä löytyy. Kevyttä hölkkää vaunulta salille niin ei tarvi juoksumatolla ottaa alkulämpöä.

LAUNONEN MIKKO 06.05.2014 10:29

VuoriCaravanin (www.vuoricaravan.fi) asiakkaat voivat ostaa kuntosali- ja allaspalveluja Hotelli Ellivuoresta. Tässä linkki hotellin sivuille: http://www.ellivuori.fi/hotelli/fi/page.tmpl?sivu_id=362

ROVIO KALEVI 08.05.2014 09:39

Kuntosalin perustaminen leirintäalueille on tietysti rahakysymys,mutta esimerkiksi rekkitanko olis hyvä ja halpa laite,voisi venyttää lyttyyn painuneita nikamia.Ei tarttis suojaverkkoa sun muuta turvaohjetta.Jokainenhan ymmärtää että jos rekissä roikkuessa päästää tangosta irti niin matka kohti maapalloa alkaa riippumatta siitä onko pää ylöspäinvai alaspäin.

NORRI ANNE 08.05.2014 13:48

Paljon halvempaa on perustaa suunnistusrastit kuin kuntosalit. Ja kesään sopivampaa liikuntaa ;) Samoin soutu ja melonta kesällä hyvää kuntoilua, pyöräily yms ulkoilmassa. Oma tyylini on harrastaa "kausiliikuntaa" siis talvella sisällä, kesällä ulkona.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.